Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смях.......
Свий
X
-
До: Смяяяях....
Народни поверия...
1. Ако трети ден не ви се работи, значи е сряда.
2. Ако сте се събудили сутринта и не трябва да ставате, значи сте спали прав.
3. Ако сте пили добре, значи утрото ще е лошо! Ако утрото е добро, значи сте пили лошо!!!
4. Ако се возите в кола и силно са ви ударили - излезте и проверете: ако са ви ударили отзад е на пари, ако е отпред - на бой.
5. Презерватив, намерен от жена ви във вашето палто - имали сте подарък при покупката на чадъра...
6. Ако ви боли глава - значи имате такава...
7. Ако един мъж отваря вратата на колата на жена, то или това е нова кола или нова жена.
8. Колкото по-добре се вижда деколтето - толкова по-трудно се помни лицето.
9. Ако децата отиват на училище официални и носят цветя, то скоро ще трябва да се прекопават картофите.
10. Ако, излизайки от помещението се закачите за дръжката на вратата, обезателно ще се върнете.
11. Ако около слънцето са се появили кръгове - време е да проветрите стаята и да измиете прозорците.
12. Ако ракията се пие тежко и трудно - чакайте я обратно!
13. Ниско летящи гълъби над главата - предстои ви пране.
14. Ако в дъждовно време сте си забравили чадъра, то задължително ще се намокрите.
15. Ако псувате тихо, значи гърлото ви е простудено.
16. Ако пърхота ви се движи - това са въшки!
17. Който търси, той знае нещо.
18. Минута смях прибавя година живот. Условно.
19. Ако ти отново си качила 5 кг тази седмица, значи на тази диета те е посъветвала най-добрата ти приятелка.
20. Детска мъдрост: ако мама се смее на шегите на татко, значи вкъщи има гости.
21. Да ходиш на работа е на пари.
22.Ако кучето ви е казало"Здравей стопанино" - значи просто не е искало да ви плаши със своя лай!
23. Ако бутате трохите от масата на земята с ръка, то това е на скандал с жената.
24. Ако жената ви мами, значи не сте и безразличен.
25. Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина...
26. Пътя до хладилника на една жена минава през сърцето и.
27. Ако момиче види във водата лицето на своя любим в нощта на 6-ти срещу 7 юли, то в нощта на 5-ти срещу 6-ти юли любимият и неудачно се е гмурнал.
28. Ако сте се събудили с момиче, с което вчера сте се запознали и тя не си тръгва, то това е вашата жена...Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!
-
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеИли водоподлей!
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеИли водоподлей!Нема да ми компрометираш зодийката щото ше стане мазало и ше те гази мечка...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАааа тука вече ше станем на кълбо!Нема да ми компрометираш зодийката щото ше стане мазало и ше те гази мечка...
27.01-Моцарт,в калабалъка и аз.Последно редактирано от maxxx; 10-04-08, 22:47.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеИ ти ли,Бруте?
27.01-Моцарт,в калабалъка и аз.
29.01.19.......
Коментар
-
Помните ли преди години даваха весели филмчета за зодиите? Та за:
ВОДОЛЕЙ
Водолеят сам си измислил това име, иначе бил просто поливач. Поливал лехите в градините, нощем миел улиците с маркуч. Нарекъл се “водолей”, защото искал всичко да звучи красиво. Не казвал “слънцето”, а “бляскавия господар на небето”, луната величаел като “бледолика нощна красавица”, а звездите – “искри от божествения огън”. Веднъж влязъл в хлебарницата и си поискал от “онова ухаещо чудо, което се получава от зрелия полски злак”. Хлебарят помислил, че му се подиграва, и го изгонил. Така водолеят си останал гладен, но и глада си нарекъл “неясен копнеж към недостижимото”.
ПОУКА: Красотата може би ще спаси света, но едва ли ще нахрани гладния.
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнениеИ още:
ВОДОЛЕЙ
Тази зодия е славна и опасна –
всяка друга й е много ясна!
Гледат с присмех на света сеира,
режат с думи, сякаш със секира.
Надалече в бъдещото виждат!
Доста хора много им завиждат!
На приятелите те са верни
и спасяват ги от грижи черни.
Те са сякаш бюро за услуги,
ала не за себе си – за други…
Справят се с най-трудните проблеми,
в помощ са на малки и големи.
Всичко от сърце ви подаряват,
а за тях стотинка не оставят.
Много гении са тук събрани,
но за жалост – трудничко разбрани.
Най-големите реформи правят –
светлина на хората даряват!
В личния живот не са щастливи,
но добри са, честни, работливи.
Свободата е на първо място
и това добре да ви е ясно!
С Лъвовете лесно се спогаждат,
ако номера не им погаждат!
Самаряноалтруисти сме както писах в един световен симпозиум,който закриха скоропостижно заради един Водолей/май/ и голямата му
Горнооряховска уста!
Коментар
-
То и ние с Младши сме Водолей (24 и 29), та си мисля що не пуснем една тема
да се преброимА тук има също много интересно (особено ако четем ние Водолейте) описание на нас самите:
http://yovko.net/?p=735
ПоздравиТодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
-
Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнениеТо и ние с Младши сме Водолей (24 и 29), та си мисля що не пуснем една тема
да се преброимА тук има също много интересно (особено ако четем ние Водолейте) описание на нас самите:
http://yovko.net/?p=735
Поздрави/.След "преброяването на дивите зайци" да не се окажем цифра.То лошо нема,само моя политическия да не цъфне челно и да се направи на "командир на бръмчилките",щото той бъзикнал темичката в началната И фаза.
Щото смяяяяяяяяяяях...дикиш нема кой да му лОви от нашата черга,еле аз кат си го знам.
Де се загуби бре,кълве ли?!
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеИмаш бутилка водка и печено прасенце на ЛС,колежке.
Самаряноалтруисти сме както писах в един световен симпозиум,който закриха скоропостижно заради един Водолей/май/ и голямата му
Горнооряховска уста!
ще отмина този миг
в който твойте долни хули
сипят се кат камъни върху ми.
С блеснали очи, с коси развети
ще посрещна изстрелите ти с гърди напети!
Коментар
-
[quote=Тихомир;360589]Фани, душо златна , мед ти капе от устата, а на мене на душата!Този луд маххх-ималист най-нахално си ме пререди. Исках да почерпя аз, ала нагло се намърда той завчас. Нищо, аз запазвам си реда за по-добри времена...
[/quote
Мазньо,тъй и предполагах-сега ще прави генералитети.Уффффффффф,няма спирка нашето дебилно колежче.
Сричай поне кълве ли бе,нашия?!
Стига стихонамквоси-ручея кипна и зелката лъсна,който искал черпил-куртоазия и цинцарлък не предът,колега многословен и инфантилолюбезен.
Аре лека,че ми сипаха една водка глоба.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеСъс презрението на стоик
ще отмина този миг
в който твойте долни хули
сипят се кат камъни върху ми.
С блеснали очи, с коси развети
ще посрещна изстрелите ти с гърди напети!
До 5 мин. са у вас/дано/-утре ще мина да те видя/ще взема гьоса и портокалче-няма да се маеш много/.Знаеш ли на какво кълве мряната и амура-на стириупор!!!Или "булдо" както му викаме.
А за напетите гърди нещо по-немъжко няма ли вариант да скиваме или ти си примадоната на Горна?!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар