...щото иначе ша пускам снимки...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стефане, ела си бе, диване!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Стефане, ела си бе, диване!
Може и да нямам чувство за хумор тази вечер, но заглавието на темата е такъв Брилянтен Образец на Нашенското, че непривикнал човек онемява - особено след случилото се.
Е, може и да сте близки приятели със Стефан, ако е така - за всеки случай се извинявам.
По същество - Стефан най-много липсва на оперативната група на Биг Брадър.
Няма как да блеснеш, ако липсва оптимално подходящ обект за Групово Оплюване.
Някои не могат да си оправдаят и хонорарите.
А и резервните самоличности / никове ръждясват...
Ако Политическата Учебна Година загуби инерция, ще вземат да се обаждат и такива, на които не им е работа. Иначе е толкова удобно - всеки научава каквото трябва да се знае, и нищо повече. Защо да се обременява?
Ей го сега, какво си е хубаво: поредната проблемна тема я прочели 13 000 пъти, пък писали около 13 участника. Е, и 30 да са, не съм ги броил. То, не можеш на всички да отнемеш думата, като ги наречеш примерно "мишоци". Някои са дотолкова недоразвити, че и от това не се обиждат. Или поне не реагират.
Трудно се работи вече тук...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Iliya Преглед на мнение...Трудно се работи вече тук...
Впрочем не сме ли се събрали тук да обменяме опит, знания и мисли, да се забавляваме дори? Или някои вече работят...
Коментар
-
Колега, твърдя точно обратното.
Така или иначе, темата вече е изтрита, "в комплект", така че нямам възможност дори да цитирам нещо от нея.
Ако си я запазил, прочети я пак.
Явно съм по-значим терорист от Бин Ладен.
Напускам.
Беше ми приятно с почти всички от Вас.
Благодаря Ви за това.
Поздрави.
И. М.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Iliya Преглед на мнениеКолега, твърдя точно обратното.
Коментар
-
Уеуе какви драматични латино-сапунки имало във форума.
Коментар
-
Стефан да идва веднага и задължителнонемеи тересува какво мисли
браво на темата , браво на хората , браво на идеята, за това мяста всеки човек е важен , а Стефан необходимsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Iliya Преглед на мнениеМоже и да нямам чувство за хумор тази вечер, но заглавието на темата е такъв Брилянтен Образец на Нашенското, че непривикнал човек онемява - особено след случилото се.
Е, може и да сте близки приятели със Стефан, ако е така - за всеки случай се извинявам.
По същество - Стефан най-много липсва на оперативната група на Биг Брадър.
Няма как да блеснеш, ако липсва оптимално подходящ обект за Групово Оплюване.
Някои не могат да си оправдаят и хонорарите.
А и резервните самоличности / никове ръждясват...
Ако Политическата Учебна Година загуби инерция, ще вземат да се обаждат и такива, на които не им е работа. Иначе е толкова удобно - всеки научава каквото трябва да се знае, и нищо повече. Защо да се обременява?
Ей го сега, какво си е хубаво: поредната проблемна тема я прочели 13 000 пъти, пък писали около 13 участника. Е, и 30 да са, не съм ги броил. То, не можеш на всички да отнемеш думата, като ги наречеш примерно "мишоци". Някои са дотолкова недоразвити, че и от това не се обиждат. Или поне не реагират.
Трудно се работи вече тук...sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар