Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Влюбен съм-помагайте приятели!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Влюбен съм-помагайте приятели!

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
    Като каза араби се сетих , че в последно време тия терористи ме съпътстват навсякъде. Даже на морето беше залято от тях. Бях принуден постоянно да се оплаквам на Х1-"терорист на 11 часа" ;"Талибан на 3 часа". Следващия път като тръгна за море си взимам един сак с най - необходимото- тактически елек, тазер, Флаш граната - 20000 канела, лек експлозив це-2, радиостанция, очила за нощно виждане, автоматичен пистолет - смг-мд5 , белезници, далекобоен Драгунов(новия с електрическо петле)
    Луд ли си, та да си пълниш куфара с глупости Рецептата е една - свинска пържолка с финна поръска от стрихнин и прах от червена мухоморка. Действа безотказно!

Доня, не го слушай тоя шоп!!! Държа да отбележа, че като един истински аристократ от меката на Шопландия, няма да имаш никакви ядове. Ядовете ти ще дойдат с тоя големия шоп , дето ме храни. Ще го вземеш за зет него , без да знаеш, че има заболяване на жлезите(почти всеки шоп го има) и като прави секс - прави секс всеки ден по 9 пъти по 1 час. Е коя жена ще го търпи такъв??? Не обричай детето си на безсъние !!!
    Ти какво искаш- ако ги ожениш дъщеря ти да седи права , а той седнал на семейната им снимка ли, защото той няма да може да си стъпи на краката, а дъщеря ти няма да може да седне???? Мани, не ти трябва тая пущина
    Продължителността и ежечасната необходимот явно и при мен са от жлезите. Няма лечение братко...
    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Я не ме стряскайте де, че щерка ми от година е в Столицата ни, зема да я отзова за към то Варна.То че сте луди шопи с търнокопи вече стана ясно.Кво сега сте се хванали на мама с ангелчето, ми тя си е една Видантииска принцеса, родена и живяла на брега на морето, с морска вода съм я къпала, и само перката и липсва за да е Русалка, Но внимавайте че омотае ли някого в дългите си руси коси, като нищо става Русалия. А и зет от този форум не ща. От кога мърмори да и купя мотор, като видя че няма да стане,каза че и на АТВ-ще се съгласи, Едва съм я усмирила с този немски кораб, ма колко ша трай незнам, пък вие нали все моторджии,ще и влезе пак някой бръмбар в главата.
      Тримата симпатичен си ми, ама аз само две дъщери имам не са три.
      Ако случайно се запознаете някъде из Софииските дивни сокаци, и ако успееш я излъжеш, когото ми доведе той ще е зетя.
      Последно редактирано от Доби; 05-09-08, 19:04. Причина: допълване
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
        Я не ме стряскайте де, че щерка ми от година е в Столицата ни, зема да я отзова за към то Варна.То че сте луди шопи с търнокопи вече стана ясно.Кво сега сте се хванали на мама с ангелчето, ми тя си е една Видантииска принцеса, родена и живяла на брега на морето, с морска вода съм я къпала, и само перката и липсва за да е Русалка, Но внимавайте че омотае ли някого в дългите си руси коси, като нищо става Русалия. А и зет от този форум не ща. От кога мърмори да и купя мотор, като видя че няма да стане,каза че и на АТВ-ще се съгласи, Едва съм я усмирила с този немски кораб, ма колко ша трай незнам, пък вие нали все моторджии,ще и влезе пак някой бръмбар в главата.
        Тримата симпатичен си ми, ама аз само две дъщери имам не са три.
        Ако случайно се запознаете някъде из Софииските дивни сокаци, и ако успееш я излъжеш, когото ми доведе той ще е зетя.
        Аз с каквото мога ще помагам след като младите се обичат - да се взимат викам аз.

Коментар

Я не ме стряскайте де, че щерка ми от година е в Столицата ни, зема да я отзова за към то Варна.То че сте луди шопи с търнокопи вече стана ясно.Кво сега сте се хванали на мама с ангелчето, ми тя си е една Видантииска принцеса, родена и живяла на брега на морето, с морска вода съм я къпала, и само перката и липсва за да е Русалка, Но внимавайте че омотае ли някого в дългите си руси коси, като нищо става Русалия.

