Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До администраторите - молба/предложение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: До администраторите - молба/предложение

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    А търсенето с гугъл, ако и да е възможно, то аз не виждам какво общо има това. Имаме си търсене, що пък да не работи, а трябва да гугълим и за тук? Мен не ме бърка де, не ми се е налагало, даже ме дразни като търся нещо извън България да ми вади страници от тук, които съм чел.
    Създаването на качествана търсеща машини изисква много труд, който създадетилте на форума(програмистите) са преценили че не си струва да се хвърля(е и нормално да е така). И ако мислите, че може да се сравни търсещата машина на форума с тази на гугъл, то жестоко се лъжете.

разликата е от земят до марс

ето защо предложих интеграция с гугъл
    няма да изпадам в подробности, но този вариант е повече от добър в конкретния случай
    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
      ... ето защо предложих интеграция с гугъл ...
      Само където една интеграция на Google търсене струва една сума, която е толкова по-голяма, колкото е по-голям сайтът и колкото повече търсения се правят ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Само където една интеграция на Google търсене струва една сума, която е толкова по-голяма, колкото е по-голям сайтът и колкото повече търсения се правят ...
        напротив - съвсем безплатна е!!!

Коментар

напротив - съвсем безплатна е!!!

Мммм, Гугъл казва друго:

Affordable search for your business

Google Site Search is available in a number of plans, based of number of web pages and queries. So, whether you're a small business, a Fortune 500 company or a group, Google can power up your organization with the right services and support, for the right price.

Number of web pages------ Search Query Limit (annual)----Pricing (annual)
          Up to 5,000 --------------- 250,000 ---------------------- $100
          5,001 – 50,000 ------------ 250,000 -------------------- $500
          50,001 – 100,000 ---------- 500,000 ---------------------- $850
          100,001 - 300,000 --------- 500,000 ---------------------$2,250
          > 300,000--------------- > 500,000---------------------- Contact sales

http://www.google.com/sitesearch/
          Ние не сме неутрални!

Коментар

знам го това но аз имам предвид друго
            ще подготвя едно демо към мой сайт и ще ви покажа за какво говоря

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
              Каквото и да си говорим, търсачката на форума се държи меко казано странно, по-скоро бъгава. Аз намирам 80% от нещата само защото им помня криво ляво заглавията на темите. А търсенето с гугъл, ако и да е възможно, то аз не виждам какво общо има това. Имаме си търсене, що пък да не работи, а трябва да гугълим и за тук?
              Напълно съм съгласен с вас. И мен гугъл ме дразни, колкото и да е популярен...

Едва ли някой ще му се занимава с пренаписване на търсачката за форума - каквато са я направили от vBulletin такава ще е - тъй като това са може би най-популярните и скъпи форуми (за vBulletin говоря), би трябвало търсачката им да работи много добре. Аз лично не съм ги ползвал и нямам представа каква функционалност имат по отношение на търсачката. Мислех че лесно може да се подобри с лесна промяна на настройки от страна на админите, но явно както обикновено работата с тия неща се усложнява от само себе си.

Коментар

ето примера за който говорех

http://www.kazanlak.com/offroad/

излгежда дървено, но за 20 мин толкова...
                естествено - може да се подобри значително

цветовете могът да се сменят, мисля че и шрифта може да се смени

Коментар

36 страници с резултати са по-добре от нито една станица според мен

Коментар

абсолютно
                    тъкмо пробвах да видя дали ще ми изкара резултат за тази тема и съответно на коя позиция
                    темата излезе първа при търсене на стринг "до администраторите" и "администраторите"

от време на време излизат едни реклами - могат да им се променят позициите и най - важното е, че всеки клик може да носи пари на администраторите, които после да позлват за каквото сметнат. и без това често се събират пари за различни каузи - ето ви един фонд

Коментар

Уважаеми колеги, разбирам проблемът с търсачката но за съжаление той въобще не е до настройки макар че има някакви... Просто една истинска търсачка е нещо супер сложно и струва сигурно милиони... Не случайно не може да се купи читав софтуер с който да си направите google еквивалент например...

Ще мислим по въпросът но просто софтуерът е основно предназначен за форум и търсенето явно направено толкова колкото въобще да го има... По-добър софтуер за форум към момента няма... тъй че... засега наистина позлвайте google... или слагайте точни тагове към темите...
                      VPetrov.photography

Коментар

Сега видях последното мнение преди моето... ще се заинтересувам от възможните интеграции с търсачки...
                        VPetrov.photography

Коментар

ако имате нужда от помощ свирнете - на драго сърце ще помогна

Коментар

от време на време излизат едни реклами
                            А това за рекламите не го знаех, гадно е да се бъркат чужди реклами във форума. За фонда не мога да кажа.

Коментар

Първоначално публикуван от Deyan108 Преглед на мнение
                              А това за рекламите не го знаех, гадно е да се бъркат чужди реклами във форума. За фонда не мога да кажа.
                              приеми го като спонсорство и проблема е решен

Коментар

Eй тва търсачката била голям купон бе.
                                Чак сега разбрах какво е общото между язовир Въча, връх Ботев и Тойота.

Иначе и на мен взе да ми дотяга, всяка седмица да пиша какво е маслото за 247. Търсачката под 4 символа не намира нищо. Ама като знам че ще сложат някаква сурватка и ще и чупят зъбите, пиша ко да правя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X