Току що писах в тема започната от Tougi със заглавие "Стефане, върни се, бре диване". Темата се изпари, вероятно с нечия помощ. Защо?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Липсва една тема?!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Липсва една тема?!
Първоначално публикуван от penka Преглед на мнениеКолега, не бъди наивен!Това е въпрос от типа: "питам аз и отговор не чакам".
Коментар
-
Разбира се, прави сте господа Модератори! Точно тук е мястото на такива теми. Заедно с "Наздраве" и "На кафе", които по никой начин не се доближават до чатене. Аз ли нещо грешно виждам, или тук, в този форум, модераторите са повече от потребителите? Пардон!
Коментар
-
Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение.......... Аз ли нещо грешно виждам, или тук, в този форум, модераторите са повече от потребителите? Пардон!
Регистрирани потребители: 25,281.
Регистрирани потребители, активни през последните 60 дни: 8,060
Модератори: 62
Супер модератори: 9
Администратори на форума: 3proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanZ Преглед на мнениеТоку що писах в тема започната от Tougi със заглавие "Стефане, върни се, бре диване". Темата се изпари, вероятно с нечия помощ. Защо?я несе нерви магаре такова
браво за темата
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеБез коментар, чиста статистика:
Регистрирани потребители: 25,281.
Регистрирани потребители, активни през последните 60 дни: 8,060
Модератори: 62
Супер модератори: 9
Администратори на форума: 3
Коментар
-
Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение........а си мислех, че точно пък "спама" не се нуждае от чак такова модериране.
Не, че спамът се нуждае от модериране (както се вижда, такова като цяло няма, освен в изключителни случаи). Но нали, за да може от сериозните теми да се отдели спамът, трябва някъде да се постави (както е обяснено в описанието на форума - нищо не се губи безвъзвратно, щом е веднъж написано). Точно за това е "кошчето". А, за да може каквото и да било да бъде поставено там, всички модератори трябва да могат да го достъпват, нали?
Хайде, поздрави и лек ден на всички, оставащи пред компютрите, че ние потегляме към Белоградчик.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
Хайде, поздрави и лек ден на всички, оставащи пред компютрите, че ние потегляме към Белоградчик.Весело изкарване и да пуснете много снимки!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение.... А беше изтрита понеже дори дълбоко в спама не е място за лични чатове,....
Колега, пардон гражданино Модератор, обърнал ли си внимание ,че повечето теми тук са в такъв дух?
Изглежда жегите действат зле!
За пореден път се чудя ,какво ли чета тук.
Аз влизам в басейна ,вие се надмодераторствайте!
Една ,студена биричка ?PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар