Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не стана ли време да свалим НИЕ това правителство ??

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    Защото няма народ, приятелю... Погрижиха се да ни обезверят, чалгаджират и профанизират... и успяха!
    Колега не чувствам нито профанизиран нито чалагаджиран... Просто няма алтернтатива и те го знаят много добре - иначе отдавна да съм им бил камшиците! За обезверен... да може и да съм позагубил вяра - но не в себе си - в тях, в политиците като съсловие.

Поздрав (~14-16+!) за обсъжданите хора! (Текста, текста колеги е нещо много различно от чалгата! )

Като се замисля ето още един вариант... (на поздрава!)
    Последно редактирано от господин никой; 19-07-08, 07:06. Причина: Поздрава...

Коментар

И аз съм с ВАС ама не да си чешем тук езиците а някой да назове дата кога да се озовем около парламента???

Малко повече дела се искат не само думи, та кой каза дата час ???
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Напълно съм съгласен с вас, но след митинга, стачката или там каквото е какво следва? Дори и да се свали правителството, каква алтернатива има? Какво ще кажат двата големи братя? Особено оня по-големия. Като не е съгласувано с него утре ние сложил в някакъв лист на подкрепящи тероризма или там някаква друга глупост и като спрат инвестициите отвън и тая държава ще загине. Да не говорим, че ако се появи истинско правителство, което истински да подгони олигарсите и по-едрите разбойници то ще настъпи гражданска воина.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          Ако някой може да хване за ръката тия, които са чакали на тия пари, сега няма да им ги дадат, и заради това банките ще им вземат всичко, и практически ще закрият българското земеделие, и ги доведе в София, сигурно ще може да се почне от някъде.
          Тях не ги жали толкова, не те не са случайни. На страницата на фонд "Земеделие" има списък, кой е взимал пари и кой чака. Няма "дребни" земеделци/фермери. Повчето са "наши" момчета.

Коментар

Мислех си , че и тук сте си кротнали...
            Та да ги почваме..
            Това , че ние 200-300човека ще излезем не ги плаши..
            Трябва хората да се надъхат, за това трябва организация и средства..да се обикаля по градчета и паланки..нещо като преди Априлското възстание.
            Страх ги е ...бедни са ..и страшно зависими!!!
            Как да излезе на улицата..да бутне тези при които работи!?- че утре е безработен..и лошо.Тяхна е икономиката, тяхна е цялата репресивна машина..То полиция ще се намери да ги защити, ако сме малко и слабо организирани..Ще е аматьорщина, дето няма да ги мръдне..
            Предлагам, всеки от нас да даде идеи и да организира народа около себе си и да бръкне в спестяваното - пари трябват , за да го вдигнем народа..
            Нека не се стискаме и прежалим един , два месеца от живота си...
            Нека този път не си говорим само...Дума ..дупка не прави!!!
            СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

За такава организация трябва достъп до масмедиите. Ние сами не мисля, че можем да го организираме масово.

Преди няколко дни Слави (колкото и да не го харесвам) направи една много добра реч, просто съм убеден ако беше казал - утре всички пред парламента, за да изринем тази паплач - вече щеше да е паднало правителството.

Изказа много интересни и добре подредени мисли. Как живеем в страната на невинните. Как след мега-скандалите отново няма виновни, за отвличанията, за безредието, за европа и злоупотребите и т.н. В един момент вдигна пръст и сочеше министър след министър, казвайки, "ТИ СИ ВИНОВЕН".

Беше отличен момент, просто очаквах да завърши с един призив, но уви - не го направи.
              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                И точно като в неговите романи - изход няма...
                Готов съм да изляза на улицата винаги, въпреки съмненията ми за крайния резултат...
                Винаги съм твърдял, че по-големи боклуци от настоящето правителство не може да има и винаги следващото правителство ме е опровергавало... вече 18 години, или май станаха 19?
                Подкрепям на 100%

Смяната на това правителство особено с революционни мерки ще доведе до още по-лош резултат... Не вярвате че може да има по-лош резултат...? ами почакайте и ще видите...
                VPetrov.photography

