Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Часът е 19.10.Ракията е ледено студена. Аз започвам.Наздраве
    Наздраве! Аз ще почна малко по-късно...

Коментар

БАУ!НАЗДРАВЕ!!!
      Изпроводих моите "ингилизи",но за кръводаряване съм аут поне месец!!!Отпред смърдя на барут,отзад на касета с атомно гориво за Козлудуй!Гледам ненагледния ГО операст пропил-бравачка,Нивата-шо са метна като шопар в царевица?!!!!!!!!!!-майната му на тенекето,ти да си жив и здрав!!!Юли шари Ким на борсата-шшшшшшшшшшшшшшш работата преде на изуй гащи?!
      Да сърбаме по едно "НАЗДРАВЕ",че буля днес има имен ден и пак съм в"цайтнот"!Имам предвид незнанието си от кое по-напред да смуча?
      Наздраве,че се умъчних за вашите спиртосани муцуни!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        БАУ!НАЗДРАВЕ!!!
        Изпроводих моите "ингилизи",но за кръводаряване съм аут поне месец!!!Отпред смърдя на барут,отзад на касета с атомно гориво за Козлудуй!Гледам ненагледния ГО операст пропил-бравачка,Нивата-шо са метна като шопар в царевица?!!!!!!!!!!-майната му на тенекето,ти да си жив и здрав!!!Юли шари Ким на борсата-шшшшшшшшшшшшшшш работата преде на изуй гащи?!
        Да сърбаме по едно "НАЗДРАВЕ",че буля днес има имен ден и пак съм в"цайтнот"!Имам предвид незнанието си от кое по-напред да смуча?
        Къде си бре Максе.И на нас ни липсваше
        НАЗДРАВЕ
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

БАУ!НАЗДРАВЕ!!!
          Максе, гарго рошава, таман ти забрайх противната муцуна ама ти пък взе че пак се пръкна от Влашките дълбини! Де си ходил бре , че задникът ти се е осмърдял на радиация? Да не си сядал на атомна бомба? Тъй ли им викат на най-новите вибратори бре? Ей , не ти стигнаха мангалите от Русе, та отиде и в Козлодуй-уй-уй бре...
          Ае туй е за "добре дошъл", утре повече!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Максе, гарго рошава, таман ти забрайх противната муцуна ама ти пък взе че пак се пръкна от Влашките дълбини! Де си ходил бре , че задникът ти се е осмърдял на радиация? Да не си сядал на атомна бомба? Тъй ли им викат на най-новите вибратори бре? Ей , не ти стигнаха мангалите от Русе, та отиде и в Козлодуй-уй-уй бре...
            Ае туй е за "добре дошъл", утре повече!
            Ош'гялдим дебел суяк истръпнал!Ти си 'баси постоянната величина-акъл йок!С тез айрянчета ще ти даря един наръчник на подводничаря-кат не го дигаш да го спушташ!
            Ма верно ми беше дефицит,торба лоясала!
            Къй десант ще ти спретна-мойте 64кг. ша ги мечтайш!
            Утре "to be contunied"................!
            Сега ще се донабуча с водки!
            Наздраве,шайка!
            Буля не ви ли почерпи-м@@ка и фтасала!!!

Коментар

Ош'гялдим дебел суяк истръпнал!Ти си 'баси постоянната величина-акъл йок!С тез айрянчета ще ти даря един наръчник на подводничаря-кат не го дигаш да го спушташ!
              Ма верно ми беше дефицит,торба лоясала!
              Къй десант ще ти спретна-мойте 64кг. ша ги мечтайш!
              Утре "to be contunied"................!
              Сега ще се донабуча с водки!
              Наздраве,шайка!
              Буля не ви ли почерпи-м@@ка и фтасала!!!
              Утре ша та мачкам , а сега да е жива и здрава жена ти , че те търпи и не те изритва!
              Наздраве за нейно здраве и й честити именния ден от мене хайванино - да не забравиш!

Коментар

Утре ша та мачкам , а сега да е жива и здрава жена ти , че те търпи и не те изритва!
                Наздраве за нейно здраве и й честити именния ден от мене хайванино - да не забравиш!
                Няма уа!Кой си рита портмонето бе,дебел?!Ептен се на@ра!!!Ако ша мачкаш сабахлаим тайванско е супер,ама как да играеш булка с тез гъзни пражоли акъла не ми стига!Освен перхидролец и оня мангал Васко да са ти "трежъри",а ти да бацкаш "slave"-ама поне ще ти запършат "share ass"!!!

Коментар

Няма уа!Кой си рита портмонето бе,дебел?!Ептен се на@ра!!!Ако ша мачкаш сабахлаим тайванско е супер,ама как да играеш булка с тез гъзни пражоли акъла не ми стига!Освен перхидролец и оня мангал Васко да са ти "трежъри",а ти да бацкаш "slave"-ама поне ще ти запършат "share ass"!!!
                  Ей, таз радиация ептен ти обърка с@ането... Не си си губил времето напразно докато те нямаше май! Сигур бая са ти разширили халката? Кат пръднеш , на@ираш ли се, а? Ако ти е проблем , одялай си един чеп, вържи го с ластик и като пръднеш ластикът ще го връща обратно. Така поне няма да се на@ираш и да смърдиш! Капиш , мокрицо ялова?

Коментар

Ей, таз радиация ептен ти обърка с@ането... Не си си губил времето напразно докато те нямаше май! Сигур бая са ти разширили халката? Кат пръднеш , на@ираш ли се, а? Ако ти е проблем , одялай си един чеп, вържи го с ластик и като пръднеш ластикът ще го връща обратно. Така поне няма да се на@ираш и да смърдиш! Капиш , мокрицо ялова?
                    И на чеп да та връткам,пак си селска пръчка!!!
                    Ма верно си много прозд гъзд!!!
                    Аз май съм ялов,ама ти близниш ли бе,дебелак феминистичен/педерастичен/?

Коментар

И на чеп да та връткам,пак си селска пръчка!!!
                      Ма верно си много прозд гъзд!!!
                      Аз май съм ялов,ама ти близниш ли бе,дебелак феминистичен/педерастичен/?
                      По-добре селска пръчка отколкото градска шаврантия. Ти да не би да си умен гъз? То е@и - учи, е@и - учи, ама ти вместо да се научиш на нещо все гледаш да се нае@еш, тъй че и ти прост гъзТ си остана.

Коментар

Току-що се чух с Юли , който е на петото уиски някъде близо до Милано и ви казвам от негово име едно голямо
                        Наздраве!

Коментар

Абе вие добре се подкарахте ама забравихте нещо.
                          НАЗДРАВЕ
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Maxx,честит имен ден на булята,да сте живи и здрави и НАЗДРАВЕ.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

Току-що се чух с Юли , който е на петото уиски някъде близо до Милано и ви казвам от негово име едно голямо
                              Наздраве!
                              Нека да му е зле ... така му се пада
                              Като си няма компания в Италия - да си го пие сам
                              На всички останали - наздраве.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве банда!
                                Узото е мнооого приятна напитка,вервайте ми
                                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X