Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Добро утро на всички! Стискайте ми палци - отивам на ТЕЛК... Папката ми с епикризи , диагнози и тем подобни глупости тежи 5 кила, но определено съм песимистично настроен от всичко , което чух за тия комисии...

Коментар

Успех и късмет!
      Дано да се оправиш с пустите му бюрократи!
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Ей,пияници!
        Още ли сте в кръчмата?
        Я марш в кафенето..аааа!
        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Не бе човек! Вчера ми се е@а ма@ата да го регистрирам- чаках да проверят номерата един час на слънце и като се прибрах бях като парцал. А след малко драсвам за Търново на ТЕЛК, където сигурно ще ме изкарат пак от нерви като знам колко документи им събирах просто няма начин някой да не съм пропуснал...
          С всички видове комисии в България е ужасно да се занимава човек.Дано да е минало без много ядове.А след малко ще има и наздраве.ама нещо още раничко ми се струва.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Не бе човек! Вчера ми се е@а ма@ата да го регистрирам- чаках да проверят номерата един час на слънце и като се прибрах бях като парцал. А след малко драсвам за Търново на ТЕЛК, където сигурно ще ме изкарат пак от нерви като знам колко документи им събирах просто няма начин някой да не съм пропуснал...
            Тишо как мина днес?имаш ли настроение за едам мастиска?Ако е така НАЗДРАВЕ.
            Аз днес станах Вуйчо(за втори път)та сега съм на несе знае коя бираА да ми е жив и здрав племенникаааа.НАЗДРАВЕ и за негово здраве
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
              Аз днес станах Вуйчо(за втори път)та сега съм на несе знае коя бираА да ми е жив и здрав племенникаааа.НАЗДРАВЕ и за негово здраве
              Наздраве, да ти е жив и здрав, да радва цялата рода.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първия добре я радва Дано този е по кротък(не като вуйчо си да)

Коментар

Да ти е жив и здрав и много да те радва! При мене, еееех.... казвал съм винаги , че ако при нормалните хора нещата стават нормално , при мене стават по най-трудния и изкилиферчен начин. Отидох в 8,00 макар да имах час за 12,30 защото ми казаха че приемат документите сутрин рано. Така и си беше. Бях втори. След това дойдоха още десетина души. Мен ме приеха последен в 13,00. Прегледаха ме и казаха да се явя в 15,00 за решението. Отидох един час по-рано , подадох си пръв личната карта с номера и зачаках. Дойдоха предишните десетина души , минаха , дадоха си им решенията , а мен ме извикаха в 16,00. Пак последен. Е, и това ако не е пълно щастие значи нищо не разбирам. Това е.

Коментар

Честито, пернишки. Да почерпиш.............некога.

Коментар

Да ти е жив и здрав и много да те радва! При мене, еееех.... казвал съм винаги , че ако при нормалните хора нещата стават нормално , при мене стават по най-трудния и изкилиферчен начин. Отидох в 8,00 макар да имах час за 12,30 защото ми казаха че приемат документите сутрин рано. Така и си беше. Бях втори. След това дойдоха още десетина души. Мен ме приеха последен в 13,00. Прегледаха ме и казаха да се явя в 15,00 за решението. Отидох един час по-рано , подадох си пръв личната карта с номера и зачаках. Дойдоха предишните десетина души , минаха , дадоха си им решенията , а мен ме извикаха в 16,00. Пак последен. Е, и това ако не е пълно щастие значи нищо не разбирам. Това е.
                      Мамка им гадна.Майка ми със две торби болести и казаха че е здрава като бик.Нейна колежка със няколко банкноти и дадоха две торби решения.
                      Ама важното е че е минало.Сипи си сега една напитка с нас и мисли аз утрешният ден.НАЗДРАВЕ,Да си ни жив и здрав,че си ценен кадър

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                        Честито, пернишки. Да почерпиш.............некога.
                        На 6 и 7ми септември,живот и здраве ше се чирпиме,кой за каво е ималАз само да оправя НИВАта и съм там.И се почва едно велико черпене

Коментар

Мамка им гадна.Майка ми със две торби болести и казаха че е здрава като бик.Нейна колежка със няколко банкноти и дадоха две торби решения.
                          Ама важното е че е минало.Сипи си сега една напитка с нас и мисли аз утрешният ден.НАЗДРАВЕ,Да си ни жив и здрав,че си ценен кадър
                          Хах, много точно. Срещу 250 кинта /по 50 за всеки от комисията/ щях да съм с 90% . Така съм с 68%. Не че ми пука кой знае колко. Обаче пари за подкупи не давам.
                          Благодаря за отношението и интереса към особата ми.
                          Наздраве!

Коментар

Къде са Юли и Макса?

Коментар

Хах, много точно. Срещу 250 кинта /по 50 за всеки от комисията/ щях да съм с 90% . Така съм с 68%. Не че ми пука кой знае колко. Обаче пари за подкупи не давам.
                              Благодаря за отношението и интереса към особата ми.
                              Наздраве!
                              Как да не се интересуваме от нашето момче в Горна.

НАЗДРАВЕ ЗА ТИШО ,да ни е жив и здрав

Коментар

Аре ставайте да пикате,ше местят кенефа
                                Добро утро на навалицата.Кафенце пред компа и аре на работа

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X