Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дима върни се бре, диване.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дима върни се бре, диване.

Няма да се върне. Много е упорит и лошото е че си държи на думата.
    Питал съм го 1000 пъти, даже във вторник се видяхме и пак го агитирах ама не та не. С Йори е същата работа. Загубихме ги тия хора......
    Добре че си се виждаме от време на време, но жалко за знанията с които можеха да помагат във форума.
    no signature no problems

Коментар

Аз обаче предлагам да се направят такива теми за Всички "напуснали" форума, че сега вече ще има Найстина обидени "защо има тема за ххххх, а за мен НЯМА????????"

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        Аз обаче предлагам да се направят такива теми за Всички "напуснали" форума, че сега вече ще има Найстина обидени "защо има тема за ххххх, а за мен НЯМА????????"
        Е те нали и без това напусналите са обидени! Повече от толкова как да се обидят

Коментар

До: Дима върни се бре диване.

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          Глупости, Днес както си броузвах из мрежата и Виж какво Намерих

Сигурно е клуб на анонимните Фенки на Дима-та

аааааааа,,,,, за това трябва патент ама иначи работи ето ви оргинала http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=40125

дима връщаи се че тези дето са на снимката са ми много
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Незнам причината за тяхното напускане,но според мене някой трябва да им поднесе извинение.Зящото тези хора са помагали на много хора и ако успееме да ги върнеме тогава ще разбереме какво е липсвало толкова време във форума.
            [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
            [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
            [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
            [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Причината за напускането на тези хора може да е - и е само една: БАЛАНС!
              От участието си във този форум всеки един от нас черпи и позитиви и негативи -друго положение е нереално. Според тяхното собствено разбиране за баланс, явно, негативите в един момент са надделяли и те са намерили за добре да прекратят участието си!
              И друг път съм писал, и на мен ми липсват, и не само Quadra и Йори, а и много други, но въпросът си е на лично техен избор. Оттук всеки може да бъде евентуално изгонен, но никой доведен насила!
              Призивите от наша страна, чрез плакати и лозунги и прочие, всъщност са си доголяма степен само за наше ползване - могат да решат въпроса, само ако нещата така и така натам отиват.
              Примерно Йори, изобщо не е преставал да си прави и кара "чудовището", да прави и помага при правенето и на други хора и никому няма да откаже съдействие, или просто съвет /говоря за него, защото другите не ги познавам лично, но предполагам важи и тях/.
              Това са хора с пълноценен личен живот и участието им във форума не е предмет на някаква личностна, или професионална реализация, за да държат на това участие на всяка цена!
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                Причината за напускането на тези хора може да е - и е само една: БАЛАНС!
                От участието си във този форум всеки един от нас черпи и позитиви и негативи -друго положение е нереално. Според тяхното собствено разбиране за баланс, явно, негативите в един момент са надделяли и те са намерили за добре да прекратят участието си!
                И друг път съм писал, и на мен ми липсват, и не само Quadra и Йори, а и много други, но въпросът си е на лично техен избор. Оттук всеки може да бъде евентуално изгонен, но никой доведен насила!
                Призивите от наша страна, чрез плакати и лозунги и прочие, всъщност са си доголяма степен само за наше ползване - могат да решат въпроса, само ако нещата така и така натам отиват.
                Примерно Йори, изобщо не е преставал да си прави и кара "чудовището", да прави и помага при правенето и на други хора и никому няма да откаже съдействие, или просто съвет /говоря за него, защото другите не ги познавам лично, но предполагам важи и тях/.
                Това са хора с пълноценен личен живот и участието им във форума не е предмет на някаква личностна, или професионална реализация, за да държат на това участие на всяка цена!
                Същото се отнася и за Димата и колкото и да са ми симпатични и той и някои от другите напуснали смятам, че те са направили избора си и най-малкото, което можем да направим е да го уважим! Връщайки се след подобни сладникави "покани" само би компрментирало самото напускане, според мен.

Коментар

Димааааааа

Нямам нерви повече брат.

Или идвай, или кажи къде си да идвам аз.

Коментар

Колеги ние хубаво си пишеме и ги приканваме да се върнат,ама те няма как да го прочетат.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      Димааааааа

Нямам нерви повече брат.

Или идвай, или кажи къде си да идвам аз.
                      еииии, момчетааа нали не е това каде си мисля
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Кой за каквото си мисли.

Коментар

Едно от най ценните качества на хората е това че с времето забравят негативните емоции и в спомените остават само позитивните.

Ще им мине - някой ден.

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                            Колеги ние хубаво си пишеме и ги приканваме да се върнат,ама те няма как да го прочетат.
                            Аааа, не се притеснЕвай! Има кой да им подшушне какво става. (Не съм язе, де не ме вкарате пак у беля! )
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Добре тръгна темата ама отново всяко чудо за 3 дни.Сега разбирам защо въпросните хора са се оттеглили.

Коментар

Добре тръгна темата ама отново всяко чудо за 3 дни.
                                Ами да изясни се, че е безсмислено...

Сега разбирам защо въпросните хора са се оттеглили.
                                Защото така са решили...
                                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X