Ами хайде де отзовавай, че от руси русалки не останаха шопи у нашия шопски град. А търнокопите тука им викаме кирки и са един от най-важните инструменти за нашенския виден картофоберач.
          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            Ами хайде де отзовавай, че от руси русалки не останаха шопи у нашия шопски град. А търнокопите тука им викаме кирки и са един от най-важните инструменти за нашенския виден картофоберач.
            Лично аз съм ставал не един път свидетел как шопи са се възползвали от подобни русалки . Обикновено сцена на това е студентски град.

Коментар

Фанатик сега кво на Столици ли ще се обиждаме, щото наща е по красива и по скъпа от ваща. Ти русалката ми не закачай, тя си обича Варна и надали ще остане за дълго в София, така и се налага за сега.
              Збитсъм, не я мисли, тя рядко ходи в студенски град, едното висше вече го свърши, почва второто, ама във Варна не в София.Затова и купих големия кораб.
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Тука яко сте се разгонили. Моето куче сега е така и мога да ви светна, че има по ветеринарните аптеки едни спрейове - чудеса вършат. @zbytsam, пръскай си го смело и после ще видиш как на спокойствие можеш да си пиеш ракийката с шопска салата. Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                  donia внимавай,тоя е опасен шоп! Днеска, хъката-мъката,утре ще ти цъфне кандидат зет пред вратата!
                  Не, че е лошо момчето, ама е много влюбчив!
                  Я ти ми кажи от де изкопа това злато със тези сини очи,и руси коси, че много ми прилича на някого.

Коментар

Я ти ми кажи от де изкопа това злато със тези сини очи,и руси коси, че много ми прилича на някого.
                    Взел съм си жена от "Генерал Тошево", Гергана се казва.
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Знаех си все около Варна се заглеждате. Ами да ти е жива и здрава и да си се обичате.

Коментар

Знаех си все около Варна се заглеждате. Ами да ти е жива и здрава и да си се обичате.
                        ЕЕ кваВарна- е сега видях Фанатик да денси в една дискотека в студентски град с двете ти дъщери , ако не вярваш-цял клип направих:

http://vbox7.com/play:1bcfca9a

Коментар

Хахаха с zbytsum на морето разработихме много такива русалки .... Имаше една песен на Kolumbieca i maglata-Крии си дъщерята поздрав
                          [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

ЕЕ кваВарна- е сега видях Фанатик да денси в една дискотека в студентски град с двете ти дъщери , ако не вярваш-цял клип направих:

http://vbox7.com/play:1bcfca9a
                            Тука съм с потника с мускулите. И с гел. А съм сложил специално Кавалито да мога да си метам шпагати.
                            А Збитсъм вместо да се фърли да помага седи отзад на биричка и наблюдава дали ще се цепне Кавалито.

После от мъка отидохме в нашия клуб "При Гената" и збитсъм хвана палките и направи страшно соло. Ето го документирано.
                            http://vbox7.com/play:98c08066
                            no signature no problems

Коментар

ахахахахаха аз бях да.

Не е тайна , че освен манекени с фанатик-а сме и изявени шопски тробадури. Дори участвахме и на Мюзик айдъл, ама не ни оцениха !!! А и останалите двама участника ни пречеха, както ще видите в клипа, но маестрото ги раззконспирира. Есил Дюран пък се влюби в Фана-та и пожела да го задържи само за себе си . Вижте видеотто ,ще ни познаете по севдонимите-Нешко и Милен.

http://vbox7.com/play:525ea826

Коментар

ахахахахаха аз бях да.

Не е тайна , че освен манекени с фанатик-а сме и изявени шопски тробадури. Дори участвахме и на Мюзик айдъл, ама не ни оцениха !!! А и останалите двама участника ни пречеха, както ще видите в клипа, но маестрото ги раззконспирира. Есил Дюран пък се влюби в Фана-та и пожела да го задържи само за себе си . Вижте видеотто ,ще ни познаете по севдонимите-Нешко и Милен.

http://vbox7.com/play:525ea826
                                Ужасно се изложихме. Ти като забрави текста в началото и аз се спекох. После ходихме на боровец да пеем по горите от срам. От тогава няма и мечки там.
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X