Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за Toyota Land Cruiser TD KJ90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Информация за Toyota Land Cruiser TD KJ90

А централния откъде се блокира? От ръчката на раздатката ли? И има ли бавни (може би излишен въпрос)?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      А централния откъде се блокира? От ръчката на раздатката ли? И има ли бавни (може би излишен въпрос)?

може би, както обикновено , раздатката включваш с ръчка , би трябвало да има бавни
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Ааааа,,,, извиняваи не разбрах , спаред мен се казва включвам , това е раздатачна кутия която включва и останалите мостове ,и там няма блокаж както някои казват , а при някои от новите модели има преплъзващо устроиство което не позволява уплитане на мостовете , леле на бутилка уиски как ти обясних , мани, мани ,
        дявалията е да блокираме дифа да не си върши работата , е тогава е четри по четри , през раздатката минава движението, неможе да блокира дифа за да въртят и четрите гуми
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          Ааааа,,,, извиняваи не разбрах , спаред мен се казва включвам , това е раздатачна кутия която включва и останалите мостове ,и там няма блокаж както някои казват , а при някои от новите модели има преплъзващо устроиство което не позволява уплитане на мостовете , леле на бутилка уиски как ти обясних , мани, мани ,
          дявалията е да блокираме дифа да не си върши работата , е тогава е четри по четри , през раздатката минава движението, неможе да блокира дифа за да въртят и четрите гуми
          Чакай сега, аз доколкото разбрах е Full time, тоест има централен диф. Централния диф обикновено е много по-разтоварен от предния и задния, и съответно по-малък. На доста джипки си се блокира точно от лоста на раздатката. На Фероза-та дори е в самата раздатка, и лостчето има 2H, 4H, Center diff lock, до колкото си спомням (мойта е парт тайм и е друго).

90-ката, която гледах, имаше поне 3 положения на лоста на раздатката, дори мисля че бяха 4. Отделно на таблото имаше копче-врътка, на която пишеше "DIFF LOCK". Идеята ми е да разбера кое за какво е. По мойта логика това на таблото трябва да е за задния, а централния да се блокира през лоста на раздатката. Като питах търговците, ми дадоха такива отговори, че ми стана ясно че съвсем не са наясно за какво става въпрос.

Питам, понеже и аз се оглеждам за тойотка.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Фул тайм е. От малкият лост може да заключиш раздатката (или централен диф, не правя разлика, но знам че са различни неща) както на бързи, така и на бавни. В същност когато си на бавни винаги е заключен. Когато си на бавни може да заключиш и задният диф.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
              Фул тайм е. От малкият лост може да заключиш раздатката (или централен диф, не правя разлика, но знам че са различни неща) както на бързи, така и на бавни. В същност когато си на бавни винаги е заключен. Когато си на бавни може да заключиш и задният диф.
              Мерси. Точно каквото ми трябваше.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X