Коментар

За мен е много странно, че никои нищо не казва за Президента Първанов.А не е ли тои в дъното на всичко.Не съгради ли тои това правителство.Не гравитират ли около него наи гадните КДС-ари.Не се ли договори с Доган и не стана ли президент с гласовете му /особено вторият път/.Много гадна пародия да те карат да избираш между Първанов и Сидеров.На фона на му, чак ми идва да симпатизирам на Станишев.Или пак като безброи пъти до сега ще се изхлузи като свинско черво, ни лук ял ни лук мирисъл.За мен е много странно отношението към този човек на повечето хора.
                  Последно редактирано от disko04; 19-07-08, 08:31.
                  Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Времената на революциите в нашия район поотминаха. Да сме излизали кога е трябвало. Да сме поразтреляли кого е трябвало. Сега е късно за такъв тип мерки. Сега трябва тихо и кротко народът да се организира да гласува за свестни хора. Как ще стане? Ами не знам.... Докато кажеш ,че някой е свестен и идват десет човека да ти кажат какъв е маскара. Аз лично съм убеден, че има достатъчно хора останали в България, които са умни, интелигентни, способни и най-важното - порядъчни и принципни. Защото познавам доста такива... И в този форум също има доста такива. Значи хора има. Обаче как да стигнат до властта, като властта винаги е в кръгова отбрана и ще се бие до последна капка кръв?
                    Примерно, познат вариант е месия тип "Симеон", на който хората, тълпата, да повярват и да се втурнат да гласуват масово тип "боже царя ни пази"..... Ключовата дума е "масово", защото ниската избирателна активност, обслужва интересите на партиите с твърд електорат. За да има качествена промяна и нови лица в парламента и властта, трябва да гласуват може би над 50% от хората. Начини сигурно има.
                    Ако има работеща идея за сформиране на група от хора, които да работят заедно и последователно в посока създаване на партия и лансирането и на тези или по-скоро за следващите избори - спокойно, обмислено, с програма, със стратегически цели и тактика за постигането им във времето..... - така може да се направи нещо. Естествено идеята граничи с утопия, но не е невъзможно да се осъществи (сещам се веднага, как в сравнително малко общество като този форум, периодично има караници, разправии, интриги и други детинщини, но все пак идеята която ни събира тук в крайна сметка се оказва по-силна, за повечето поне....) .

Масмедии казвате? Най-мощните масмедии в момента са интернет форумите и клубовете. Не зная колко от вас четат преса или гледат телевизия редовно, но аз нямам много време и поради спецификата на работата си мога да следя интернет - ясно е откъде черпя информация и стотици хиляди българи заедно с мен. Мисля си, че Левски ако имаше достъп до форуми можеше да сътвори чудеса с хората...

Ако позволите една метафора - България е влак, който кара все пак в правилната посока, защото валутния борд, ЕС, съседните страни, дори САЩ и Русия ако щете, са сложили релси и щем не щем - караме напред.... Екипажа на влака обаче е некадърен, корумпиран, пиян.. Често катастрофира, взима пари за да бави други влакове и т.н. Затворил се е в първия вагон, обзавел го е със злато кожа и коприна и е заварил вратите назад. Една "революция" може да изгони некадърния екипаж, но кой ще кара влака после? Къде е обучения екипаж, който ще кара влака както трябва, напред и ще направи всички вагони с помоща на пътниците като първия...? Защото в еуфорията, екипажът може да се окаже съставен от още по-големи некадърници..... Това така, образно, исках да представя идеята за революция...

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                      Времената на революциите в нашия район поотминаха. Да сме излизали кога е трябвало. Да сме поразтреляли кого е трябвало. Сега е късно за такъв тип мерки. Сега трябва тихо и кротко народът да се организира да гласува за свестни хора. Как ще стане? Ами не знам.... Докато кажеш ,че някой е свестен и идват десет човека да ти кажат какъв е маскара. Аз лично съм убеден, че има достатъчно хора останали в България, които са умни, интелигентни, способни и най-важното - порядъчни и принципни. Защото познавам доста такива... И в този форум също има доста такива. Значи хора има. Обаче как да стигнат до властта, като властта винаги е в кръгова отбрана и ще се бие до последна капка кръв?
                      Примерно, познат вариант е месия тип "Симеон", на който хората, тълпата, да повярват и да се втурнат да гласуват масово тип "боже царя ни пази"..... Ключовата дума е "масово", защото ниската избирателна активност, обслужва интересите на партиите с твърд електорат. За да има качествена промяна и нови лица в парламента и властта, трябва да гласуват може би над 50% от хората. Начини сигурно има.
                      Ако има работеща идея за сформиране на група от хора, които да работят заедно и последователно в посока създаване на партия и лансирането и на тези или по-скоро за следващите избори - спокойно, обмислено, с програма, със стратегически цели и тактика за постигането им във времето..... - така може да се направи нещо. Естествено идеята граничи с утопия, но не е невъзможно да се осъществи (сещам се веднага, как в сравнително малко общество като този форум, периодично има караници, разправии, интриги и други детинщини, но все пак идеята която ни събира тук в крайна сметка се оказва по-силна, за повечето поне....) .

Масмедии казвате? Най-мощните масмедии в момента са интернет форумите и клубовете. Не зная колко от вас четат преса или гледат телевизия редовно, но аз нямам много време и поради спецификата на работата си мога да следя интернет - ясно е откъде черпя информация и стотици хиляди българи заедно с мен. Мисля си, че Левски ако имаше достъп до форуми можеше да сътвори чудеса с хората...

Ако позволите една метафора - България е влак, който кара все пак в правилната посока, защото валутния борд, ЕС, съседните страни, дори САЩ и Русия ако щете, са сложили релси и щем не щем - караме напред.... Екипажа на влака обаче е некадърен, корумпиран, пиян.. Често катастрофира, взима пари за да бави други влакове и т.н. Затворил се е в първия вагон, обзавел го е със злато кожа и коприна и е заварил вратите назад. Една "революция" може да изгони некадърния екипаж, но кой ще кара влака после? Къде е обучения екипаж, който ще кара влака както трябва, напред и ще направи всички вагони с помоща на пътниците като първия...? Защото в еуфорията, екипажът може да се окаже съставен от още по-големи некадърници..... Това така, образно, исках да представя идеята за революция...
                      Баш така ще стане. Бате Гойко и ТИМ са едно цяло. И..........?
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Трябва да се отчете че ще има и песимисти,но това да се остави така не трябва,тези онези,все ще се намерят свестни хора,защото не само на нас в този форум и е писнало,огледайте се около вас?

Казвате новите щели да бъдят такива и такива,недейте рева за нероден петко,откъде знаете какви ще са?едвали по зле от тия,но ще си имат едно на ум,като знаят какво е станало с предните,ще пипат но не толкова и не така като тези,решението е едно,сваляне от власт,няма друго,НО българина само лае не хапе,така че приготвяйте парите че тези 500 милиона не се връщат току тъй

Поздрави
                        Последно редактирано от FiveFinger; 19-07-08, 09:57.

Коментар

Ако забелязахте, аз не се оплаквам от друго, ами от това че нямам практическа използваема идея. От това се оплаквам много.
                          Какво е станало и какво става, виждат всички. Това управление се държи като тълпа пияни окупатори, нахълтали в чуждата столица. Преди време по друг повод писах - очевидно е че България отдавна си няма никого. Даже българите вече си нямат народ. Така излиза, че тълпата пред парламента наистина само ще повтори това, което и без това вече сме виждали. А то вече не ни трябва. Подробностите нямат никакво значение. Толкова повече че Б. Борисов като единствена своя идеология заявява ценностите на Европейската народна партия. Които всъщност ни докараха на тоя хал. Заявяваните от него заплахи спрямо Станишев, Доган, Първанов, очевидно са въпрос само на лична неприязън, и следователно по принцип не могат да доведат до мащабни, полезни за страната резултати.
                          Какво става с финансите всъщност, няма как да знаем. Но не изключвам вероятността да сме го докарали до незабавна нужда от това, на което казват патриотично експертно правителство. Изключително мощен инструмент, който обаче върви в комплект с преврати и революции.
                          Мда. Не мисля че тоя път даже ще има тълпа пред Парламента. Пък и не тя ще е решението. За съжаление, не се сещам никаква полезна технология. Камо ли група, която да може дори само кадрово да осигури нещо после.
                          Във всеки случай ви призовавам да не губим повече време и нерви в оплюване на сегашното или миналите управления. Ясно е че тия хора са кой за затвора, кой изобщо за бесилката. Има два извечни славянски въпроса - Кой е виновен? и Какво да правим?. Единият е малко - много изяснен. Дайте да мислим по втория.

Коментар

+1
                            Единственото за което се сещам е един flash mob с камъни .

Първият път просто тихо и мирно да им оставим по един камък пред вратата. Може и да се сетят, че камъните могат и да се хвърлят.... другият път.
                            А пък камара дори само от 7571 павета си е стабилна купчина
                            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Колко хора биха се наели с политическа отговорност?
                              Хубаво ще ги свалим,трудно но ще стане,кои ще са начело на дъжавата,или трябва диктатор да се оправи положението,въпреки че историята друго показва за страните с диктатори-Куба,Израел....?

Мислене му е майката!

Поздрави

Коментар

Да не сте ги пипнали, ей, поне още един месец, че ми трябва един министър
                                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X