Може ли да се има доверие на Българския Полицай
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
BG POLICE
Свий
X
-
До: BG POLICE
Защо? Пробвал ли си? Я разкажиПървоначално публикуван от EGN Преглед на мнениеМоже ли да се има доверие на Българския Полицай
Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Това е една постичка анкетаПървоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЗащо? Пробвал ли си? Я разкажи
Коментар
-
...без анкетаПървоначално публикуван от EGN Преглед на мнениеТова е една постичка анкета
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Не, не може! Хич даже! Понякога така ги питискат, че не щат да вземат подкуп! Човек да не може да разчита на тях дори и за това
П.П.: Надявам се ироничния тон да личи...Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Ааааа, нидейти тъй!
Аз винаги разчитам, че ще дойдат бързо, когато се обадя посред нощ да изгонят накой, който ми пречи да спя! Ако вземат да го усукват, казвам "Вие какво, подтиквате ме към саморазправа ли?" и понеже обажданията се записват, те идват по най-бързия начин.
НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Re: До: BG POLICE
По скоро са риторични отговори(голяма простотия написах)-за да се подпишат на първа заплата вече системата ги е "усвоила"-остава йерархичния възход и съответната гуша.ИМХО.Първоначално публикуван от Mimeto Преглед на мнениеКакви са тия риторични въпроси?!
..естествено,че не може да им се има доверие..е може би само на младите,защото системата още не ги е разработила

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар