Аз се оттеглям от спора блягодаря все пак за доброто разяснение.Между другото като каза Димата тоя човек ко стана с него да не потъна в дън земя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дима върни се бре, диване.
Свий
X
-
Дима върни се бре, диване.
Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 18-09-08, 21:15.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]Тагове: Няма
-
До: Чероки-XJ срещу Гранд чероки-WJ
Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнениеАз се оттеглям от спора блягодаря все пак за доброто разяснение.Между другото като каза Димата тоя човек ко стана с него да не потъна в дън земя.но вече предпочита да спорим на живо.
-
До: Чероки-XJ срещу Гранд чероки-WJ
Ами няма ли намерения да влиза във форума.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
До: Дима върни се бре диване.
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеЩом никой до сега не е пуснал тема "Върни се бе диване", значи не заслужаваме присъствието му.
Глупости, Днес както си броузвах из мрежата и Виж какво Намерих
Сигурно е клуб на анонимните Фенки на Дима-та
Коментар
-
До: Дима върни се бре диване.
Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнениеМалии, на това ако устои е "не човек, а стомана"
Верно стомана трябва да е за да устои на това ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
До: Дима върни се бре, диване.
Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнениеАбе и Йори липсва! Как да ги викнем обратно тия хора? Та да кажем . "Ей събрахме се!"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнениеДимата това по-горе ако не го върне, не знам какво друго би могло
А иначе мисля, че добре би му стояло "О, Мастър!" ( за тия дето не знаят ингилизки - О, Учителю!).За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Не знам защо си е отишъл, но ако "нещото" се е променило ще се върне и без да го викаме.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар