До: Липсва една тема?!
Колега Churov, споделях лично мнение - че и спамът не е място за лични чатове. Продължавам да го мисля, и именно за това винаги съм бил въобще против съществуването на този раздел. Човек не би трябвало да се нуждае от отделен раздел където да пише неща които не са подходящи за другите раздели. Или пише достойно за форума, или не. А ако просто иска да чати - да направим раздел "Чат", или да се сложи чат клиент към форума. Но това е лично мнение и не ангажирам никого с него.
Конкретната тема се пръкна в един от най-сериозните раздели - "правила за работа с портала" ! Такова нещо не премествам. Не и когато е написано от човек който не е начинаещ във форума, който има тежест в него, и който прекрасно знае коя тема за къде е. Не съм забелязал да е била трита темата след като се появи повторно в раздел спам, където и е мястото. Ако въобще има място.
Първоначално публикуван от churov
Преглед на мнение
Конкретната тема се пръкна в един от най-сериозните раздели - "правила за работа с портала" ! Такова нещо не премествам. Не и когато е написано от човек който не е начинаещ във форума, който има тежест в него, и който прекрасно знае коя тема за къде е. Не съм забелязал да е била трита темата след като се появи повторно в раздел спам, където и е мястото. Ако въобще има място.

Коментар