Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Влюбен съм-помагайте приятели!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Влюбен съм-помагайте приятели!

Ех любоов.....
    zbytsam, само времето лекува раните, но нсъ бой щи мине
    Що не я натепаш още в началото на крехката ви връзка, може и да и дойде акъла!Боя изгражда..... http://www.vbox7.com/play:5364f116
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Збит, дръж се бате, има и по-отчаяни типове...
      http://vbox7.com/play:0859cb47

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
        Збит, дръж се бате, има и по-отчаяни типове...
        http://vbox7.com/play:0859cb47
        crf450 supermoto

Коментар

Ето - веднага колега!

На български:

Много си сладко,бебенце => мн070 сu сЛ@gК0,6363нЦ3

Ще си взимам новата S класа,чакам да ми я докарат => ЩЕ $u вЗuм@М н0В@т@ $ КЛ@С@,ч@к@М g@ мu Я д0к@р@Т

Аре довечера в Син сити,мацка. => @Р3 д0В3Ч3р@ в $uн $uТu,М@ЦК@.

Искаш ли да пиеме по кафе или не-кво ми се правиш на интересна. => u$К@ш Лu Д@ пu3М3 П0 к@Ф3 uЛu Н3-кв0 Мu $3 пр@вuш н@ uНт3р3$н@.

Да те закарам до някъде => g@ Т3 з@К@р@М д0 Нu@Къg3

Кефи ли те Тони Стораро => к3фu Лu т3 Т0Нu $тoР@р0????!?

Ела с мене до Енерджи, че съм си харесал една ризка и да се помотаме по центъра => 3л@ $ М3н3 g0 3Н3рgЖu, ч3 $ЪМ $u Х@р3$@л 3gн@ рuзК@ u g@ $3 П0м0т@М3 П0 Ц3НТ@р@.

Редакция на английски - по-късно, ако ми остане време
          Последно редактирано от господин никой; 04-09-08, 17:30. Причина: Стилова корекция, typo...

Коментар

Збитсъм, Знам че не съм ти любимка, но имам две дъщери и от опит ще ти кажа те от какво се интересуват.
            Това с мола става, и с Макдоналдс, може и да мине, макар че не съм сигурна. Но ако например беше моя щерка, щеше да се интересува от аутлейт-фешън, щеше да и е гот, тя да те повози, и ти да и похвалиш старото немско возило, да ти пусне музика дето и кучето ни не я разбиратова за Илиенци и Тони Стораро не го и споменавай ако предварително сама не е казала че и харесват) и да отидеш с нея във залата на фитнес.(но това важи за моята щерка) която си е на 100% в час с времето си, и все пак знае ли човек. Остави се да те бие на тази игра и да се почувства като персииска принцеса, и току виж ти се хвърлило мацето на врата и изгоряло като египетска факла.
            Успех!
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
              Збитсъм, Знам че не съм ти любимка, но имам две дъщери и от опит ще ти кажа те от какво се интересуват.
              Това с мола става, и с Макдоналдс, може и да мине, макар че не съм сигурна. Но ако например беше моя щерка, щеше да се интересува от аутлейт-фешън, щеше да и е гот, тя да те повози, и ти да и похвалиш старото немско возило, да ти пусне музика дето и кучето ни не я разбиратова за Илиенци и Тони Стораро не го и споменавай ако предварително сама не е казала че и харесват) и да отидеш с нея във залата на фитнес.(но това важи за моята щерка) която си е на 100% в час с времето си, и все пак знае ли човек. Остави се да те бие на тази игра и да се почувства като персииска принцеса, и току виж ти се хвърлило мацето на врата и изгоряло като египетска факла.
              Успех!
              Това , че имаш две дъщери е повече от добре. Веднага мога да ти пласирам едната. Сега щи обясня за кво иде реч, преди да почнеш да се възмущаваш. От известно време споделям към една девойка същите чувства като Скарлет О,хара към Ашли. Даже- понякога като съм си сам в нас си представям , че аз съм Скарлет О'хара. Ще кажеш - добре браво, влюбил си се. Ще ти отговоря -Да ( сам си задавам въпроси и сам си отговарям, за да съм сигурен, че ще получа качествен отговор) ,обаче нали знаеш , че голямата любов е съпътствана и с големи филми. Ревнувам!!! Това ми дава повод да спичам от разни ухажори , сучещи се около мойта мацка . Ще кажеш - Кое е стряскащото? Проблема е в това , че докато преди исках да сваля кандидат увеселителя с една тупаница, след коео далапна скилиидка чесън, да дъвча докато стане на пюре , добавяйки към добре оформената в устната ми кухина течност секрет от синусните ми канали , след което да изплюя вече готовата съвършенна " чеснова синузитка" в лицето на ухажора. то към днешна дата в болният ми мозък минават различни садизми- например да събера приятели в нас да хванана една губерка и парче корда и финно с 20тина бода да му зашия устата , след което да сипя по едно малко на френдовете и да се заливаме от смях , гледайки гго как иска да ни каже нещо.
              Естествено любовта ми има и красива страна, та там ще ми трябва една дъщеря. Вместо да шия , лепя и вулканизирам, спокойно мога д зпозая дъщеря ти с някой кандидат увеселител- хем дъщеря ти ще се радва на нов флирт , хем ако се появи подобен търсач на силни усещания , ще ми се махне от главата, хем любовта ми ще каже-ти наистина се промени и няма да ми вика:психопат,болен мозък,трябва ти лечение и подобни.Всички ще сме доволни.

