Обява

Свий
Няма добавени обяви.

може ли отговор моля!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• може ли отговор моля!

Здравейте колеги!
    кажете ми как да премахвам снимките дето съм изпратил от мой файл,,за да мога да пратя други в бъдеще,,сега е става,,
    А друго да попитам,,до колко години ще бъде така все да не мога да ползвам някой фактор в този сайт,,!!!!??
    някой път ме пускат да ползвам или да имам достъп към по напреднали, или кум Л.съоб.,ама като някой модератор дето така и не ме хареса като член на този прекрасен сайт е на смяна ,или влиза и ме вижда тук,,хопаа и пък съм блокиран,,,
    не разбирам защо,,?? ако това му прави удоволствйе на някой мъж на години ,,и да налага едни правила строго ,,вместо да подминава малко по прятелски,,и да има уникална прятелска атосфеа тук,,ТУК СМЕ ЗА ДА СЕ ОТПУСНЕМ ПАРАТА,,ТУК СМЕ ЗА ДА СЕ ЧУСТВАМЕ КАКТО В ЕДНА ТОПЛА СРЕДА, а за съжеленйе някои не го разбират така,,
    Свалям шапка на останалите колеги и модератори ,,( истинските муже) дето винаги са подавали ръка и помагали с съвет или с каквото могат,,дали на мен или на другите колеги,,и да не забрави вапроснто лице дето го имам предвид,,и той в началото е бил така начинаещ,,,
    А ако аз му преча,,ще кажа,,аз няма да се махам от тук ,,не червени точки да и налагаш ,не и 2000 минуса да имам ,,и розови слоове да летят с джипки офродски
    защото тук ми хареса и ми допадат повечето колеги и уча поне по нещо от всеки,,!
    бъдете все тка човечни и добри.

До: може ли отговор моля!

Аз не съм модератор, нито съм ти давал черни точки, но замисли се дали не "изпускаш парата" по- различно от другите тук?
    Карай го по- полека малко и нещата ще се наместят сами. Първо ползвай търсачката, после бутона "преглед на публикацията" и, без да те обиждам, намали малко жалването по въпроса колко си прецакан. Прав си, че всички влизаме тук, за да се разтоварим, научим нещо или да потърсим съвет - не го разваляй...
    Зима иде

Коментар

Еми и ти свали малко гарда - то е все пак като да си на гости на някой.Тоест всички сме гости на Венци. Иначе ти трябва да останеш - най-малкото защото си различен - лично аз ти се кефа-не бях виждал човек с толкова червени точки. По принцип и аз съм за свободията яко,но истината е някъде по средата. Както казах на времето и без тва спорта ни е скъп, труднодостъпен и труден сам по себе си,гледай да помагаш за облекчаването му иой ще ти се отблагодари.

П>С> Днеска смм осбено добър целия ден,направо не мога да се позная.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
        Еми и ти свали малко гарда - то е все пак като да си на гости на някой.Тоест всички сме гости на Венци. Иначе ти трябва да останеш - най-малкото защото си различен - лично аз ти се кефа-не бях виждал човек с толкова червени точки. По принцип и аз съм за свободията яко,но истината е някъде по средата. Както казах на времето и без тва спорта ни е скъп, труднодостъпен и труден сам по себе си,гледай да помагаш за облекчаването му иой ще ти се отблагодари.

П>С> Днеска смм осбено добър целия ден,направо не мога да се позная.
        Добре колега,,,ще го имам предвид,,,ама нали знаеш,,и затворниците си получават амнистия понякога от ГОБЕРНАТОРА ( в случя е нашият добър Венци) ,,ама аз си я чакам моята де .LOL.

Тukoвиж shefa след събора издал една заповед за амнистята за всички дето са осъдени на доживотно ( в този случя е моята бедна особа )
        п.п добре че те хванах в добре настроение де,,иначе и от теб можах даполуча още една червена точка де, ей така за здрасти че им стана за навик,,иначе как мислиш че ги събирам като колекцёнер
        Последно редактирано от Stas; 21-08-08, 02:11.

Коментар

Не знам на колко години си, но някакси не ти ли прави впечатление, че пишеш безкрайно неграмотно? Надявам се да можеш и повече!

