Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Някой от вас, наема ли се да стане министър-председател на, хм, републиката ни?

Коментар

Никакви проблеми.
      99 от сто ще се цанят, за да правят като сегашните. Само че ще си мислят че са най-по-хитри, и са измислили печелившия номер да не ги хванат. Като тия дето правят опашки в Тотото.
      Единственият който е честен, няма да успее да свърши нищо, освен да стане за посмешище и да го освиркат.
      Който знае какво да се направи, ще постави такива предварителни условия, че няма да има кой да ги изпълни.
      А който знае как и какво, просто няма да иска.
      Ето, аз например, май не искам

Коментар

Цялата система не работи и трябва да се смени системата, а не да се разместят или подменят министрите и депутатите.
        Работата политик, трябва да я върши най-добрият явил се на конкурса, а не един от мераклиите, с най-добра реклама зад гърба си.
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

И кво са Ви виновни политиците?!
          Или пъдарите, или катаджиите, или.........
          Просто за незаконно деяние не може (не трябва) да няма наказание.
          От там идва всичко.
          Формула - избираема съдебна власт. Що да протестираме срещу едни крадци в името на други. Искаме ясно и просто: Мажоритарно избираеми съдии и прокурори. С мандат 2 години.
          Останалото ще се получи от самосебе си.
          “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
          Б.Франклин

Коментар

Първоначално публикуван от haflinger Преглед на мнение
            ...Формула - избираема съдебна власт...
            Пробвано. И е тесла.

Първоначално публикуван от iai-bg
            най-добрият явил се на конкурса
            Едно време са се провеждали такива конкурси - море от кръв и планина от черепи. Определено работещ метод. Голям разход на HR, той е скъп напоследък, затова вече не се прави така. Други идеи, в които да няма заложено опорочаване?

Първоначално публикуван от Стефан
            99%
            Не е да няма проблеми. Стой и гледай отговорите. Мани другото, ами и със всичките ти съображения пак е много по-малко от 99% вече. Колко струват реалните около 1.7% е друг въпрос.

Аз, например, бих се наел, ако знам че ОТВЪН няма да ме освиткат, като тръгна да вкарвам ред. Ама не знам такова нещо и засега не ми идва на ум как да си го уредя.

Коментар

И това е измислено отдавна. Пращаш рота ангели на курсове в мафията, и въпросът е решен на първо време.
              Ясно е откъде веднага ще ти скочат, така че по принцип може и да се измисли нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                И това е измислено отдавна. Пращаш рота ангели на курсове в мафията, и въпросът е решен на първо време.
                Ясно е откъде веднага ще ти скочат, така че по принцип може и да се измисли нещо.
                Вече се възприемай като вицепремиер в моето правителство, щом знаеш толкова много.

Коментар

Знам, че е наивно, но се надявам някой ден да задължават кандидат-политиците да минават психологически тестове. Тест за вменяемост и склонност към кражби от голям мащаб може да добре за начало. Просто си мечтая...
                  There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                  No wahalla.

Коментар

Те поне изпит за знаене на български в обема за трети клас да им искаха ...
                    От одеве няква селска мома, вицепремиер ли, ква там, изобщо започна да "контрактува" ... Ей ти още една абсурдна дума, която ще ни залее и ще замести хиляди български. След "дебатирането" на друго едно селско девойче и какво ли не още.

Коментар

Е, щом визионерите са постигнали консесус след комплицирани дебати, нека контрактуват
                      Иде ми да им счупя главите на древните гърци за този социален експеримент наречен "Демокрация"...
                      There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                      No wahalla.

Коментар

При положение че демосът в Атина е бил 200 свободни граждани. Останалите до 10 000 са били роби.
                        Кво искаш от общество, в което педерастията е норма? Правилната любовница е малко момченце, а на жена си изневеряваш само с майка си?

Егати, от тия визионери получих гърчове, друг път предупреждавай))

Коментар

Ха-ха, това беше най-доброто обяснение на социално-психологическите причини за възникването на древногръцката философия.

Коментар

ако това знам ако това не знам ...
                            на човечеството му трябва диктатура - по мека или твърда - въпрос на виждане
                            просто човекът като социално животно - дадеш ли му твърде много свобода и започва да мисли за глупости
                            баси
                            теглиш един бой на някой си щото напсувал гаджето ти - и вече си неандерталец такъв си бил онакъв горила ли маймуна ли
                            какви са тея работи
                            Мъже няма
                            само пу*ьовци
                            виж ги какви се разхождат по пътя - с изсулени гащи и напушени тупани
                            циганьорите били роми
                            турското робство било присъствие че напоследък и само влияние
                            аз съм Българче на чеченски
                            тя цялата работа на изуй гащи
                            демокрация - педера*ина
                            диктатура си требе + образование + законност

ПС Диктатура да се чете като безкомпромисна държава във всичките и форми и няколко мъже с топки начело
                            BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Вече се възприемай като вицепремиер в моето правителство, щом знаеш толкова много.

Абе то в тая тема отдавна само фъфелство, ма гледам - нещо правителство вече рЕдим! Па нема ли едно место и за мен? Кво да е, може секлецатор на машинописката.
                              Мога да праа нещо, мога и нищо. Ако требе - ще диктаторувам. Десет пъти грубо на пода!

Да се готвя ли с автобиографията, или както там му викат сега?!
                              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                                Да се готвя ли с автобиографията, или както там му викат сега?!
                                Сега е Це Ве (CV)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X