Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за Toyota Land Cruiser TD KJ90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация за Toyota Land Cruiser TD KJ90

някои можели да ми каже нещо за тази джипка, неми се одава да се ровя из нета обем на двигателя
    2982 cm³

1 окачване ,имали регулировки

2 дифренцияли, имали блокажи

ако е възможно нещо нагледно , снимки, схеми , така ще ми е по лесно да преценя

благодаря предварително
    Последно редактирано от Юли; 24-05-08, 08:42.
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

До: информация за Toyota Land Cruiser TD KJ90

има ли някаква информация 235 човека видяли информацията , и нищо
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Къса база,фул тайм 4x4,блокаж на задния диф,май и на централния.ТЛК-95 е дългата версия.Аз се оглеждам за 90-ка и бях поровил,но с тия пари на дизела почвам да се чудя.От 97 до 2001 ги правят,мотора е много корав,амовете май бяха с три нива на твърдост.
      Питай ако се сетиш още нещо.
      Видя ли кой ти е другарче,а?!
      Бръкни в mobile.bg,избери ТЛК,отметни "къса база" и които са 97-01г. са 90-ки.Цени около 20к.

Коментар

http://cars.radosi.com/index.php?a=12&b=47&cmd=info_cars&lang=bg&brand=506&brand_name=Toyota&group=Land%20Cruiser&model=10170&model_name=Land%20Cruiser%2090%20(J9)%20%203.0% 20TD%20(3%20dr)%20(125%20Hp)
        http://www.avtomarket.ru/scripts/info/tech/?group=1920

П.П. Истинските приятели помагат без да го натъртват.

Коментар

Не всички имат блокаж на задния диф. Има и с бензинови мотори които са добри, но лакоми в гората. Все още за джип за гората си остава голям дизел. Здрави машини, отпред са на двоини носачи. Здрави мотори, здрави кутии. Абе Тойота... А колкото до търсенето, ето какво показа търсачката на форума http://forum.offroad-bulgaria.com/se...earchid=786546 , а ето какво показа и Чичко Гугъл , http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...%B5&meta=lr%3D . Та четене му е майката.
          Последно редактирано от Джамбазов; 25-05-08, 15:34.

Коментар

благодаря момчета , черпата е от мен

Коментар

впрочем искам да избера между ,,Toyota Land Cruiser TD KJ90 , 97 , и Mitsubishi Pajero 2800 TD GLS , 97 , това е с издутите калници като цена разликата между двете е 3,500 л
              Последно редактирано от Юли; 25-05-08, 19:52. Причина: 0135603307001.jpg

Коментар

Ако са еднакво читави, изобщо не се колебай за тойотата. Според мен де.

А иначе - което по ти легне на сърцето. В крайна сметка това е най-важното. Тук ще намериш достатъчно хора и от двата лагера.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

за такова паджеро говоря
                  Прикачени файлове

Коментар

Той,Джамбазов щи каже кое да земеш...
                    Пък,и ши са окаже прав.....

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Ако са еднакво читави, изобщо не се колебай за тойотата. Според мен де.

А иначе - което по ти легне на сърцето. В крайна сметка това е най-важното. Тук ще намериш достатъчно хора и от двата лагера.
                      несъм сигурен този модел на тоиотата да ли подлежи на някакъв лек тунинг , брони лебедка , леко повдигане , не че паджерото може да се прави коизнае какво , но мисля че е по бързо от тойотата

Коментар

Брони и лебедка - да. Място за лебедка има колкото щеш отпред.

Отзад е цял мост, отпред независимо. Нека други колеги да кажат може ли, и колко. Според мен може. При това не-малко. Поне доколкото огледах тая, дето замалко да купя, няма причина да не може. А тя и в стандартния си вид май търпи прилично големи гуми.

Едит: Всъщност виждал съм и от същите, вдигнати поне с 10-ина сантиметра. Значи може. Въпроса е колко би струвало като усилия у пари.?
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          впрочем искам да избера между ,,Toyota Land Cruiser TD KJ90 , 97 , и Mitsubishi Pajero 2800 TD GLS , 97 , това е с издутите калници като цена разликата между двете е 3,500 л
                          И от мене един глас в полза на Тойотата.

Коментар

До: Информация за Toyota Land Cruiser TD KJ90

имам конкретен въпрос , мерцедес Г класа джип от коя година са със електронните блокажи на дифренциалите , и всичките ли Г класи са със заден и преден блокаж

избирам си кола за мен и бих искал да има и блокажи на заден и преден мост

ако е възможно информацията , за утре ще ми е необходима
                            Последно редактирано от Тихомир; 27-05-08, 23:00.

Коментар

До: Информация за Toyota Land Cruiser TD KJ90

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                              имам конкретен въпрос , мерцедес Г класа джип от коя година са със електронните блокажи на дифренциалите , и всичките ли Г класи са със заден и преден блокаж

избирам си кола за мен и бих искал да има и блокажи на заден и преден мост

ако е възможно информацията , за утре ще ми е необходима
                              Последно редактирано от Тихомир; 27-05-08, 23:00.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X