Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На вниманието на г-н Венци Петров

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На вниманието на г-н Венци Петров

Различните видове шоп броят ли се? Или пак да броим седем думи?
    Клекшоп, фотошоп, сексшоп, бишоп, дютишоп, мюзикшоп и т.н.

Коментар

34 по Целзий си е топлинко, но за утре го дават 36, та предполагам нещата ще се влошат преди да се оправят
      А за доставки по домовете сигурно си чувал, но си решил да спестиш некой лев за сметка на жегата, важното е дето си се нахранил.
      А тоз аватар ме свърли в тъча, щото 1-вото, което си помислих като съзрях темата и после аватара е, че ще се примолиш на Венци да ти остави рекламката

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        А за доставки по домовете сигурно си чувал, но си решил да спестиш некой лев за сметка на жегата, важното е дето си се нахранил.
        Мразя да ям в офиса. Повече и от колкото в Макдоналдс... което си е бая страшно . Свързвам го с неприятни спомени за идещи крайни срокове, 25 часов работен ден и други подобни .
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Предположих, че има нещо подобно, но с оглед на жегата е могло да се жертваш. Другото е, че и климатика не е добро. Нейсе, жегичката си я бива, аз като се замисля как след няколко месеца ще е -20 и от тея над 50 градуса разлика ми призлява повече. Нека е топло. Някак ще се оправим с измалумелите шофери

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение

Различните видове шоп броят ли се? Или пак да броим седем думи?
            Клекшоп, фотошоп, сексшоп, бишоп, дютишоп, мюзикшоп и т.н.
            Ей , сега изгоря от картони с тези обиди !

ПП Абе ,хем се топнах в морето и си стоя до климатика и пак чета тази тема -аз ще си пия хапчетата и излизам
            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
            0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
              Ей , сега изгоря от картони с тези обиди !

ПП Абе ,хем се топнах в морето и си стоя до климатика и пак чета тази тема -аз ще си пия хапчетата и излизам
              Ходи му дай газ малко на тоя мотор. Он ден видях един оранжев с Ясен докато обикаляхме и се сетих за тебе. Жълтио е по-як.

Коментар

Ако Софиянци се засягат на Шоп, то аз трябва да се засягам на Провинциалист ли?

Коментар

Ей, Збитс. Знам къде в Габрово е магазина на възлюбената ти. Ако искаш отиваме, прайм се на баровци с яки джипки, купуваме всичката и изостанала стока(сиреч резервни части, дето на никой не му трябват) и завързваш лаф-моабет с нея, относно фристифатора на Сузуки Витара(джипката, която най-много я побеждава на състезания). Правиш се, че не си в час и искаш "тема с продължение" в близката чалга кръчма около моста на "Кольо Фичката". Там и правиш специален поздрав с песента "Тигре, тигре", но вместо за тигър, да се пее:

"Оооо, Збитсам, Збитсам.
                  Знам, че си с пари.
                  Оооо, Збитсам, Збитсам.
                  Дай на Ве Ла ти." ...... пари за частите де.

После кавалерски я изпращаш и отиваш да гледаш за хиляден път състезанието "Грация и мощ", чийто диск носиш до сърцето си. На сутринта изпращаш букет рози, натопен в 10W40.

Ако и тогава не получиш драгоценно позвъняване.......газ към Шопско и ми звънни да се напием от мъка. Ти, от мъка по Ве Ла, аз не знам за какво, но все ще намеря повод.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Ако Софиянци се засягат на Шоп, то аз трябва да се засягам на Провинциалист ли?
                    Яворе, ти не живееше ли в Бургас? Или не си чел Хемингуей?!
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Опс, грешка.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                        Ей, Збитс. Знам къде в Габрово е магазина на възлюбената ти. Ако искаш отиваме, прайм се на баровци с яки джипки, купуваме всичката и изостанала стока(сиреч резервни части, дето на никой не му трябват) и завързваш лаф-моабет с нея, относно фристифатора на Сузуки Витара(джипката, която най-много я побеждава на състезания). Правиш се, че не си в час и искаш "тема с продължение" в близката чалга кръчма около моста на "Кольо Фичката". Там и правиш специален поздрав с песента "Тигре, тигре", но вместо за тигър, да се пее:

"Оооо, Збитсам, Збитсам.
                        Знам, че си с пари.
                        Оооо, Збитсам, Збитсам.
                        Дай на Ве Ла ти." ...... пари за частите де.

После кавалерски я изпращаш и отиваш да гледаш за хиляден път състезанието "Грация и мощ", чийто диск носиш до сърцето си. На сутринта изпращаш букет рози, натопен в 10W40.

Ако и тогава не получиш драгоценно позвъняване.......газ към Шопско и ми звънни да се напием от мъка. Ти, от мъка по Ве Ла, аз не знам за какво, но все ще намеря повод.
                        Първо - маслото следва да е пълна синтетика!
                        И второ, имайте късмет да се напиете без да се обозначите и че ви смачкам с джипарата!

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          ... Сузуки Витара...
                          Между другото на една бройка съм да взема една Витарка, дето се продава във форума в момента..., та може да се поразшири отборът!

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                            Ходи му дай газ малко на тоя мотор. Он ден видях един оранжев с Ясен докато обикаляхме и се сетих за тебе. Жълтио е по-як.
                            Аз го карам такси през сезона.
                            Яворе , що ще се обиждаш -ти си си провинциалист . Както и аз съм си селянин
                            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                              Между другото на една бройка съм да взема една Витарка, дето се продава във форума в момента..., та може да се поразшири отборът!
                              Викни ме да я погледна преди да я вземеш. Ще я закараме на Ясен да я види и той. Много се напарих с моята, нямаше нищо здраво. Все я правя и в момента, дето си помисля, че е "пушка", нещо даде фира. То, май не остана нещо да не съм правил по нея, ама знае ли се!!!!

Коментар

Ae, тя Вела зане ли за тея ти мераци бре, или кротко си летува и ще я споходи някой шок като се въвърне у форумта??? Нещо модерация, скрита тема, ала бала. Мискинин.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X