Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Наздраве,пичове!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Ma ти верно ще излезеш тъпан!Финеса покрай дебелия ти задник изглежда като Голф 3-ка с ПК регистрация,демек ич!Торба дебела,кога ще почерпиш за 124 или няма кинти?!Да ти пратя 2.45 с пощенски запис?!
      Лаеш кучето ми се струва и ти отговарям аванс:
      Детските паспорти нямали бърза версия-половината си отидоха навреме,а моя и щерката изчакаха срока-после летището и моята излагация,Илияна още ме гледа като пън/не че не съм/!!!
      Ако прочетеш пак три-четири пъти ще разбереш кога ще те почерпя за 124-ката. А па с тия 2,45 си купи вазелин щото ежедневно ти трябва... Та така драги ми смехурко...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Ако прочетеш пак три-четири пъти ще разбереш кога ще те почерпя за 124-ката. А па с тия 2,45 си купи вазелин щото ежедневно ти трябва... Та така драги ми смехурко...
        Още ли си буден,ма?Дан чакаш мангал-мерудия?Че ако си купиш нещо по-така говедо ли ще колиш бе,тарикат стиснат?
        ШШШШШШШШШШШШШШШШшш,я оправи одаите,Илияна е отпуска-да се насерем,тя ще шета-ще викнем Юли и Ким-после майната му!!!

Коментар

Наздраве гадове , само кажете каде да ходя и тръгвам , как постяа тези дни че съм болен направо АААААААААААААААААААААА,,,,,, пиеееееееееееее ми сееееееееее мамка му
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            Наздраве гадове , само кажете каде да ходя и тръгвам , как постяа тези дни че съм болен направо АААААААААААААААААААААА,,,,,, пиеееееееееееее ми сееееееееее мамка му
            Дай да правим Горна-оня е циция,ма аз ще взема мръвки,водки,бири,ракии и кото требе и да му стопим водомера!!!
            Ако му се струва майтап-утре вечер!

Коментар

Дай да правим Горна-оня е циция,ма аз ще взема мръвки,водки,бири,ракии и кото требе и да му стопим водомера!!!
              Ако му се струва майтап-утре вечер!
              Към сряда , късно ли ще е
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Към сряда , късноли ще е
                Ц,ако цицията се дърпа в нас пак бива!Земи и Ким да бичат глупости с моята ненагледна докато гласят шопската и овчарската промоция!
                Масрафа от мен-вие само елате!!!

Коментар

Ха, винаги имам две свободни спални. Щом ще има кой да шета плюс яденье и пиенье ко чакате още, дюмбели такива? Можем да се о@ерем порядъчно...

Коментар

Ц,ако цицията се дърпа в нас пак бива!Земи и Ким да бичат глупости с моята ненагледна докато гласят шопската и овчарската промоция!
                    Масрафа от мен-вие само елате!!!

ми хич не е лоша идеята то за масрафа няма проблем но искам да си оправя едни неща за няколко дена , нали си взех и още едно паджеро и него да попрегледам , а и чакам един автовоз понеделник и после съм свободен ебаси само се каниме

Коментар

Ха, винаги имам две свободни спални. Щом ще има кой да шета плюс яденье и пиенье ко чакате още, дюмбели такива? Можем да се о@ерем порядъчно...

и ти ли не спиш бре , що не лягаш а още се дзвериш

Коментар

и ти ли не спиш бре , що не лягаш а още се дзвериш
                        Сън не ме лови. Ами ти що не спиш като си болен бе?

Коментар

Сън не ме лови. Ами ти що не спиш като си болен бе?
                          Щото кото си затвори очите ми се привиждат домаджанки
                          Легне си,свят му се вие.
                          Стане ракия му се пие.
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                            Щото кото си затвори очите ми се привиждат домаджанки
                            Легне си,свят му се вие.
                            Стане ракия му се пие.
                            Тц,Тц,тц,,, мале ам всичко знаеш , ти виш кога ще оправиш нивата , че има да маааш гащи пеша

Коментар

• До: На кафе

Добро утро, наспахте ли се вече?
                              Честит понеделник и приятна седмица!
                              Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

• До: На кафе

Наспахме се. Второ кафе пием. Успешна седмица!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X