Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Аз се кандидатирам за министър на старите автомобили
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Мерси!
      Веднага се заемам с това Ц-5.
      Ма да не ма минат с тоя модел за служебна, искам жипка, по възможност уазка /нашто правителство ще тегли майната на всички евро-та/мевро-та и тея работи ще могат да се внасят/
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

А Стефан предлагам за министър на Фундаменталната Проблематика

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          А Стефан предлагам за министър на Фундаменталната Проблематика
          И вицепремиер, както вече споменах

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            И вицепремиер, както вече споменах
            С портфейл или без? Важното е банкова сметка и да му дадеш координатите на частния му остров с бирени сондажи

Коментар

Не стига. Аз съм силно корумпиран. Искам Министерството на транспорта да ми оправи джипа.
              Бе, не знам какво - как, ама е ясно че в Правосъдието трябва да има заместник министър по телеграфните стълбове, заместник министър по въжетата и заместник министър по сапуна. По наште земи кърджалийските времена не свършват без тия работи.
              Мда.

Коментар

Не залитайте назад! Портфейла на министъра - отсега нататък: Всички министри с по три портфейла. Голям формат.
                За народа обещаваме... Мале-е, ша ми са стрие клъвиатурата. С две думи накратко - кой к`во си иска /Сега обещаваме/
                И "Хляб, бира и салам - за всички"
                Хайл
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Аз искам Министерството на БИРАТА и ще съм министър без портфейл но с кегове
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

А, не. Нищо не обещаваме. За въжетата, сапуна и ЖР-стълбове само намеквам. Телеграфните ще дойдат възтънички за някои цели.

Ще отворя нова тема.

п.с. на Стефан - бира само в почивни дни, в работните - до 0.5л. Ако се размине само с ремонт на джипката, ще е най-евтиния министър и вицепремиер в новата ни история.

Коментар

След един успешен PR ще изглежваш старадащ почти като стария Вертер и няма да приличаш на корумпиран. Ще помислим за SMS кампания "Подкарайте Багира - убийте Кайен". Може да те уредим за мажоритарен собственик на заводите в Уляновск. Ще национализираме Кремиковци, ще го бартеросаме за УАЗ, ще ги фалираме и срещу $1 са твои.(съвсем законно)
                      Последно редактирано от Scrapheap; 23-07-08, 22:50.

Коментар

Ще има ли министерство на SMS-ите, игрите, етикетите, капачките и други щуротии? Там конкуренцията с г-жата бедствие ще е жестока.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                          Абе то в тая тема отдавна само фъфелство......
                          Така че, май вече мястото й стана за тук.
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Или да местим темата в Спама, или да пускаме кепенците.
                            Модаратооооооооооооооор!!!!
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Темата си е добре и тука.

SMS-ите - мисля да ги обложим с акциз 650%. Или 150% от телефони с буквена клавиатура.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Темата си е добре и тука.

SMS-ите - мисля да ги обложим с акциз 650%. Или 150% от телефони с буквена клавиатура.
                                Ъхъ... с клавиатура с Брайлова азбука...
                                Някъде по трасето ми се изгубИ смисълът...
                                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X