Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Липсва една тема?!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Липсва една тема?!

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
    Е по-голяма глупост не съм срещал из форума.
    Колега, пардон гражданино Модератор, обърнал ли си внимание ,че повечето теми тук са в такъв дух?
    Изглежда жегите действат зле!
    За пореден път се чудя ,какво ли чета тук.
    Аз влизам в басейна ,вие се надмодераторствайте!
    Една ,студена биричка ?
    Колега Churov, споделях лично мнение - че и спамът не е място за лични чатове. Продължавам да го мисля, и именно за това винаги съм бил въобще против съществуването на този раздел. Човек не би трябвало да се нуждае от отделен раздел където да пише неща които не са подходящи за другите раздели. Или пише достойно за форума, или не. А ако просто иска да чати - да направим раздел "Чат", или да се сложи чат клиент към форума. Но това е лично мнение и не ангажирам никого с него.

Конкретната тема се пръкна в един от най-сериозните раздели - "правила за работа с портала" ! Такова нещо не премествам. Не и когато е написано от човек който не е начинаещ във форума, който има тежест в него, и който прекрасно знае коя тема за къде е. Не съм забелязал да е била трита темата след като се появи повторно в раздел спам, където и е мястото. Ако въобще има място.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

До: Липсва една тема?!

Колеги, само да потвърдя, че нямам нищо против преместването на темата. Нямам и намерение да споря с модераторите, на тях им е гласувано доверие и им е възложено да държат юздите на форума.

Е, имам свое обяснение защо я пуснах там, но то е ирелевантно. Дали темата е спам, или нещо важно и принципно е въпрос на вкус, както казва мойто куче извършвайки определени действия.

P.S. Също така бих подкрепил едно евенуално заключване на настоящата тема

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X