1. Грамотното писане = уважение към четящите след теб, към съфорумниците.
          2. Грамотното писане е присъщо на интелигентните хора, а неграмотното...
          3. Пишейки по твоя си начин всички ние се чудим какво ли си искал да кажеш... Е, това редно ли е?

Убеден съм, че можеш повече! Постарай се! Граматика, ако не се лъжа, се учи до 5-ти клас. След това вече нямаш оправдание.
          ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
          СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
            Не знам на колко години си, но някакси не ти ли прави впечатление, че пишеш безкрайно неграмотно? Надявам се да можеш и повече!

1. Грамотното писане = уважение към четящите след теб, към съфорумниците.
            2. Грамотното писане е присъщо на интелигентните хора, а неграмотното...
            3. Пишейки по твоя си начин всички ние се чудим какво ли си искал да кажеш... Е, това редно ли е?

Убеден съм, че можеш повече! Постарай се! Граматика, ако не се лъжа, се учи до 5-ти клас. След това вече нямаш оправдание.
            Не мога да разбера каква е тази маня твоя да критикуваш така грубо и не везпитано ,под предлог че така трябва и така е прието!
            Да грешки правя ,и не е задължително всеки път да ми ги показваш с червено ,за да ми унижаваш,,това е което аз постигнах за 4 месеца учене на българскят език, може би не е малко , и най малко имало граматика в това дето ни учиха тогава ,такава дето ВСИЧКИТЕ ТУК МИ Я ИЗИСКВАТЕ!
            Като знаеш така колкото мене един език за 5 месеца ,ела да ми държиш сметката както го правиш сега,,никой колкото мен няма желанйе да учи този прекрасен език ,но владеенето на езика или граматика не е мярка да съдиш по него някой дали е тъп или интелигентен !
            За твоята информаця съм вишист , и си имам прекрасно семейство,и много харесвам този сайт дето Венци и другите колеги стараят да го праавят тъй прекрасен , просто ми писна от някои хора това третиране за грешки правописни,,и за моята интелигентност,,!
            Може наистина някой да не ме разбира понякога ,но СЕ СТАРАЯ много ,а като искам да пиша нещо ,имам чуствовто ,че ли имам изпит в инеститута както едно време,!!
            Недейте така колеги,,гршките ми тук не са от липсва на уваженйето ми към вас,,просто толкова месеци са го ни учили,,и аз моля хората тук,,ако наистина толкова им преча с моето присъствйе,,нека да ми изклучат един път за винаги,,и така всички сме спокойни,,напоследък много критики много чудо,,а аз помислих че ще намеря една прятелска топла среда между вас ,,интелигентни като STAS !!! и НЕГРАМОТНИ като мен !!

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
              Не мога да разбера каква е тази мания твоя да критикуваш така грубо и не възпитано ,под предлог че така трябва и така е прието!
              Да грешки правя ,и не е задължително всеки път да ми ги показваш с червено ,за да ми унижаваш,,това е което аз постигнах за 4 месеца учене на българският език, може би не е малко , и най малко имало граматика в това дето ни учиха тогава ,такава дето ВСИЧКИТЕ ТУК МИ Я ИЗИСКВАТЕ!
              Като знаеш така колкото мене един език за 5 месеца ,ела да ми държиш сметката както го правиш сега,,никой колкото мен няма желание да учи този прекрасен език ,но владеенето на езика или граматика не е мярка да съдиш по него някой дали е тъп или интелигентен !
              За твоята информация съм висшист , и си имам прекрасно семейство,и много харесвам този сайт дето Венци и другите колеги стараят да го праавят тъй прекрасен , просто ми писна от някои хора това третиране за грешки правописни,,и за моята интелигентност,,!
              Може наистина някой да не ме разбира понякога ,но СЕ СТАРАЯ много ,а като искам да пиша нещо ,имам чувството ,че ли имам изпит в инеститута както едно време,!!
              Недей те така колеги,,грешките ми тук не са от липсва на уважението ми към вас,,просто толкова месеци са го ни учили,,и аз моля хората тук,,ако наистина толкова им преча с моето присъствие,,нека да ми изключат един път за винаги,,и така всички сме спокойни,,напоследък много критики много чудо,,а аз помислих че ще намеря една приятелска топла среда между вас ,,интелигентни като STAS !!! и НЕГРАМОТНИ като мен !!
              Не мога да те разбера искаш приятелска атмосфера а скачаш на всеки който се опита да ти обясни какви са правилата тук, не еднократно е коментирано тук по разни подобни теми, че в момента сме на гости някой сме по от отдавна и се познаваме лично с другите и вече се чувстваме като у дома си, но ти си сега дошъл и си добре дошъл вкъщи обаче ако някой от къщата ти каже да не правиш определено нещо (правопис) а ти се "палиш" и обясняваш с груб тон как се стараеш и употребяваш ето такива изрази ,,интелигентни като STAS !!! и НЕГРАМОТНИ като мен !! си с направо нагло. Ако ти е толкова трудно с правописа инсталирай си речник на компютъра да ти коригира грешките автоматично и силно ти препоръчвам да смекчиш тона на разговор и ще видиш как ще намерим общи теми за разговор с теб.
              А този ник "4selenger" също помага за отношението на съфорумниците към теб.

