Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Липсва една тема?!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Липсва една тема?!

Току що писах в тема започната от Tougi със заглавие "Стефане, върни се, бре диване". Темата се изпари, вероятно с нечия помощ. Защо?

До: Липсва една тема?!

Колега, не бъди наивен! Това е въпрос от типа: "питам аз и отговор не чакам".

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
      Колега, не бъди наивен! Това е въпрос от типа: "питам аз и отговор не чакам".
      На този въпрос е отговорено още преди да получите достъп до портала, в точка четири от условията които сте приели при регистрацията.

Коментар

Що ли никак не съм учудена, че точно от Вас идва този отговор. Съвсем на място, изчерпателен и по същество.

Коментар

Че що да не чака ? Темата не се изпари а беше изтрита. А беше изтрита понеже дори дълбоко в спама не е място за лични чатове, а беше изтипосана в съвсем сериозен раздел.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Разбира се, прави сте господа Модератори! Точно тук е мястото на такива теми. Заедно с "Наздраве" и "На кафе", които по никой начин не се доближават до чатене. Аз ли нещо грешно виждам, или тук, в този форум, модераторите са повече от потребителите? Пардон!

Коментар

Да не стигаме до крайности! Работата на модераторите е да модерират темите... Като се поохлади колегата вярвам пак ще се появи да насоли манджата...

Коментар

А, тя "манджата" си достатъчно солена. Тази тема е за заключване.

Коментар

.......... Аз ли нещо грешно виждам, или тук, в този форум, модераторите са повече от потребителите? Пардон!
                  Без коментар, чиста статистика:

Регистрирани потребители: 25,281.
                  Регистрирани потребители, активни през последните 60 дни: 8,060

Модератори: 62

Супер модератори: 9

Администратори на форума: 3
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от IvanZ Преглед на мнение
                    Току що писах в тема започната от Tougi със заглавие "Стефане, върни се, бре диване". Темата се изпари, вероятно с нечия помощ. Защо?
                    споко темата е тука само е преместено я несе нерви магаре такова браво за темата
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                      Без коментар, чиста статистика:

Регистрирани потребители: 25,281.
                      Регистрирани потребители, активни през последните 60 дни: 8,060

Модератори: 62

Супер модератори: 9

Администратори на форума: 3
                      Съжалявам, грешка на изказа от моя страна. Но тази грешка променя целия изказ. Имах в предвид не форума като цяло, а подфорума за спам.Странното за мен е, че долу са изписани 31 модератори, а си мислех, че точно пък "спама" не се нуждае от чак такова модериране.

Коментар

........а си мислех, че точно пък "спама" не се нуждае от чак такова модериране.
                        Надявам се колегите да не ми се сърдят, но искам да направя едно принципно уточнение по въпроса.
                        Не, че спамът се нуждае от модериране (както се вижда, такова като цяло няма, освен в изключителни случаи). Но нали, за да може от сериозните теми да се отдели спамът, трябва някъде да се постави (както е обяснено в описанието на форума - нищо не се губи безвъзвратно, щом е веднъж написано ). Точно за това е "кошчето". А, за да може каквото и да било да бъде поставено там, всички модератори трябва да могат да го достъпват, нали?

Хайде, поздрави и лек ден на всички, оставащи пред компютрите, че ние потегляме към Белоградчик.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение

Хайде, поздрави и лек ден на всички, оставащи пред компютрите, че ние потегляме към Белоградчик.
                          А ние тук ще пазим форума! Весело изкарване и да пуснете много снимки!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            .... А беше изтрита понеже дори дълбоко в спама не е място за лични чатове,....
                            Е по-голяма глупост не съм срещал из форума.
                            Колега, пардон гражданино Модератор, обърнал ли си внимание ,че повечето теми тук са в такъв дух?
                            Изглежда жегите действат зле!
                            За пореден път се чудя ,какво ли чета тук.
                            Аз влизам в басейна ,вие се надмодераторствайте!
                            Една ,студена биричка ?
                            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

Да, благодарим

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X