Ако не искаш да го направиш заради мен , то поне го направи заради благородната мисия , която съм предприел. А именно- от известно време правя нов спорт-плетиво. За целта набирам хероинови наркомани, защото кажи ми кой е по - добър с иглите от тях? Нека и самите игли си останат в спорта-за един мирен свят.

Коментар

Грешен отговор както би казала щерка ми. Само ти споменах какво би се харесало на моето момиче в един млад мъж. Но не съм казвала че моето момиче ще бъде примамка. Не ти знам френдовете, а и аз добре владея шивашките ножици и игли особенно онези 25см. извити в края.
                А и не мисля че ако момичето ти те обича надали ще имаш нужда от гореспоменатите пособия за шев и кройки. Щото хич няма да и е ..кои я ..иска или не иска.
                ПС. А ако се появи щерка ми някъде е със сигурност ще останеш без конкуренти, ама нейсе. Тя си е бога и господаря.
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Грешен отговор както би казала щерка ми. Само ти споменах какво би се харесало на моето момиче в един млад мъж. Но не съм казвала че моето момиче ще бъде примамка. Не ти знам френдовете, а и аз добре владея шивашките ножици и игли особенно онези 25см. извити в края.
                  А и не мисля че ако момичето ти те обича надали ще имаш нужда от гореспоменатите пособия за шев и кройки. Щото хич няма да и е ..кои я ..иска или не иска.
                  ПС. А ако се появи щерка ми някъде е със сигурност ще останеш без конкуренти, ама нейсе. Тя си е бога и господаря.
                  Ах ти,ах тиииииииии!!!!!

Гаранция до сега си скитала по някакви кръчми и дискотеки и си се закачала с разни батковци и сега не ти се спи,нали?

Коментар

Горещо горещо, много си близо до истината. Обичам кръчмите, но отдавна не си падам по батковци, Щото аз съм Леличка Старичка и Умореничка, и по се заглеждам по набори и млади чичковци, ама не по много млади.

Коментар

donia внимавай,тоя е опасен шоп! Днеска, хъката-мъката,утре ще ти цъфне кандидат зет пред вратата!
                      Не, че е лошо момчето, ама е много влюбчив!

Коментар

Моля те качи снимки и координати. Определенно предизвика интерес

Збит, а ти що така се опакваш? Не те разбирам - при наличие на една единствена жена...питаш ли арабите, принцовете на персия и султана на Бруней кво има е с тея ми ти хареми. Колко гърла само търябва да хранят клетите
                        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

EXXXO Дяца, туй да не ви е сайт за запознанства, пък и аз вече и купих подарък за дипломирането(голямо немско возило). Сега ще ми трябват няколко годинки докато събера и за зет.

Коментар

Първоначално публикуван от alterego Преглед на мнение
                            Моля те качи снимки и координати. Определенно предизвика интерес

Збит, а ти що така се опакваш? Не те разбирам - при наличие на една единствена жена...питаш ли арабите, принцовете на персия и султана на Бруней кво има е с тея ми ти хареми. Колко гърла само търябва да хранят клетите
                            Като каза араби се сетих , че в последно време тия терористи ме съпътстват навсякъде. Даже на морето беше залято от тях. Бях принуден постоянно да се оплаквам на Х1-"терорист на 11 часа" ;"Талибан на 3 часа". Следващия път като тръгна за море си взимам един сак с най - необходимото- тактически елек, тазер, Флаш граната - 20000 канела, лек експлозив це-2, радиостанция, очила за нощно виждане, автоматичен пистолет - смг-мд5 , белезници, далекобоен Драгунов(новия с електрическо петле)

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                              donia внимавай,тоя е опасен шоп! Днеска, хъката-мъката,утре ще ти цъфне кандидат зет пред вратата!
                              Не, че е лошо момчето, ама е много влюбчив!
                              Доня, не го слушай тоя шоп!!! Държа да отбележа, че като един истински аристократ от меката на Шопландия, няма да имаш никакви ядове. Ядовете ти ще дойдат с тоя големия шоп , дето ме храни. Ще го вземеш за зет него , без да знаеш, че има заболяване на жлезите(почти всеки шоп го има) и като прави секс - прави секс всеки ден по 9 пъти по 1 час. Е коя жена ще го търпи такъв??? Не обричай детето си на безсъние !!!
                              Ти какво искаш- ако ги ожениш дъщеря ти да седи права , а той седнал на семейната им снимка ли, защото той няма да може да си стъпи на краката, а дъщеря ти няма да може да седне???? Мани, не ти трябва тая пущина

Коментар

...щеше да и е гот, тя да те повози, и ти да и похвалиш старото немско возило, да ти пусне музика дето и кучето ни не я разбиратова за Илиенци и Тони Стораро не го и споменавай ако предварително сама не е казала че и харесват) и да отидеш с нея във залата на фитнес.... Остави се да те бие на тази игра и да се почувства като персииска принцеса, и току виж ти се хвърлило мацето на врата и изгоряло като египетска факла.
                                Успех!
                                Мерси за хитринките. Ще опитам да видя при следващата ми среща дали ще минат. Какво става ако госпожицата/девойката/мацето/госпожата няма книжка?

EXXXO Дяца, туй да не ви е сайт за запознанства, пък и аз вече и купих подарък за дипломирането(голямо немско возило). Сега ще ми трябват няколко годинки докато събера и за зет.
                                Има и евтини и много квалитетни кандидат-зетове (като моята скромна личносТ), които нямат нужда от немско возило.

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                                Доня, не го слушай тоя шоп!!! Държа да отбележа, че като един истински аристократ от меката на Шопландия, няма да имаш никакви ядове...
                                Охо, Збитсам, да не си от Княжево? Че то името си говори къде са истинските шопски аристократи.
                                Георги Гатев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X