Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: НАЗДРАВЕ
А, защо, не е чак толкова зле, може да се купят.Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеТи ни показваш се едни такива работи,които ние не мое да си ги купиме.Ама-А наздраве.
Въпросното Совиньон блан като цена е 16-20 лв., а Шардоне-то е 13-16 лв., зависи къде и как ще ги намериш (което не е чак толкова лесно
), но затова пък си заслужават.
Наздраве на всички.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
До: На кафе
Този път поне не беше толкова жега , но пътуването е досадно , пълно е с Германци с мустаци и забрадени германки , прибират се за турцияПървоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеБонджорн окаро мио!
Как е по италианско?sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Пристигна. Ей на я :Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеТишо,пристигна ли колата?
Май ще трябва да черпиш в "При Гената"!

Черпя по едно виртуално уиски
Коментар
-
Е честито и със здраве да си я караш.Страхотен избор.Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеПристигна. Ей на я :
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Не се приема. Виж, реалното си е друго. От 18 Август ще съм една седмица на Арбанаси и тогава ще ти дам възможност...Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеПристигна. Ей на я :

Коментар
-
Честита придобивка, Тишо.
С пожелания 124-ката да те вози комфортно и безаварийно и да не те "тормози финансово" откъм ремонти.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Ооо Васко като си там, звънни.Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеНе се приема. Виж, реалното си е друго. От 18 Август ще съм една седмица на Арбанаси и тогава ще ти дам възможност...

Къде по-точно ще бъдеш, хотел нещо или ?
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
А ти имай късмета да не се обадиш!Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеНе се приема. Виж, реалното си е друго. От 18 Август ще съм една седмица на Арбанаси и тогава ще ти дам възможност...

Коментар
-
Хотелче с басейнче. Жената се погрижила за някакви глезотийки. Тя на басейна, аз в ресторанта. Чудна почивка.Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеОоо Васко като си там, звънни.
Къде по-точно ще бъдеш, хотел нещо или ?
Естествено, че ще звънна.Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеА ти имай късмета да не се обадиш!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар