Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Влюбен съм-помагайте приятели!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Влюбен съм-помагайте приятели!

От тогава няма и мечки там.

горките животни дано не сте им докарали някое разтроиство

ЩТЕ ИМА ЛИ СНИМКИ НА РУСАЛКИТЕ?
    . LRE Bulgaria.
    RRC SE V8 91г.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      Тука съм с потника с мускулите. И с гел. А съм сложил специално Кавалито да мога да си метам шпагати.
      А Збитсъм вместо да се фърли да помага седи отзад на биричка и наблюдава дали ще се цепне Кавалито.

После от мъка отидохме в нашия клуб "При Гената" и збитсъм хвана палките и направи страшно соло. Ето го документирано.
      http://vbox7.com/play:98c08066
      Все съм ви мислил за почитатели на Шопен и последователи на Шопенхауер, а то.....
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Абе збит.не те ли е срам бе момче?Правиш се на петролен магнат,на тарикат,на тунингспециялист,ама не усещаш ли че нещо ти липсва??Ланци вадиш,дънки Енерджи с бродерия,немаското чудо на техниката и прогреса VW GOLF.Ама пак нещо ти липсва да си истински газар.Не знаеш ли че като караш GOLF трябва да е с пернишка ргистрация.Къде си го пропуснал тоя момент в изкуството а древната гъзария?И понеже си наш човек може да те уредим със заветните букви на нимера на немското ти возили PR,ито без да се изръсваш огромните суми,които дават твоите съграждани за тази услуга
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Нямам подобна табела , защото просто не съм дорасал за нея. Не съм достиганал петстотин коня - чиято абревиатора означава ПК .
          Последно редактирано от zbytsam; 11-09-08, 00:30.

Коментар

Добре че темата е в спама, направо е ос...на. Збитсъм, и кво сега стана с гаджето аз уж за хубаво се намесих, Викам си тъй ще взема да помогна на момчето да намери най бързо пътя към сърцето на детето.
            Пък то сега за мойте русалки се спамяте, е да ама не.
            Мойте са готини и пекани на Варненско слънце, и навреме обръщани да не загорят,щото са с нежна аристократична кожа,сини изумрудени очи, и дълги руси коси. Та тея двете, афроазиатки дет си ги качил да заемаш виртуалното пространство, земи ги пласирай на някой сляп, може се върже.
            И още нещо да ви кажа като щото съм ваща леля. Стига хвалби кой по та най по морето, - Мъжът неможе да е мъж ако жена не го признае.
            Иначе става като ловците и рибарите, все са най ама по малките хванали.А да сте живи и здрави!
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
              Добре че темата е в спама, направо е ос...на. Збитсъм, и кво сега стана с гаджето аз уж за хубаво се намесих, Викам си тъй ще взема да помогна на момчето да намери най бързо пътя към сърцето на детето.
              Мойте са готини и пекани на Варненско слънце, и навреме обръщани да не загорят,щото са с нежна аристократична кожа,сини изумрудени очи, и дълги руси коси. Та тея двете, афроазиатки дет си ги качил да заемаш виртуалното пространство, земи ги пласирай на някой сляп, може се върже.
              Абе това малко на реклама ми прилича.Да не искаш да се оттървеш от слънчицзта си
              Да знаеш шопите не са а предпочитане,ама ПерничаниТо от желязото и кюмура сме станали идеални за зетове.А и Голфовете ни са по...

Коментар

И още нещо да ви кажа като щото съм ваща леля. Стига хвалби кой по та най по морето, - Мъжът неможе да е мъж ако жена не го признае.
                Иначе става като ловците и рибарите, все са най ама по малките хванали.А да сте живи и здрави!
                За ме най-важното е да имат скули и голяма крива уста. Идеала ми за
                жена е Стивън Тайлър от Аеросмит , но да не е с висулка а с пипе.
                Колкото до дъщеря ти... погледни колко е закъсняла, така че стига ми се е предлагала и те е карала да ми пишеш вместо нея:

Последно редактирано от zbytsam; 14-09-08, 01:31.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                  За ме най-важното е да имат скули и голяма крива уста. Идеала ми за
                  жена е Стивън Тайлър от Аеросмит , но да не е с висулка а с пипе.
                  Колкото до дъщеря ти... погледни колко е закъсняла, така че стига ми се е предлагала и те е карала да ми пишеш вместо нея:

