Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: На кафе
Ха така... услади ми се кафето с вас... че то иначе, да си пиеш кафето сам е като да правиш секс сам...
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Няма вращяне,само напред-дън мий за сефте.Матриал не хабим!
Юли,ам как ша ги различим,бе?
Да не храня Тишо,ама пак Тишо-тц!

Бе по клавиатурата май забелязвам домати,сиренце...
,ако е знаел къде идва сигурно щеше да се удави в Ламанша.
Коментар
-
Малиииии,,, добре че се потсетих , имам 6,7, автоматични кафе машини , някои ако се интересува , втора употреба всички машини са минали на обслужване, аз ползвам такава няколко години и съм много доволенsigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Айдеееееееееееее,добро утро-дрън,дрън...Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТо затуй ли засмърдя тъй....

Коментар
-
да , ама като си прави човек сам секс , колкото иска толкова тясно си оставя , само да не изгубиш образаПървоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеХа така... услади ми се кафето с вас... че то иначе, да си пиеш кафето сам е като да правиш секс сам...
sigpicаз съм шефа на боклука
Коментар
-
Големите майстори и сами могат!Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеда , ама като си прави човек сам секс , колкото иска толкова тясно си оставя , само да не изгубиш образа

Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Ти от снощи спирал ли си.........Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеда , ама като си прави човек сам секс , колкото иска толкова тясно си оставя , само да не изгубиш образа

,бая буташ масло ...

Коментар
-
Стига бе, ти троики ли искаш да правиш , това да не ти е събрание да си говориш , две добри на едно място нямаПървоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеЮли, прав си, ама... няма с кого да си говориш...
Коментар
-
натисна ме пиянския сексПървоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеТи от снощи спирал ли си.........
,бая буташ масло ...

видяли си, гладен циганин как клати джанка
и още ме държи 

Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеЮли, прав си, ама... няма с кого да си говориш...

Понякога думите са излишни.
Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

))
Коментар