Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

не е толкова трудно, проблемът е, че и те ще правят същото. И не мисля, че на ЕС и НАТО въобще им пука. Всъщност изгладувахме едни милиони на едни хора. повечето българи между другото.
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Ти кво, да не мислиш че ако знаех, щях да си трая? Нали затова уж сме се събрали. Току виж па измислим нещо. Само смислен критерий да е кои не стават и не бива - пак е нещо. Времето не е много, примерно до 15-ти септември, ама не и толкова малко. Стига за изясняване на позицията. После дали ще каниш някого, дали ще идеш с предложение за сътрудничество - пак е следващ въпрос. Но ако някой иска да направи нещо, не само да си каже мъката - това е пътя. Останалото е кухня. И руска да е - пак няма 10 години за дисидентстване.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир
        Една камара умни глави има тук. Има и хора с много пари. За кой път да го казвам - дайте да направим партия. Имаме хора във всеки край на страната за организиране на местни организации. А ако програмата е реална и добра ще се присъединят и много странични хора. Отхвърлям варианта с насилствено събаряне на сегашната политическа върхушка и макар инстинктивно да го предпочитам не това е точният начин, мисля. Ала мисля също и , че това ще стане поредната тема в която само говорим, говорим и говорим...
        Това е една много стойностна идея.
        Подкрепям те на сто процента!!! - на различно мнение съм само за начина за промяна - ..не требе молитва, требе .. мотика!
        СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Аз когато пуснах темата да си направим партия едва ли не ме линчувахте.това бил форум за джипове с това щял да си остане,но ако не се направи нещо ...... не знам всякакви варианти ми идват на ум,но за едно сте прави стига сме се нападали а да мислим и да споделяме възгедите си,всеки има право на мнение и това е едно от най-ценните неща тук!Нека не го загубваме!Повечето се познавате макар и виртуално и всеки знае другият какъв е,затова аз ви подкрепям напълно!В едно нещо съм убеден-трябва да се действа!

Поздрави

Коментар

Ако питаш мене по-добре брадва, от колкото мотика. Докато някой и друг мръсник не се вмирише, няма да има изводи, които пък да държат безнаказаността на тръни.
            За да се намери най добрия начин на действие срещу нашата фалшива държава и политици, търсете това което Българина може най-добре. Чуждите методики на демокрацията не са приложими тука, така както и демокрацията в другите държави няма нищо общо с наща пародия на демокрация.
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
              Ако питаш мене по-добре брадва, от колкото мотика. Докато някой и друг мръсник не се вмирише, няма да има изводи, които пък да държат безнаказаността на тръни.
              За да се намери най добрия начин на действие срещу нашата фалшива държава и политици, търсете това което Българина може най-добре. Чуждите методики на демокрацията не са приложими тука, така както и демокрацията в другите държави няма нищо общо с наща пародия на демокрация.
              Колко точно си го казал!
              СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Хайде още един отговор по темата от мен с цитат:

ЕС се умори от нас

За съжаление, ние (имам предвид българските управници ) си продължаваме по девиза:
                "До пълна победа на прогресивните сили над здравия разум"
                Докато я караме така - ще ни сочат с пръст и ще ни дават като отрицателен пример.

ПП. Бях написал още нещо, но ми се стори, че ако остане тук, ще повлече спор от друго естество (и от друга тема), затова ще го спестя.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

А така. Сега за да се разберем с тия, остава и ние да кажем че сме се уморили от бюрократичните им истерии и двойните стандарти. После ако ще правим изобщо нещо - да почваме честно. Ако трябва - каквото трябва от въпросния договор да се предоговори. Но бързо, смислено и честно. А то ако си тръгнем, тутакси същото ще направят ирландците, холандците, австрийците, не знам кой още, а това вече е най-влудяващия кошмар за брюкселизма. И за тая задача да търсим вменяема структура, способна да състави вменяемо правителство. Останалото е несъществени подробности. Възстановяването на местната икономическа справедливост - съпътстваща задача, няма как да бъде решена като главна.
                  Последно редактирано от Стефан; 19-07-08, 22:16.

