Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смях.......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смяяяях....

[quote=maxxx;360601]
    Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Фани, душо златна , мед ти капе от устата, а на мене на душата! Този луд маххх-ималист най-нахално си ме пререди. Исках да почерпя аз, ала нагло се намърда той завчас. Нищо, аз запазвам си реда за по-добри времена...[/quote
    Мазньо,тъй и предполагах-сега ще прави генералитети.Уффффффффф,няма спирка нашето дебилно колежче.
    Сричай поне кълве ли бе,нашия?!
    Стига стихонамквоси-ручея кипна и зелката лъсна,който искал черпил-куртоазия и цинцарлък не предът,колега многословен и инфантилолюбезен.
    Аре лека,че ми сипаха една водка глоба.
    Аз изказвам се с култура,
    той обиди сипе селяндура.
    И създава пак проблема
    да заключат и таз тема.
    Но душица кротка съм си аз
    и ще си направя пас.

Коментар

До: Смях.......

Ко стана с прасето и водката ми бе момчета Нема ги ник'вииии...
      Явно от Горна Оряховица и от Русе доставките стигат бавно до Пловдив
      Еееййй, куриерските службииии, дето ни е****т, и до мен ли опряхте бре?!
      п.п. под сурдинка за макс - ама мноо точно уцели кво да ме почерпиш
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
        Думи отровни във труден момент,
        днеска наистина не ми е ден.
        Щом е улучил - нека те черпи,
        аз не ще бъда от твоите шерпи!

Коментар

До: Смяяяях....

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
          То и ние с Младши сме Водолей (24 и 29), та си мисля що не пуснем една тема
          да се преброим
          +1 брой / 24.01
          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
          Walter Rohrl
          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
            Фани,душко-снощи сънувах твоите кулинарни и алкохолни афинитети/дано съпруга ти не ме маризи,щото нося/,ама отвори пощата бе,човек-преди час го клах и опекох,водката е дежурна,само зелена салата не пратих-прощавай простотията ми,гледах да съм бърз и благодарен!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Фани,душко-снощи сънувах твоите кулинарни и алкохолни афинитети/дано съпруга ти не ме маризи,щото нося/,ама отвори пощата бе,човек-преди час го клах и опекох,водката е дежурна,само зелена салата не пратих-прощавай простотията ми,гледах да съм бърз и благодарен!!!
              Ха, подмазвач!

Коментар

Ха, подмазвач!
                Немаш спирка,драги ми смехурко-язък ти за хубавата зодия!
                Няма ли да наняш бе,дебил сладък-още по време на симпозиума ти казах че няма да стихоплетствам!!!
                Ама ти,"където се окучило-там се научило"-аре лека и безаварийна/не си блъскай кратунката в естакадата-пречи принципно/.
                Лека,хубавец ненагледен-утре ще се видим,кажи на булка си към 11ч. да се разходи-после и заради нея ще искаш да ме трепеш!!!
                Съдба-Симпатяга,все пречещи на твоята същност думички и факти!
                Лека моя/колкото-толкова/,утре при Юли на кафето!Иначе ключ,майка-по-добре там да се скиваме!!!

Коментар

Немаш спирка,драги ми смехурко-язък ти за хубавата зодия!
                  Няма ли да наняш бе,дебил сладък-още по време на симпозиума ти казах че няма да стихоплетствам!!!
                  Ама ти,"където се окучило-там се научило"-аре лека и безаварийна/не си блъскай кратунката в естакадата-пречи принципно/.
                  Лека,хубавец ненагледен-утре ще се видим,кажи на булка си към 11ч. да се разходи-после и заради нея ще искаш да ме трепеш!!!
                  Съдба-Симпатяга,все пречещи на твоята същност думички и факти!
                  Лека моя/колкото-толкова/,утре при Юли на кафето!Иначе ключ,майка-по-добре там да се скиваме!!!
                  Колко много думи , а пък толкоз малко смисъл!
                  Утре на кафето ще минете и без мен, защото съм за риба.

Коментар

Не си за риба-щото си риба,за мен толстолоб на търмък,обади се утре де ходи,дано праснеш някое шаранче-наслука!!!

Коментар

Не си за риба-щото си риба,за мен толстолоб на търмък,обади се утре де ходи,дано праснеш някое шаранче-наслука!!!
                      Я да не ми се прайш на чувствителен и ти-(справка поста ти от предишната тема), не стига , че си луд за връзване , сега и на артист ми се бараш!

П.С. Прави като мене- пия си портокалов сок , слушам си Arabian nights;Vol.6 и ти се кефя на "мъдростите"!

Поздрав за всички - Amr Diab - Ya Habibi

Последно редактирано от Тихомир; 11-04-08, 23:09.

Коментар

да ме извини Цвети за темичката , но тук пак е тешката алтилерия ,,,,,,Тихомире, от утре рибата е забранена бракониер тъкъв
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          да ме извини Цвети за темичката , но тук пак е тешката алтилерия ,,,,,,Тихомире, от утре рибата е забранена бракониер тъкъв
                          Тежка я,нали е пред пенсия няма стинки за "Дуфалак" и три дена само тъпче нашия.
                          Те в Горна са една шепа,сигурно горския му е братчет-да му мисли рибата.Дано кълве горката-иначе лудия ще я подкара я с тротил,я с ток.Екология един вид.Той ще си каже надвечер кви ги е дробил.
                          Сетих се за една сигнатура-Ф.Р.,нямам предвид Форинър.
                          Жокер-айдълски чешит с принадлежности за таранка!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                            А бре Юли, рибата я забраняват във вторник чак, а плюс това на корекциите и язовирите е разрешена! Куца ти инфото, ама тъй , като се занимаваш с оня мокрия маххх...

Коментар

Тежка я,нали е пред пенсия няма стинки за "Дуфалак" и три дена само тъпче нашия.
                              Те в Горна са една шепа,сигурно горския му е братчет-да му мисли рибата.Дано кълве горката-иначе лудия ще я подкара я с тротил,я с ток.Екология един вид.Той ще си каже надвечер кви ги е дробил.
                              Сетих се за една сигнатура-Ф.Р.,нямам предвид Форинър.
                              Жокер-айдълски чешит с принадлежности за таранка!
                              Сигнатури всеки може да измисля, ей на - М.м. - и не значи Mad Max!
                              Пък ако ще си слагаме рибешки имена, на теб много ти пасва "дунавска кротушка"...

Коментар

Сигнатури всеки може да измисля, ей на - М.м. - и не значи Mad Max!
                                Пък ако ще си слагаме рибешки имена, на теб много ти пасва "дунавска кротушка"...
                                Върна ли се бре?Я кажи кво хвана/не без ръце,там си ясен/?
                                Виж сега,дай събота да е почивен-поне една вечер да ми е безтебесладкамоя!
                                Дунавската кротушка с тигрова ...шка може да ти открие нови хоризонти за амплоа-то.
                                Аре стига глупости,кажи какво и на какво хвана-още не съм ходил за тази година?
                                Събота е-говори сериозно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X