Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Дайте някой китеник на заем да не се излагам като кифла без мармалад и аз....
    Daddy's girl! Always & Forever!
    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Re: До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
      Еййй , огаврихте момичето, хиени такива! То човек не може от вас една преса за коса да продаде! Не ми се мисли какво щеше да е , ако продаваше епилатор или виб**тор...
      За виб@@тора щяхме да реинвестираме,тъй де-икономика,стагнация,инфлация и т.н..

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
        Според мен, просто момичето е пуснало тази обява във всички форуми...Не ми се рови в нета ама гаранция ,че е така
        А дали е момиче е отделен въпрос ...
        Съвсем същата обява в тунинг.бг
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Хм. Щом я има и там, значи е некъв ноо як нов тунинг и ние сме последни балъци да караме без таквоа.

Коментар

Обявата не е лоша а и нали тук е темата за спам още повече че е хитро в тази тема да продадеш нещо за което няма толкова теми.(макар че сега се сещам за едно момче което казва продавам дъвка мтора употреба)Иначе не е лошо за привличане на женската страна все паки те са хора.
            8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
            bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
            [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
              А дали е момиче е отделен въпрос ...
              Съвсем същата обява в тунинг.бг
              Ама там е по скъпа! Явно за офроудърите има намаление

Коментар

Чети надолу! Оттам е тръгнало намалението.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Виж пак . Там се пазарят и са я свалили и там на толкова . При това гледам, че цената я е свалил някакъв с ник Golf 3-GTI, който е яко усведомен къде колко е от магазина, така че наистина няма начин да не е някъв последен хит в тунинга!
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

ПичОве, у душата ми е голема тревога. Голфаджийчетата ше ни праат смешни. Аз викам да видиме там телефон нещо, адрес, гръдна обиколка, и да зееме тва нещо да видиме как седи у жип. После ше мислиме от къде да търсиме още.

Коментар

Re: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Ходих до мазето за люто и намерих едни въздушни 40 кинта.Край,оферта няма!Лека вечер,ако мама не даде китеника,ще пресирам крайното гърне.Или маслообирачите-но това касае моя джип и ГТП.Сори,винаги има първи-не запомних номера на модификацията,но марката кефи-плащам!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        ПичОве, у душата ми е голема тревога. Голфаджийчетата ше ни праат смешни. Аз викам да видиме там телефон нещо, адрес, гръдна обиколка, и да зееме тва нещо да видиме как седи у жип. После ше мислиме от къде да търсиме още.
                        Ще ви направят смешни я! Нали сте големи капацитети... една маша не знаете колко струва... то май и аз не знам всъщност... куца ни нещо портала... откъм знания...
                        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          .....Кой утре не е с накъдрен китеник - не може да мине преглед и му зимат талона на колата. По новия правилник е задължително.....
                          Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          Ще ви направят смешни я! Нали сте големи капацитети... една маша не знаете колко струва... то май и аз не знам всъщност... куца ни нещо портала... откъм знания...
                          Аз досега правих рисърч при комшииката на този продукт и се оказа, че и двамата грешите Това било уред за изправяне а не за къдрене...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            Аз досега правих рисърч при комшииката на този продукт и се оказа, че и двамата грешите Това било уред за изправяне а не за къдрене...
                            Еха! За джанти става ли? Гледам, че е и портативен...
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              Рисърча е грешен, става и за къдрене А и още не знаем на Благословената какъв тип е Обаче ако аз не се появя на ГТП с накъдрен китеник.... отиде ми книжката на кино!!! Така че, колеги, помогайте! Водката после е от мен!
                              Daddy's girl! Always & Forever!
                              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Re: До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                                Ъхъ,куца я.Да започнем по обратния ред-първо пазаруваме,после гледаме жипките и накрая споделяме опит де да си(ги) монтираме.Ако не-втора губеща обява при пернишките истребители.И нова в евентуаленя раздел-"продавам кот ми дойде,ама за жипка не е подходящо"
                                Имам кладенчева помпа с изгорял ел.мотор-нещо?
                                Ще се разберем за парите-тя е ползвана само да поливам салатите(не пораснаха,тъй че е като нова).
                                -

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X