Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Чудя се, не стана ли време НИЕ да излезнем пред парламента и както преди да стоим там, докато не свалим този провал наречен правителство ?!?

Наглостта на всички тези политици е просто невероятна. Станишев му го казват лицето от ЕК за кой ли път вече, а той се хили и всичко било наред, проблеми имало навсякъде, във всички страни, всичко било наред. Леко поокрали 500 милиона евро, пък нека сега да ги върнем от държавния бюджет - от моя и твоя джоб.

Опозицията е безгласна струна, вотовете на недоверие са обречени в зародиш поради мнозинството на захапалите кокала. Там явно нищо няма да стане, не че те са по-други, но са явно импотентни дори да противодействат по какъвто и да е начин.

Аз съм дълбоко възмутен и честно казано съм абсолютно накрая на предела на търпението си. Ако някой има смелостта и възможността за медийна изява и масов призив, някой който да организира народа - аз излизам отпуск и заставам пред парламента ! Искам да ги видя как бягат с насрани гащи от парламента, тъй наречените "депутати", искам ОТНОВО да видя страха в очите на тези наглеци, които унищожават бъдещето ни и равноправността ни в Европа, страха от това да бъдат разпънати на кръст от яростния народ !

Това трябва да приключи сега !
    Последно редактирано от tutin; 18-07-08, 21:03.
    VW Touareg V10, 5000cc

До: Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Гледал си "новините" нали ...
    От два часа не съм спрял да ругая ...
    Не зная дали от тук "www.offroad-bulgaria.com'' трябва да започне, но ДА. Няма да си сам...
    Ще дойда.
    ______2
    Е = MZ

Коментар

Аз съм за. Проблемът ми е, че нямам смислена практическа идея, камо ли рецепта.
      Ако някой може да хване за ръката тия, които са чакали на тия пари, сега няма да им ги дадат, и заради това банките ще им вземат всичко, и практически ще закрият българското земеделие, и ги доведе в София, сигурно ще може да се почне от някъде.
      Не знам какво да кажа, и се чувствам нереално противно. Толкова безидейна и безнадеждна безпомощност не съм изпитвал почти никога.

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
        Това трябва да приключи сега !
        Странно, но днес си мислех същото. Подкрепям. Писна ми. Скапана държава, със скапано управление. Водя почтен живот, опитвам се да направя нещо за себе си и държавата и в момент, когато очакваш да стане нещо добро, всичко се прее..ва. Не от мен и теб и хората около нас, а от лай...ите там, горе. Егати скапаняците.

Коментар

Знаят, че каквото успеят да откраднат сега е последния голям удър и изнагляват! После ще трябва да крадат само в нормите...
          Обаче и да се бутнат, ако преди това не се пробуди общественото съзнание, до урните пак ще отидат същите твърди агитки на БСП и ДПС и... отново ще дойдат на власт същите . А обществото... виж темата, в която се коментира гласуването и не гласуването и прецени сам колко е будно . Явно наистина трябва да се върнат гладните години, за да се промени нещо...
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Тая коалицийка недолюбвам от както се пръкна. И участниците и поотделно. Лошото е че и опозицията не ми е симпатична. Не виждам никаква алтернатива за която да си дам вота. Писна ми да гласувам за "по-малкото зло". Ако "бутнем" тия, ще направим услуга на "ония" дето са подобна стока. И аз като Стефан, чувствам се бозпомощен.

Ама тея простотии дето навъртяха управниците....... верно преляха чашата. Отдавна си изпросиха "камъните" които летяха преди 10г. Мисля, че ще им е доста "горещо" това лятото. Доста изкри хвърчат и ще пламне огън.

Крайно време е.
            О899 2б2 1З2

Коментар

Време е наистина и предлагам тия дни, когато опозицията организира митинг пред Ал.Невски да отидем там, колкото да не са ни симпатични всичките депутати. Време е да изберем по-малкото зло.

Коментар

Първоначално публикуван от petrof Преглед на мнение
                Време е наистина и предлагам тия дни, когато опозицията организира митинг пред Ал.Невски да отидем там, колкото да не са ни симпатични всичките депутати. Време е да изберем по-малкото зло.
                Това последното е грешка.Не е "по-малкото зло".Те са опозиция само докато докопат кокала.После е същото...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от petrof Преглед на мнение
                  ... да изберем по-малкото зло.
                  На тях това им е номера в живота. Като са в опозиция, изглеждат по-малко зло.

