Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Влюбен съм-помагайте приятели!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Влюбен съм-помагайте приятели!

Темата ми е основно към хората с бизнес в областта на ИТ-технологиите,по - надолу ще разберете защо.
    Неведоми са пътищата на любовта и ето и мен най-сетне тя ме намери.
    Сигурно се питате и изгаряте от любопитство каква ще да е тая жена , покорила сърцето на виден столичен сваляч като мен, как изобщо съм допуснал това да се случи, няма да се очудя , ако темата се премести в раздела за взаимопомощ, но се страхувам , че вече е прекалено късно и нищо , ама нищичко не може да се направи.Страдам. Болката е голяма и в последно време нямам интерес към почти нищо.Стоя си самичък в нас и давя мъката каквото намеря.Линея и усещам как само ТЯ има значение за мен.По принцип аз съм изкусен сваляч , но при въпросното момиче не върви нито една моя тактика, нито едно мое превъплъщение. Какво ли не опитах-представях се за мотокрос звеезда-не поддава, представях се за син на петролен магнат-пак ударих на камък,казах и че имам модерен автомобил ГОЛФ от трето поколение с оптичен тунинг-не и не.Дори пуснах СМС в телевизия Планета , в рубриката "Оракул" (благодаря на двете петокласнички за помощта) и Оракулът ми отговори , че си подхождаме само 17 %. Сами виждате на какви терзания е подложена грешната ми душица.
    Еми, че аз един анцунг не мога да си облека тези дни заради нея.Стоя си с дънките Енерджи с бродирани абстракции , с ланеца и с прическата - отпред на венче , а отзад на опашчица и се мажа с гел , за да не се развали. Нещо куца, няма я комуникацията между нас двамата и не можем да изкажем чувствата си.Дели ни огромна преграда. Знам,сега ще тръгнете да ме успокоявате и от съжаление да ми викате:zbytsam , вземи се в ръце , тя не те заслужава ,погледни немската си подвижна крепост на колела трето поколение, та ти си S класата на нашият форум,ти си AMGто на българското ендуро и мотокрос.Разберете,няма да ме разубедите-аз си знам какво чувствам.
    Молбата ми към Вас, скъпи приятели е да ми помогнете кой с каквото може. Понеже ви чувствам наистина близки, ще ви споделя тайната,която грижливо пазя.Тайната на жената откраднала сърцето ми,на жената с главно Ж. И така -влюбен съм в героиня от играта "Принцът на Персия".За съжаление в играта сме врагове и трябва да бия, просто явно програмистите не са предвидили , че може да пламне такава любов и че това с боя се прави на по-късен етап , а не в началото на едно запознанство.

За това моля , ако има програмисти сред вас да ми преведат , на компютърен програмен език , следните словосъчетания:
    Много си сладко,бебенце
    Ще си взимам новата S класа,чакам да ми я докарат
    Аре довечера в Син сити,мацка.
    Искаш ли да пиеме по кафе или не-кво ми се правиш на интересна.
    Да те закарам до някъде
    Кефи ли те Тони Стораро
    Ела с мене до Енерджи, че съм си харесал една ризка и да се помотаме по центъра.

П.с.Предварително благодаря за помощта и няма да се разсърдя ако ми напишете и други предложение за Флиртчета.

До: Влюбен съм-помагайте приятели!

Пич аватара ти е много красноречив
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
      Пич аватара ти е много красноречив
      Когато не излизат от границите на добрия тон, писанията на zbitsam са забавни.

Ето ти и малко предложеения за софийски свалки:

Ела с мен да те повозя на ескалаторите в МОЛ-а.
      Да отидем на вечеря в Макдоналдс.
      Искаш ли да те заведа на покупка на фешън дрешки в Илиенци?

Аре, успех в свалките. Дано да се вземеш със жената на сърцето ти.

Коментар

опит за плагиатство надушвам...

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
          За това моля , ако има програмисти сред вас да ми преведат , на компютърен програмен език , следните словосъчетания:
          Много си сладко,бебенце
          Да те закарам до някъде
          Кефи ли те Тони Стораро
          Ела с мене до Енерджи, че съм си харесал една ризка и да се помотаме по центъра.
          Кратък превод по същество:

shutdown -t now

Коментар

Вземи си я разпечатай цветно на надуваема кукла и си я лЮби когато ти е кеф.