Коментар

Така, ама...

На първо място, такава вменяема структура няма защо да търсим при нас. То няма.
                    Трябва да се създава. А няма много време за това, дори да можем.

Честно... Това, къде да го търсим? В този "бранш" всичко е въпрос на компромиси.

А за "бързо и смислено", така мисля и аз.
                    Но за съжаление точно това не е Българското Специфично Предимство.

За мен основният проблем се състои в това, да се генерира въпросната адекватна структура.

Лошото е, че от една страна, на нас и там не ни е силата, а от друга - и "другите" го знаят, и всячески ще пречат.
                    Последно редактирано от Iliya; 19-07-08, 23:15.

Коментар

) Трудно е да се отрече ...
                      За тая работа стигат идеите на идеалистите и патриотите, и парите на богатите. Значи по принцип задачата не е напълно безнадеждна. Остава да намериш някой достатъчно умен и властолюбив, на който да подскажеш че ако се заеме със случая, хем всички ще го обичат, хем ще свърши работа, хем в крайна сметка ще получи достатъчно, а дранголникът няма да плаче за него.
                      Да, не е излишно условие да не е първа младост, че да не вземе да живее вечно като някви брежневци и папи. Да не зацикли и скапе всичко. Пък и аман от неграмотни комсомолци с апломб и без акъл. И московските и вашингтонските са силни еметици.

Коментар

Баси, почвам да се чувствам пророк. Сигурно съм ясновидец някакъв. разправях аз в една кръчма (още в предприсъединителната еуфория), че накрая само ще си плащаме членският внос и няма да видим нищо от парите ама ми се подиграваха. Мога да го преживея, не ми пука.

Лошото е, че вече не можем да се пуснем от европейското хоро. Защо ли? ами кой е взел някакъв кредит

Структури, които да поемат властта винаги ще се намерят. Номерът е във връзките (системата) т .е. не кой, а какво и най важно КАК ще се упражнява тази власт.
                        Последно редактирано от deyan_h; 20-07-08, 00:52. Причина: typo

Коментар

С диктатура, дори и първоначално добронамерена, никой не е прокопсал за дълго.

Намери се най-накрая някой способен да размаха пръст на крадливите ни политици и да се опитва да ги вкарва в релси и пак оплаквания... Имам чуството, че дори по някакво чудо България да се превърне за една нощ в Рая на Земята, пак някои ще искат да я срият до ада, с предтекста, че трябва да тръгне отново по пътя към него, но по техния си начин.
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Именно. Що същите тия честно уморени не зяеха срещу съвсем същите, поименно, български чиновници, когато им налагаха безумните условия за България? Пък сега внезапно се умориха от аверите си.
                            Ако те си вярват на евробрътвежите - тяхна си работа. Ние също виждаме евтините тарикатлъци. Така и остава като изискване "по-малко ЕС, повече България". Иван Костов издуха супата след като две години той и папагалите му не казаха нито веднъж "България", а всяка втора дума беше "НАТО". Ето ги следващите обидени.

Коментар

кой точно е способен да размахва пръст? ЕС? Да не би той да ги е назначил и да и им е дал големите лъжици? Просто дръпнаха едната каца с мед. И КВО меда да не би да се е свършил ... дори и при това положение винаги може да се измисли един бюджетен излишък за усвояване
                              Последно редактирано от deyan_h; 19-07-08, 23:40. Причина: typo

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                                С диктатура, дори и първоначално добронамерена, никой не е прокопсал за дълго.

Намери се най-накрая някой способен да размаха пръст на крадливите ни политици и да се опитва да ги вкарва в релси и пак оплаквания... Имам чуството, че дори по някакво чудо България да се превърне за една нощ в Рая на Земята, пак някои ще искат да я срият до ада, с предтекста, че трябва да тръгне отново по пътя към него, но по техния си начин.
                                Аз лично никак не успявам да спя спокойно от това, че някой размахал пръст срещу този, който ни души.

Децата ни може би ще могат. Като не си видял друго...

Само не разбрах, това намек, че трябва да целуваме ръка ли е?

И чия?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X