Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Айде пак злодеите руснаци ... И добрата мъдра Европа. Да вземете да се разкарате, а? И преди да се обадите с още някоя глупост, измислете нещо по темата за деиндустриализацията и разграбването на България през последните 20 години, за разрешението, дадено днес на Словения да построи два реактора, съвсем същите като спрените в Козлодуй, за позиционните райони на американската ПРО именно в Чехия и Полша. После си направете тема Католицизмът и ересите му срещу Православието, и оставете нас тъпанарите тука да се чудим как да се отървем от всичката тая просветеност. Евровонята стана по-силна и от комунистическата. А критиките на комунизма - по-нелепи и от сказките на партийните секретари от 73-та.
    Няма ли кой да изтрие тия дивотии?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Айде пак злодеите руснаци ... И добрата мъдра Европа. Да вземете да се разкарате, а? И преди да се обадите с още някоя глупост, измислете нещо по темата за деиндустриализацията и разграбването на България през последните 20 години, за разрешението, дадено днес на Словения да построи два реактора, съвсем същите като спрените в Козлодуй, за позиционните райони на американската ПРО именно в Чехия и Полша. После си направете тема Католицизмът и ересите му срещу Православието, и оставете нас тъпанарите тука да се чудим как да се отървем от всичката тая просветеност. Евровонята стана по-силна и от комунистическата. А критиките на комунизма - по-нелепи и от сказките на партийните секретари от 73-та.
      Няма ли кой да изтрие тия дивотии?

Осъзнай се, поеми дъх, ако искаш брой до три, и след това прочети какво пише още веднъж!
      Погоре, не категоризирам никого, нито като злодей - нито като мъдрец. За Европа не говоря - за Русия още по-малко!
      И преди да напишеш поредната глупост да ти обърна внимание, че говоря именно за деиндустриализацията и разграбването на България. Точно през последните 20години. Това, което съм написал, отговаря на много от въпросите ти: Защо АЕЦ за други, а за нас табу? Защо ПРО в Чехия и Полша, а за нас само разградена армия и безплатни полигони и пр. неравностойно партньорство. И т. н. и пр.
      По-последните ядни пръски пяна не ги и разбирам!

П. П. Превърнал си се робот-търсачка, като тук познатият ни RSS. И също толкова съвестно търсиш, и също като него се престараваш и ни привеждаш до знанието всяка фраза съдържаща "джи" - дори да няма нищо общо с "джип", само дето ти дебнеш за нещо общо с "напреки Русия". Робота си е робот, от него разсъдък не може да се очаква, съответно и не може сам да се злепостави. Но ти защо така...
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Мда. Ето я тайната:

Милиард за Африка. Където както е известно изчезват безследно всички пари, и от тях става все по-лошо. От добрия съчувстващ ЕС. А за нас - не. Вие ще си плащате, ние няма да ви даваме нищо, но ще ви досаждаме непрекъснато. Строго доказателство за това че от ЕС полза ние няма да имаме, само той от нас. Че и безпомощен и страхлив.

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1218618

Нямало да има предпазни клаузи. Ми кажете им тогава че още една глупост - и ние напускаме. Тогава ще дотърчат не само с парите, и ще се молят за капак. Понеже това ще е краят на целия чиновнически рай, наричан за краткост ЕС.

Коментар

И защо бе колега, защо? А кажи, кво толкоз срамежливо го криеш от нас простите.

Коментар

Moля и двама ви да не превръщате темата в поредния словесен двубой!

Коментар

И не мисля. Вбесява ме че всеки тът, когато трябва да решим някой важен въпрос, отнякъде се довлича идиотизмът "Руските танкове пробиха!". И всички хукват да гонят руси призраци, вместо да се захванат с реалния проблем. Който в случая е Брюксел и само Брюксел, даже без значение кой дърпа пък неговите конци. Брюкселските мошенници намерили начин да изпържат софийските. Софийските пък се връщат в къщи, и казват на тоя дето ги храни: "И без тва сме тъпи, сеа бехме и пияни та ни обрънзаха до зуко. Ае сеа плащайте вие!". Вместо да мисля как да изгоня от къщи непрокопсаниците, трябва първо да се чудя как да изгоня някви които не млъкват с единствената си любима песен. Има разни исторически клубове, в които обичат да бият мъртвото чучело на комунизма. Няма лошо, да продължават. Но да не се завират в чужд разговор без покана. За което и помолих. А после се изсипа водопад от немислими дълбоки мисли тъкмо за това. Какво да направя, освен да кресна?

Коментар

Не си прав. Проблема не е в Брюксел. Нито в Москва, нито във Вашингтон или Катманду.
                Проблема си е в София, и за съжаление всички ние сме част от него.
                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                  Не си прав. Проблема не е в Брюксел. Нито в Москва, нито във Вашингтон или Катманду.
                  Проблема си е в София, и за съжаление всички ние сме част от него.
                  Естествено , че е в нас. Никой не ни е крив , най-малко ЕС или пък Русия.

