Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стефане, ела си бе, диване!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стефане, ела си бе, диване!

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
    Извинявам се за спама ,но другата тема е вече заключена. Искам самно да кажа че идеята ми с гласуването за Стефан ,не беше да го накараме да се върне или не , а просто да се види ,че има хора които мислят различно от някои модератори.Стефан не е единствения случай тук.По подоби причини едни от най -качествените хора вече не пишат тук.
    Венци , за ваше и наше улеснение ,защо не публикувате един списък за какво може и за какво не може да се пише.Така няма да има неясноти.
    Извинявам се още веднъж на открилите тази тема.
    Извинявай, и аз понякога не съм съгласен с тях, ама такива са правилата. За това и темата която пуснах не беше "Абе, диванета, пуснете Стефан", щото ако той не иска, никой не може да го върне.

Интернет не е демокрация и нещата не стават с гласуване. Правилата се определят от този който плаща масрафа. Ние тук сме на кьор софра, и ако на някой не му харесва менюто, става и си тръгва. Това е единствения начин да покаже несъгласие. Tertium non datur...

Искам също така да кажа, че бях съгласен с модераторите когато наложиха наказание на Стефан. Провокиран или не, той наруши правилата и беше наказан. Това за мен е пример, че те (правилата) важат за всички. И за Стефан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X