Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До администраторите - молба/предложение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: До администраторите - молба/предложение

Новата търачка която сте дали май има някакъв бъг - ту има 35, ту 42 страници със резултати - разкликайте и ще видите...

Коментар

Интегрирана гугъл търсачка и използването на гугъл за търсачка са 2 различни неща

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        Интегрирана гугъл търсачка и използването на гугъл за търсачка са 2 различни неща
        съжалявам - целта ми не е да се впускам в откриване и следване на терминология
        EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Регнах се в един друг форум на vBulletin - много популярен с над 5 милиона поста - и там търсачката се държи по същия странен начин като тук. Ако все пак може да се направи да търси 3 символа ще е много по-добре от сега. Както решите.

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
            от време на време излизат едни реклами ...
            E това е условието за безплатно ползване на този вариант. Т.е., както отдавна е известно, безплатно е само сиренцето ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              Eй тва търсачката била голям купон бе.
              Чак сега разбрах какво е общото между язовир Въча, връх Ботев и Тойота.

Иначе и на мен взе да ми дотяга, всяка седмица да пиша какво е маслото за 247. Търсачката под 4 символа не намира нищо. Ама като знам че ще сложат някаква сурватка и ще и чупят зъбите, пиша ко да правя.
              А какво е 247? Може би № на състезател?
              А какво е маслото? Може би това, което се маже на филия?

Проблема е в това, че всеки иска наготово смляна и сдъвкана информация.
              Преди много години съм учил как се извежда корен квадратен.
              Сега когато навсякъде имаме достъп до калкулатор и пред заплаха от убийство пак не мога да извадя корен квадратен. Техниката ни е научила да сме мързеливи, дори и когато се налага да помислим. И в природата всичко, което не се използва закърнява. Също и мозъка...
              Полезно нещо е търсачката, супер е Гуглето, ама когато преровиш всички теми за Jeep, освен за маслото на междинния дифиринциал можеш и нещо друго полезно да научиш, а и да дадеш от своите знания на всички, които четат форума.

Извинете ме за спама, ама както казваше баба ми "Опичайте си акъла."
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Проблема е в това, че всеки иска наготово смляна и сдъвкана информация.
                Преди много години съм учил как се извежда корен квадратен.
                Сега когато навсякъде имаме достъп до калкулатор и пред заплаха от убийство пак не мога да извадя корен квадратен. Техниката ни е научила да сме мързеливи, дори и когато се налага да помислим. И в природата всичко, което не се използва закърнява. Също и мозъка...
                Полезно нещо е търсачката, супер е Гуглето, ама когато преровиш всички теми за Jeep, освен за маслото на междинния дифиринциал можеш и нещо друго полезно да научиш, а и да дадеш от своите знания на всички, които четат форума.

Извинете ме за спама, ама както казваше баба ми "Опичайте си акъла."
                Напълно съм съгласен с вас. Все пак това не означава, че малко подобрения във функционалността ще са негативни - това с търсачката според мен е в границите наразумното.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  E това е условието за безплатно ползване на този вариант. Т.е., както отдавна е известно, безплатно е само сиренцето ...
                  може би не си разбрал...
                  парите, които се печелят от рекламите са за вас е не за някой друг.

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
                    може би не си разбрал...
                    Не, много добре съм разбрал. Говоря за това, че няма вариант да ползваш търсенето на Гугъл за сайта си и да не платиш някаква цена. Била тя и задължително показване на реклами.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Прав си - така е - безплатни обяди няма
                      Вие сте собственици и администратори и вие решавате дали да го позлвате или не - аз просто давам предложение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X