Всичко ще си кажеш, колега

Коментар

Збитсъм ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СЛЪНЧИЦЕТО, Ма мойта русалка отдавна мина тия години със тесните гуми, сега ще и слагаме на немеца 225/70/16 , че другите ги скапа. иначе ще ти пусна ендо фото от преди 20години, ма не сега. Щото Е220 Сdi-трябва я смаля, пък и тя почти не се забелязва, все едно че е на автопилот БУ-то и. Ма ако сме живи (аз де )след години ще си говорим .
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Збитсъм ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СЛЪНЧИЦЕТО, Ма мойта русалка отдавна мина тия години със тесните гуми, сега ще и слагаме на немеца 225/70/16 , че другите ги скапа. иначе ще ти пусна ендо фото от преди 20години, ма не сега. Щото Е220 Сdi-трябва я смаля, пък и тя почти не се забелязва, все едно че е на автопилот БУ-то и. Ма ако сме живи (аз де )след години ще си говорим .
                      Нещо не мога да схвана начина ти на изразяване.
                      От една страна се скъса да си хвалиш "русалките" от друга всички разбрахме че си купила голяма немска кола, ама тва Е220 от къде се пръкна така в нищото не разбрах. Направо да си беше казала в началото че е мерцедес та да не се потим тука 2 седмици и да не спим нощем да се чудим в каква кола да ги търсим тия "русалки"
                      Аз все за някое голфче се оглеждах.

П.С. За да ловИ окото му сложете 275/45/16 не се излагайте с тия кифли дето сте замислили да се слагат. На мерцедес само яки джанти и гумета.
                      no signature no problems

Коментар

Да де ама те достатъчно са ме вкарали вътре сега ще карат квот им купя когато им дигнат заплатите за гуми от по 500лв.бройката да си купят сами.Тъй де ,аз ша им карам старите брички те на танкое ша ми са возят.да са си мислили като са училида бяха станали певачки, щях са отърва само с по стотина двеста кубика силикон, пък те адвокатки и съдиики, трудно се вади ляба така. Поне в политиката да бяха влезли, пък то с мойто криворазбрано възпитание една свясна лъжа немогат скрият.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                          Абе това малко на реклама ми прилича.Да не искаш да се оттървеш от слънчицзта си
                          Да знаеш шопите не са а предпочитане,ама ПерничаниТо от желязото и кюмура сме станали идеални за зетове.А и Голфовете ни са по...
                          А, nyvatest, хванах те и тук. Пак се опитваш да кръшкаш, а? Знаеш ли, Макс-а на какво ще те направи, ако те хване. Уж си му кандидат зет, пък постоянно се заглеждаш за нещо чуждо ....
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                            А, nyvatest, хванах те и тук. Пак се опитваш да кръшкаш, а? Знаеш ли, Макс-а на какво ще те направи, ако те хване. Уж си му кандидат зет, пък постоянно се заглеждаш за нещо чуждо ....
                            Шшшт.Той беше болен тогава и не влизаше във форумът.Та е пропуснал някак.Та викам да се опитам да се вредя.То адвокатки и съдиики,поне няма да има проблеми с властта

Коментар

Да де едната ща вкарва в затвора другата ще ти доказва неоспорими факти за невинност нали, Малии туии Шопландията страшен край било, те затуи ли като тропат онова ти ми Граовско шопско, все се провикват "Айде шопи с търнокопи", "Дръж се земльо шоп те гази"
                              Ох времена , ох нрави, дано някой кротък Варненец се появи по шопско че да се зблъскат лекичко случайно.....

Коментар

.....Тъй де ,аз ша им карам старите брички те на танкое ша ми са возят.да са си мислили като са училида бяха станали певачки, щях са отърва само с по стотина двеста кубика силикон, пък те адвокатки и съдиики, трудно се вади ляба така. Поне в политиката да бяха влезли, пък то с мойто криворазбрано възпитание една свясна лъжа немогат скрият.
                                Ами, ако примерно учителки бяха станали, а? С по 350 лв. заплата. Да работят 3-4 месеца да изкарат колкото за една "съдийска" заплата?
                                Важното е, че няма страшно за тях - хората са казали: "Русо - гладно няма".
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X