Добрутро и от мен!
И се пазете от грипа, че е ужасен - 3 дни не мога да стана от леглото, добре, че само аз бях болна, че ако трябваше да се грижа и за някой друг...
Ако усещате неразположение лягайте, завивайте се хубаво и почвайте - чай, лимони, мед, фервекс-и, максигрип-ове, тайлол-и, терафлу, Хюмекс - каквото ви действа най-добре (то се усеща), гаргара с наситен ратвор на хл.сода и сол, киснене на краката в гореща вода и морска сол и пр.... Най-важното е да намерите начин да лежите, за да може организма да се съсредодоточи в борбата с вируса. И маската за лице не забравяйте, също върши работа.
Поздрави!
То тука след закусвалня, стана и поликлиника...
Та да си кажа и аз процедурата за лекуване:
1. Спирам цигарите за ден-два.
2. Ако няма ефект, минавам към активни действия - половин час тичане по пясъка на плажа и последваща гореща вана.
3. Не ми се е налагало. Нямам идея... може би лекар, ама... не е ли по-добре да си почина от естествена смърт?
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Добро утро! Ставайте сънливци, денят обещава да е прекрасен!
И още. Днес е 14 ноември - Световният ден за борба с диабета.
Моля всеки да отдели няколко минути и да се запознае с причините за заболеваемостта от него и да направи всичко възможно да ги избягва!
Добро утро и от мен. Ще пробваме как е денят - задължително.
Тишо, за съжаление, независимо от усилията, които полагаме, в днешно време все по-често се излагаме на множество от рисковите фактори. (говоря от собствен и на мои познати личен опит )
Дано да не е за много дълго и да успеем да "вземем мерки" в скоро време, докато положението още може да се контролира.
Коментар