Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хондата и градът - част 2

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хондата и градът - част 2

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
    Анцунг-Найк или Адидас,а ако искаш да си наистина вървежен гъзар-Евърласт.
    Дори да имаш ксенон на кулата-демонтираш оригиналния и си слагаш ксенонови крушки-от тия дет са 2,40 -24 броя.
    От анцунга небрежно да се подава пакет червено БороІБЕЗ БАНДЕРОЛ- Да си мислат че си митничар.А ако искаш да избиеш рибата си сложи в другия джоб цигаре с китайски иероглифи-все едно бачкаш на китайското карго,дето още има далавера и си гъст с мутраците-строители на съвременна България.
    Задължително иди и си купи два ключа от балканстар на Мерцедес и ги слагай на масата , като пиеш кафе.
    Принадлежности за маса на кафе
    1.Два инфра ред ключа от Мерцедес.
    2.Панел от касетофон - с МП3
    3.Ключодържател с 19 ключа-да изглежда че си имотен.
    4.Цигари чвервено Боро без бандерол.
    5.Запалка китайски Бик
    Ехааа , 10х браточка , тръгвам да се оборудвам. Некои нещица от списъчето , значи , ги имам , а другите ше ги набавим... Искам да съм най-големото гъзе в квартала , баце, требе да избием рибата и всички пички да ми се качат Голфа да ги карам тук-там...
    Аре баце!

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
      Казва се ;Айде ,Бацинка!!!

Айде,баце!
      ШЕ го имам у впредвид
      Айде ,Бацинка!!!
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Леле Тишо, сега се сетих за оная темата "Как да убием бяла мечка"
        Една кожичка мечешка, може и изкуствена(разликата почти не си личи ) ако барнеш в хола равен нЕма да имаш!

п.п.Васко айде чакаме съвет и ти да дадеш!
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
          Ехааа , 10х браточка , тръгвам да се оборудвам. Некои нещица от списъчето , значи , ги имам , а другите ше ги набавим... Искам да съм най-големото гъзе в квартала , баце, требе да избием рибата и всички пички да ми се качат Голфа да ги карам тук-там...
          Винаги на кръстовище си потропвай ритмично с пръсти по волана и си мърдай устните.Да създаваш впечатление ,че имаш яко стерео.

Коментар

Ехааа , 10х браточка , тръгвам да се оборудвам. Некои нещица от списъчето , значи , ги имам , а другите ше ги набавим... Искам да съм най-големото гъзе в квартала , баце, требе да избием рибата и всички пички да ми се качат Голфа да ги карам тук , там...
            А ти не забравяй да си регистрираш ГОЛФо с Пернишки номер.PK -петстотин коня .Не сме случайни
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

споходи ме мене мъката...ехххх...зех си едно яке...марка де пута мадре и гледа ме един тип и ми вика "аве брат кажи от де зе тая дрешка, че и аз да си я купя и да бъда различен"...и гледам няколко дена след тва секи втори се разкарва с такова...па нали искам да съм си уникален, ся чакам да му мине комерса, че да си го облека пак...

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                Една кожичка мечешка, може и изкуствена(разликата почти не си личи ) ако барнеш в хола равен нЕма да имаш!
                Абе кожичка ше намерим , че и нещо друго покрай нея , ама нема кой да лежи на нея и да пие Бейли`с до камината...Трябва да викам тебе , че ме замисли с тая обиколка и сега рязко ме обливат горещи и студени вълни...

П.С. Малийй , че съм лош , лош съм , лош....

Коментар

E стига бе, днеска се мерих на 4 см от златните 90

п.п.Виждам, че zbytsam е навътре с нещата, та мо'e да каже нещо ново
                  Колкото и да са сантиметрите, без поне грам силикон не можеш да се впишеш в пейзажа! Виж zbytsam какво е писал за вродения си недостатък - цвета на очите и невъзможноста си да носи лещи. Същото е!
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

ЛАЙФСТАЙЛ
                    Трябва да използваш следените изрази,като разговаряш по мобилния си тел.-или нокиа 8800 - класическата сребърна,или някой Самсунг или Моторола-розав и с ключодържаятел плюшка.Вдигаш не с грубото :Алоо , ас изразът:Къде си ,мацко?
                    Ако те питат ти къде си(а и да не те питат казваш:Ми къде?Очилата на диадема и върти по кафетата.като ударението на бърти пада на Ь

Тунинга на твоя Голф не е много различен,защото Голф е съвременна кола и е УНИСЕКС.Единствено трябва да отскочиш до Илиенци и да си купиш на едро(задължително от китаец,за да си мислат че ходиш с митничар от китайското карго) 97 плюшки,които да настаниш в Голфа акустично.

Поръчай си 10 каленбдара на Летище София -да си мислат че другото ти гадже е митничар на летището .Ама не раздавай а си ги дръж на една плош в жабката на Голфа.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                      Колкото и да са сантиметрите, без поне грам силикон не можеш да се впишеш в пейзажа! Виж zbytsam какво е писал за вродения си недостатък - цвета на очите и невъзможноста си да носи лещи. Същото е!
                      А не може ли да навакса с бозица? Чувал съм , че помага...

Коментар

А не може ли да навакса с бозица? Чувал съм , че помага...
                        Бе не е проблема в размера, а че формата трябва да е неестествено гротеска. Иначе фейсконтрола в Син Сити може и да не я пусне!
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                          споходи ме мене мъката...ехххх...зех си едно яке...марка де пута мадре и гледа ме един тип и ми вика "аве брат кажи от де зе тая дрешка, че и аз да си я купя и да бъда различен"...и гледам няколко дена след тва секи втори се разкарва с такова...па нали искам да съм си уникален, ся чакам да му мине комерса, че да си го облека пак...
                          Баце ,
                          Иди и си вземи 5 нашивки АВИРЕКС и си ги приший.Към ланеца пусни и още един гердан-с черни топчета,дето е като ласо и в края на гердана един християнски кръст.

Коментар

Не мога да се меря с такива велики дизайнери на съвременният ЛаИф СтИл.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                              Не мога да се меря с такива велики дизайнери на съвременният ЛаИф СтИл.
                              Тва , баце , си го дава спортното училище!

Коментар

А те тоОО израз "БАЦЕ", иде от Врачанското борческо у-ще, ама ако искаш да е шопски израз ще почерпиш по едно "Шопско Пиво" и шЪ ви го отпуснем безплатно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X