Коментар

"България трябва да предприеме мерки, така че да осигури парите, които Европа щедро предоставя, да стигат до българските граждани, а не да изтичат през корумпирани чиновници", пишат от Брюксел

Ето това е ключовото изечение. Дори и да изберем по-малкото зло, няма да могат да крадат така нагло, като сегашните.

Коментар

На Европа вярвам точно толкова, колкото и на тия мазни шмекери. Същата е. Но наште вече хептен изтърваха пусулата. Отсякъде ги хванаха, отсякъде скандали, а те всеки ден приемат все по-налудничави закони. Оня ден амнистия за всички, крали общи, че и европари, хем амнистията ще е и за тия, които ще крадат и през следващите пет години. Такова няма и във вицовете за пияни. Днеска - краденото щяло да се дава за 35 години без разправии, ако на крадеца не му се връщало по-рано. Още някви безумия имаше. Всеки месец просто полудяват все повече. Дето президента се държи като хванат най-дребен джебчия - изобщо няма как да го смеля. Отказвам да разбирам какво става. Историята прилича на най-евтин мексикански сериал за лелките в детска градина за слабоумни деца. Обаче като гледам че ние трябва да сме публиката ...
                      Мда. Верно ни вкараха да живеем в роман на Кафка.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        ...Верно ни вкараха да живеем в роман на Кафка.
                        И точно като в неговите романи - изход няма...
                        Готов съм да изляза на улицата винаги, въпреки съмненията ми за крайния резултат...
                        Винаги съм твърдял, че по-големи боклуци от настоящето правителство не може да има и винаги следващото правителство ме е опровергавало... вече 18 години, или май станаха 19?
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

А вчера по радиото слушах, че мазнярите били гласували да си изградят дипломатически комплекс за отдих. Със скромните размери от 160.. или 600 футболни игрища и само половин милярд лева от излишъка! Комплекс със спа салони, джакузита, тенис кортове и места за отдих.

ЕГАТИ НАГЛОСТТА !

Тея капути явно изобщо не усещат, че са на ръба да бъдат линчувани, че чак и дипломатически комплекси искат да си изграждат да си починат.

Ние караме в порутената София и се борим с дупките, липсата на маркировка, разкоптелите се стари павета, мърсотията, липсата на елементарна поддръжка на и без това малкото останали зелени площи... е го, миналата седмица жена ми спука гуми в дупка, а аз съм с крив носач и колата ми е наклонена на една страна, поради качествени пътища.. А те милите ще си строят мегакомплекс за да почиват С НАШИТЕ ПАРИ !

Както Стефан казва - и президента го ловят за втори път и гледа като настъпен търговец на дини... кисел, но като цяло всичко му е наред. Хванаха го в груба лъжа за агент Гоце и ДС, лъга пред целия народ, но после айде ся кво толкова, послъгал малко ма нали си призна. Клинтън го изгониха за това, че слъга за свирка, а нашия скъп президент агент го играл и лъже, пък не било кой знае какво. Сега спонсориран от мафията, но и това е ок, сега той какво бил виновен, че спонсорите му прали пари и крали еврофондве.

Не е истина просто. А Станишев е такъв мазен червей, че ми се завива свят само като го видя ! Егати некадърния студент, дошъл до управлява цяла страна. Парашутиста на смъртта ! Защо не го опне Бареков да му направи една диктовка, да го видите как пише български тоя шебек, че леко знам кой му е преподавал български език и е бил пълен двойкар, комунисткото синче мамино.

Направо съм толкова бесен, толкова, колкото не съм бил никога ! Дори по времето на Жан Виденов не таях толкова много омраза, ненавист и възмущение.

Защо никой не организира народа ? Какво чакат ??
                          Последно редактирано от tutin; 19-07-08, 06:40.
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Защото няма народ, приятелю... Погрижиха се да ни обезверят, чалгаджират и профанизират... и успяха!
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

И аз съм с вас,но.......смятам че поредния митинг и чешене на езиците няма да помогнат.Докато в България не се вдигне народа на въстание и да помете гнусната паплач наречена правителство и депутати,докато не се лее кръв/колкото и крайно да звучи/,за да стане ясно че оттук нататък такива филми нема, нищо няма да се получи.Керванът си върви,а кучетата си лаят.......Не случайно още по времето на хан Крум на крадеца са отсичали ръката,за да си помисли другия до него дали ще краде.......Докато плевела не го изкорениш с корените,нищо не се получава.....той просто пак си никне и нивата буренясва.Да наистина това трябва да приключи сега,но.........няма кой да поведе народа.Поздрави.
                              NISSAN FOREVER
                              -----------------------------------------------------------------------------
                              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X