Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На вниманието на г-н Венци Петров

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На вниманието на г-н Венци Петров

Искам да обърнете внимание върху следните неща в портала:

Понеже зачестиха оплакванията относно думата "шоп" искам да ви обърна внимание за някои неща, свързани с употребата и. Значи то е същото като думата "негър" -ако един негър каже на друг "ей негър" не е обидно,ама ако аз и вие идем в някое негарско гето , ще ни бият като мачета у дирек. Горе-долу нещата с думата "шоп" са същите. Примерно ако фанатик или ЖороХР600 или Близнако или Индианецо ми кажат "Ей,шоп" не е обидно, защото и те населяват обединен окръг "Шопландия". Но ако Джартов или Краси от Севлиево ми каже "Ей,шоп" си е вече обидно. За това предлагам да наказваме тези дето не са шопландци,но употребяват думата с порицание. Тук обаче има една уловка: Публична тайна е че съм влюбен във Вера Лагадова , следователно бих направил някои отстъпки-например хората близки до Вера Лагадова могат да споменават дума "шоп" с думата "збитсам" в едно изречение, макар че не са шопи , но трябва едната дума да е на най-малко 7 други думи разстояние от другата.В замяна на това може да се употребява сравнението , ако нкой иска да изрази чувствата си -да каже "влюбен сън като збитсам във ВЕ ЛА".
    Държа да отбележа , че аз съм в този форум , за да ми е приятно , а не да се сдухвам и да ревнувам, за това останалите натрапници за сърцето на ВЕ ЛА , да бъдат наказвани. Нека се изпрати и предупредително писмо на изявените коцкари Жоро Хаджиев и КикиТ и те да бъдат наказвани, ама не много, че са ми приятели.

Надявам се да уважите молбата и и да вземете думите ми в предвид.

До: На вниманието на г-н Венци Петров

Г-н Петров, за да вникнете в темата и да разберете как се чувствам , ви поднасям и саундтрак към темата:

http://vbox7.com/play:2cc5f13a

Изнструкция за ползване на саундтрака.Първо отваряте линка в долния пост и после си цъккате на първото ми мнение, за да ви върви като фон на четенето за максимален ефект!!!

Нека посочения начин на четене на темите от тук нататък да се нарича "Така желания ВЕ ЛА ефект" и като ми пишете досието , наред с другите ми заслуги да се казва и збитсам-основател на "ВЕ ЛА" ефекта!
    Последно редактирано от zbytsam; 15-08-08, 10:55.

Коментар

В София трябва да е напекло яко...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Не е само от слънцето!

Коментар

И аптеките явно не работят, а хапчетата свършват...

ПП Да разбирам ли ,че ако кажа на някой негър ,,Шоп'' ще ме бият ?
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Ами, щом "шоп" е обидно, да караме на "кестен"?
            Сега да не вземе някой пак да се обиди, майтап!
            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Утвърдените участници имат право да дават картони.
              Който се чувства обиден, да се възползва от правото си.
              Ако обидата е от модератор или супер модератор, начина е да се осведоми за обидната публикация.
              С лични проблеми, няма да се занимаваме.

Коментар

Ако наистина си влюбен, не би трябвало да ти пука как те наричат.

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                  И аптеките явно не работят, а хапчетата свършват...

ПП Да разбирам ли ,че ако кажа на някой негър ,,Шоп'' ще ме бият ?
                  Направо ще те застрелят (в най-добрия случай!). Абе ние май нямаме никаква работа за вършене, а?

Коментар

Месецът е август... отпускарски... време за море... или планина..., а ние... какво правим пред компютрите... нормално е да изкукваме!
                    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Sweet.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                        Искам да обърнете внимание върху следните неща в портала:

Понеже зачестиха оплакванията относно думата "шоп" искам да ви обърна внимание за някои неща, свързани с употребата и. Значи то е същото като думата "негър" -ако един негър каже на друг "ей негър" не е обидно,ама ако аз и вие идем в някое негарско гето , ще ни бият като мачета у дирек. Горе-долу нещата с думата "шоп" са същите. Примерно ако фанатик или ЖороХР600 или Близнако или Индианецо ми кажат "Ей,шоп" не е обидно, защото и те населяват обединен окръг "Шопландия". Но ако Джартов или Краси от Севлиево ми каже "Ей,шоп" си е вече обидно. За това предлагам да наказваме тези дето не са шопландци,но употребяват думата с порицание. Тук обаче има една уловка: Публична тайна е че съм влюбен във Вера Лагадова , следователно бих направил някои отстъпки-например хората близки до Вера Лагадова могат да споменават дума "шоп" с думата "збитсам" в едно изречение, макар че не са шопи , но трябва едната дума да е на най-малко 7 други думи разстояние от другата.В замяна на това може да се употребява сравнението , ако нкой иска да изрази чувствата си -да каже "влюбен сън като збитсам във ВЕ ЛА".
                        Държа да отбележа , че аз съм в този форум , за да ми е приятно , а не да се сдухвам и да ревнувам, за това останалите натрапници за сърцето на ВЕ ЛА , да бъдат наказвани. Нека се изпрати и предупредително писмо на изявените коцкари Жоро Хаджиев и КикиТ и те да бъдат наказвани, ама не много, че са ми приятели.

Надявам се да уважите молбата и и да вземете думите ми в предвид.
                        Има една основна разлика - негрите са били до скоро (а в много случаи все още са) една прослойка от обществото с много орязани права, включително и човешки. В тази връзка когато определението идва от тези, които са ги гнетили има логика да се приема като смъртна обида. Виж, да си шоп, не съм информиран някога да е било обидно, а по-скоро се е считало (и счита от много) за привилегия. Ето защо не намирам причина някой да се обижда на шоп.

Нека постът ми се разглежда в контекста на подфорума, в който се намира и като цяло в контекста на утвърдения стил на многоуважавания колега zbytsam.

ПП: От къде ти идват на ума всичките тия дивотии и кога имаш време и нерви да ги сложиш черно на бяло

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                          Има една основна разлика - негрите са били до скоро (а в много случаи все още са) една прослойка от обществото с много орязани права, включително и човешки. В тази връзка когато определението идва от тези, които са ги гнетили има логика да се приема като смъртна обида. Виж, да си шоп, не съм информиран някога да е било обидно, а по-скоро се е считало (и счита от много) за привилегия. Ето защо не намирам причина някой да се обижда на шоп.
                          Напротив Мике, "шоп" - особено пък "дървен шоп" си е обидно - при това злобна обида. Още пък повече заради преувеличените права, включително и човешки - имам в предвид до 1989 година (пък то сега си е наказание, ама вие си знаете).

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                            Напротив Мике, "шоп" - особено пък "дървен шоп" си е обидно - при това злобна обида. Още пък повече заради преувеличените права, включително и човешки - имам в предвид до 1989 година (пък то сега си е наказание, ама вие си знаете).
                            Явно всеки влага различен смисъл в този израз

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Утвърдените участници имат право да дават картони.
                              Не мога жал ми е! Нищо няма да ви стане ако видите Шоп и Збитсам просто да преброите има ли седем думи между тях или няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X