И хапчетата три пъти на ден, на гладно!

Коментар

Eто ти. Хората са го измислили само трябва да имаш USB.

no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                Eто ти. Хората са го измислили само трябва да имаш USB.

ахахаххахахаххахаххахаххаха

Коментар

zbytsam защо не започнеш да издаваш някое светско списание
                  ще направиш пари
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

ти си фен на Локо Сф, няма начин!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                      ти си фен на Локо Сф, няма начин!!!!
                      iron brigades ultras union

Коментар

http://www.onzin.nl/fufme/index.shtml.htm

)) Аксесоарчета. Ако сте разделени, от голямо разстояние, може и по интернета. Копира движенията детаилно, както и импулсите.

Това е официален сайт и стоката се продава законно.
                        Моля забележете, че не нося отговорност и нямам връзка с публикуваното в сайта !!!!!!
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                          http://www.onzin.nl/fufme/index.shtml.htm

)) Аксесоарчета. Ако сте разделени, от голямо разстояние, може и по интернета. Копира движенията детаилно, както и импулсите.

Това е официален сайт и стоката се продава законно.
                          Моля забележете, че не нося отговорност и нямам връзка с публикуваното в сайта !!!!!!
                          Той сега ще поиска и драйвери да му пишем, за връзка с Жената.

Коментар

Опитаи с запалката LOVE може и да ти помогне
                            [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                              Темата ми е основно към хората с бизнес в областта на ИТ-технологиите,по - надолу ще разберете защо.
                              Неведоми са пътищата на любовта и ето и мен най-сетне тя ме намери.
                              Сигурно се питате и изгаряте от любопитство каква ще да е тая жена , покорила сърцето на виден столичен сваляч като мен, как изобщо съм допуснал това да се случи, няма да се очудя , ако темата се премести в раздела за взаимопомощ, но се страхувам , че вече е прекалено късно и нищо , ама нищичко не може да се направи.Страдам. Болката е голяма и в последно време нямам интерес към почти нищо.Стоя си самичък в нас и давя мъката каквото намеря.Линея и усещам как само ТЯ има значение за мен.По принцип аз съм изкусен сваляч , но при въпросното момиче не върви нито една моя тактика, нито едно мое превъплъщение. Какво ли не опитах-представях се за мотокрос звеезда-не поддава, представях се за син на петролен магнат-пак ударих на камък,казах и че имам модерен автомобил ГОЛФ от трето поколение с оптичен тунинг-не и не.Дори пуснах СМС в телевизия Планета , в рубриката "Оракул" (благодаря на двете петокласнички за помощта) и Оракулът ми отговори , че си подхождаме само 17 %. Сами виждате на какви терзания е подложена грешната ми душица.
                              Еми, че аз един анцунг не мога да си облека тези дни заради нея.Стоя си с дънките Енерджи с бродирани абстракции , с ланеца и с прическата - отпред на венче , а отзад на опашчица и се мажа с гел , за да не се развали. Нещо куца, няма я комуникацията между нас двамата и не можем да изкажем чувствата си.Дели ни огромна преграда. Знам,сега ще тръгнете да ме успокоявате и от съжаление да ми викате:zbytsam , вземи се в ръце , тя не те заслужава ,погледни немската си подвижна крепост на колела трето поколение, та ти си S класата на нашият форум,ти си AMGто на българското ендуро и мотокрос.Разберете,няма да ме разубедите-аз си знам какво чувствам.
                              Молбата ми към Вас, скъпи приятели е да ми помогнете кой с каквото може. Понеже ви чувствам наистина близки, ще ви споделя тайната,която грижливо пазя.Тайната на жената откраднала сърцето ми,на жената с главно Ж. И така -влюбен съм в героиня от играта "Принцът на Персия".За съжаление в играта сме врагове и трябва да бия, просто явно програмистите не са предвидили , че може да пламне такава любов и че това с боя се прави на по-късен етап , а не в началото на едно запознанство.

Много си сладко,бебенце
                              Да те закарам до някъде
                              Кефи ли те Тони Стораро

П.с.Предварително благодаря за помощта и няма да се разсърдя ако ми напишете и други предложение за Флиртчета.
                              Луд си батка
                              LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X