Обява

Свий
Няма добавени обяви.

може ли отговор моля!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: може ли отговор моля!

Я колко спам се е събрал.....чичо Юли шъ е доволен
    Не ви ли е срам бе ....спамъри, няма ли каде да си мерите пиш...пъърдон... лифтовете и суспензийте, ми оспамихте на чиляка темата
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
      Я колко спам се е събрал.....чичо Юли шъ е доволен
      Не ви ли е срам бе ....спамъри, няма ли каде да си мерите пиш...пъърдон... лифтовете и суспензийте, ми оспамихте на чиляка темата
      То па една тема....
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
        Здравейте колеги!
        кажете ми как да премахвам снимките дето съм изпратил от мой файл,,за да мога да пратя други в бъдеще,,сега е става,,
        А друго да попитам,,до колко години ще бъде така все да не мога да ползвам някой фактор в този сайт,,!!!!??
        някой път ме пускат да ползвам или да имам достъп към по напреднали, или кум Л.съоб.,ама като някой модератор дето така и не ме хареса като член на този прекрасен сайт е на смяна ,или влиза и ме вижда тук,,хопаа и пък съм блокиран,,,
        не разбирам защо,,?? ако това му прави удоволствйе на някой мъж на години ,,и да налага едни правила строго ,,вместо да подминава малко по прятелски,,и да има уникална прятелска атосфеа тук,,ТУК СМЕ ЗА ДА СЕ ОТПУСНЕМ ПАРАТА,,ТУК СМЕ ЗА ДА СЕ ЧУСТВАМЕ КАКТО В ЕДНА ТОПЛА СРЕДА, а за съжеленйе някои не го разбират така,,
        Свалям шапка на останалите колеги и модератори ,,( истинските муже) дето винаги са подавали ръка и помагали с съвет или с каквото могат,,дали на мен или на другите колеги,,и да не забрави вапроснто лице дето го имам предвид,,и той в началото е бил така начинаещ,,,
        А ако аз му преча,,ще кажа,,аз няма да се махам от тук ,,не червени точки да и налагаш ,не и 2000 минуса да имам ,,и розови слоове да летят с джипки офродски
        защото тук ми хареса и ми допадат повечето колеги и уча поне по нещо от всеки,,!
        бъдете все тка човечни и добри.
        А колеги не беше ли това темата?

Щото като попрочетох малко от средата и се 'фанах за главата.

За горната де, да не си помислихте нещо дру'о...
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          А колеги не беше ли това темата?

Щото като попрочетох малко от средата и се 'фанах за главата.

За горната де, да не си помислихте нещо дру'о...
          Свтльо, просто му даваме един " линк ", на колегата, да види къде са насочени интересите на форума, и как да стане полезен.
          Той и без това иска да внесе няколко камиончета Ф-250, дано успее, аз лично съм " мющерия " . Струва ми се това е думата от турски, останала в българския, която означава - евентуален купувач, с известно недоверие.
          От как Явор внесе Голямата Стъпка, доста хора се оглеждаме, за нещо подобно.
          Както се вижда от развихрилата се полемика - не съм само аз ))
          Интереса е налице ?
          А за хипер лифта на Витара, посочен от CJ ,признавам си бях изненадан. Предполагам и ти.
          Вземи го пусни на колегите " Суджуци " - върховно ще се изкефят.

В тази част на форума, може да се спами, нали това е предназначението и.
          Последно редактирано от Nik Nikolov; 22-08-08, 10:13.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            То па една тема....
            ... с такова да я сочиш, то па едно такова...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X