П.С. Брой до 10 преди да ми отговориш

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                ............
                А този ник "4selenger" също помага за отношението на съфорумниците към теб.

П.С. Брой до 10 преди да ми отговориш
                Извинете ме колеги за спама, ама да помоля, ако Ви е възможно и не Ви натоварвам излишно да ми обясните означава ли нещо никнейма "4selenger".

Моля за това и Явор и притежателят на никнейма "4selenger". Защото живея на село /вижте от дясно на мониторите Ви къде живея/ и не ги разбирам тези неща.

Предварително благодаря и извинете.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Колега, Селинджър .....
                  Не знам кой Ви е дал диплом за висше образование, ......
                  но който и да е ... определено нещо не е било наред!

Но, ако се постараете да пишете грамотно и да уважавате ВСИЧКИ тук ...четящи и пишещи .... не виждам какви проблеми може да имате.
                  До колкото виждам никой по никакъв начин не ви ограничава "правата" във форума ....
                  Така, че ..... УСПЕХ!
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Уважаеми 4selenger, от написаното от теб оставам с впечатление, че ти си чужденец, завършил висше образование тук. Въпросните, четири-пет месеца, за които говориш, явно са времето във ИЧС /не знам, дали сега се казва така/. Добре де, през това време - каквото научил: научил, но на какъв език и как завърши това висше образование?! След като си го завършил, значи живееш тук поне от пет години - на какъв език комюникираш през цялото това време?!
                    Моите уважения, радвам се, че имаш желание да си част от нас, но може би трябва да се стараеш повече.

П. П. Във форума има и други хора, които не са родени в България. В момента се сещам за участника Злой /но не е само той/ - та на него, целенасочено да му търсиш кусури на българския - пак няма да намериш.
                    Значи може!
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Извинете ме колеги за спама, ама да помоля, ако Ви е възможно и не Ви натоварвам излишно да ми обясните означава ли нещо никнейма "4selenger".

Моля за това и Явор и притежателят на никнейма "4selenger". Защото живея на село /вижте от дясно на мониторите Ви къде живея/ и не ги разбирам тези неща.

Начина по който е изписан с 4 си го превеждам така "за селянурите" което няма нищо общо със селяните, най малко пък и ти да се засягаш.

Коментар

Начина по който е изписан с 4 си го превеждам така "за селянурите" което няма нищо общо със селяните, най малко пък и ти да се засягаш.
                        Не съм се засегнал и НЯМА никакъв проблем. Напротив гордея се, че живея на СЕЛО. Ама т'ва е е по темата. Интересно ми е наистина собственика на никнейма "4selenger" какво е имал на ум, като се е именувал така.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

Не се хващай за ника - той може да не значи нищо.

Аз едно време се подписвах "Lamers team member" и "Lamer honoris causa"

И к'во? Ми то си е така

Коментар

Еее, Яворе кофти си го превеждаш.... Моля, недей така. В никакъв случай този ник не би следевало да се превежда така.
                            Пък и не забравяй, че почти винаги когато някой каже селяндур има предвид манталитет.
                            Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                              Не се хващай за ника - той може да не значи нищо.

Аз едно време се подписвах "Lamers team member" и "Lamer honoris causa"

И к'во? Ми то си е така
                              +1...

L337_l@mrZ_K3n$h1R09 е ника, който използвам все още в определени общества, но тук, както и в други форуми, където не е толкова разпространена "чатицата", както един колега я нарече, се въздържам от подобни неща... трябва да си даваш сметка с кого говориш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X