Коментар

Не, тоя път строго не е само у нас. Или не помните, как се изпокараха последния път, като променяха Конституцията? Два пъти за седмица, на точно обратното, като объркана поздравителна картичка. Не били разбрали кой треторазряден чиновник да послушат. Пък после го били разбрали обратно. За законите и закончетата и не говорим. Брюксел бил искал. Щом Брюксел иска и получава, щом държи ръцете на тия хора, щом далаверите тук стават през западно- и южноевропейски фирми, значи работата не е, и няма как да е само у нас. Нашите гангстери там са уважавани граждани. Нашите пари там са добре дошли, нашите заводи, лекари и инженери - също. Но при абсурдни условия. Проблемът е само наш. Причината му - по-малко от наполовина. Освен ако не са отменили "Не е виновен който яде баницата ..." Не съм чувал да са. Така че не виждам защо само едните да плащат сметката. Сички нагъваха кифтеата заедно.
                    А докато същината на проблемът не е разбрана правилно, той не може да бъде решен по принцип.

Коментар

То т'ва така, ама никой не ни е бил по главите да се вържем, нали.
                      Това с Брюксел си е само оправдание да правят магарии, и няма нищо общо с ЕС. Не ми казвай, че си се хванал на номера
                      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Moля и двама ви да не превръщате темата в поредния словесен двубой!
                        Винаги можеш да разчиташ на всякакво съдействие от моя страна!
                        Всъщност, трогнат съм, че тъкмо към мен си се обърнал! Въпреки, че си ме наредил в недостойна компания!
                        Както току-що бе свидетел, успявам да не се поддам на провокацията: "Р.... срещу всички и всичко" и въпреки невъздържания тон и неприкритото предизвикателство не подех в подхвърления гаменски тон разговора...

С уважение!
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                          Винаги можеш да разчиташ на всякакво съдействие от моя страна!
                          Всъщност, трогнат съм, че тъкмо към мен си се обърнал! Въпреки, че си ме наредил в недостойна компания!
                          Както току-що бе свидетел, успявам да не се поддам на провокацията: "Р.... срещу всички и всичко" и въпреки невъздържания тон и неприкритото предизвикателство не подех в подхвърления гаменски тон разговора...

С уважение!
                          Благодаря за което! Темата е доста интересна и не бива да я разваляме!
                          И уважението е взаимно!

Коментар

Това е другата страна на въпроса. Че И ония са виновни, ни най малко не ме кара да мисля че тукашните са прави.
                            А всичкото това е, че като ще се гонят тия, вместо тях трябва да се турят вменяеми и адекватни. Не поредните глухари, които от собствената си евротичност и купешки писъци ни виждат, ни чуват кво става, и даже кви ги вършат сами. Щото за кефа на НАТО и ЕС гладуваме вече 20 години. Та ми се струва че е редно вече да направим и нещо за себе си.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              Това е другата страна на въпроса. Че И ония са виновни, ни най малко не ме кара да мисля че тукашните са прави.
                              А всичкото това е, че като ще се гонят тия, вместо тях трябва да се турят вменяеми и адекватни. Не поредните глухари, които от собствената си евротичност и купешки писъци ни виждат, ни чуват кво става, и даже кви ги вършат сами. Щото за кефа на НАТО и ЕС гладуваме вече 20 години. Та ми се струва че е редно вече да направим и нещо за себе си.
                              И откъде ще се вземат тия "вменяеми и адекватни"? Щото нещо не мога да видя такива на хоризонта? И защото ако на следващите избори властта вземат такива като тези сега , загинаха още 4 години от и без това краткия ми живот. А тъй като гледам точно това и ще стане.

Коментар

Много отдавна престъпността е интернационална..особено тази мащабната.Забележете , тя вирее и израства особено в такива общества от хора , антинационалисти, анархисти и анти...непукисти
                                Тук сега няма мъже...то няма армия..признаваме ГЕЙ браковете...
                                Я кажете как ще накарате тези да оставят кражбите!? - ..с избори!! - с блага дума и молитва!!!Как можете да сте наивни и да очаквате нещо у тях да се промени??Та сега ще мъдрим , как аджаба да сме културно интелектуални , че с хуманни методи да стигнем до промяната...
                                Даваме ли си сметка - децата на тези , какво ще правят с живота на наще деца!?Що траеме бе!?Щото не ни стиска!?
                                Значи имаме пари за скъпи машини , за състезания , за куп други прояви .., но да се посветим на тази кауза !? - нъц!!
                                Ей, тука сме останали тотално сбъркани - грам достойнство нямаме.Вече не ни пука..от нищо и за нищо.Претръпнали сме..Къде го има това в ЕС , къде!?
                                Навързали сме се като кадаиф - всеки със някого "врътка" далаверката, врътка , врътка ..обезумял от алчност..за по-голяма къща , за новият модел Джип, за яхта ...Онези държат Въртележката!!- и всички долу се лутат нагоре надолу..за да отцеляват, да забогатяват...Ей, след години какво ще отговорите на децата си!?
                                Те нямали да се срамуват, че сме им бащи..и че изобщо са Българи!!
                                СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X