Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хондата и градът - част 2

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хондата и градът - част 2

В типичния си гъзарски стил се чудех какво да преприема.Истината беше , че за толкова кратко време да набавя пари първатата алтернатива беше да извърша въоръжен грабеж или кражба с взлом.Тъй като второто беше по -лесно изпълнимо , с пъргавия си нетипичен за борец мозък и гладко течащата си мисъл съобразих , че българинът отдавна не държи дълго трупаните си чрез рекет и позьорство финанси в банки и ценни книжа , а ги слага в мазето в буркани-така познатият у нас термин -бурканбанк.За това Направих някой разработки -най - вече приложих част от екипа си от мотокроса,като качулка за грабеж и трескаво се опътих към първият лозенски жилищен блок,чиито обитатели отдавна похъркваха.Така в размисли се насочих към първото мазе.Веднага щом го отворих , трескаво се присегнах към първият буркан , от който лъхаше зелен цвят тип , познат в модните индустрии като Зелено тип Кавасаки.Сграбчик бъдещият си източник на финанси и тъкмо да се сдобия или с пачка зелени гущерчета или с доза влакнести вечества от зелен фасул(демек все съм напред) нещо започна да ми капе по главата.учудих се и спреганах няколко проекта като спукана тръба и скрита нарколаборатория като източник и трескаво надигнах глава нагоре.Оказа се поредното чудо на природата-над мен се беше надвесил огромен колкото котка(марок) плъх,който похапваше люти чушки , от лютото плачеше и сълзите му ми капеха по главата.
    Афектиран от тази закачка на майката природа с моя милост а и напредналото време ,мозакът ми тотално блокира.Налагаше се да включа авер.Избрах Данчо Бармана.,елитен княжевски щангист и то един от най-добрите.За съжаление нелеп инцидент провали бляскавата му спортна кариера.В навечерието на едно състезание Данчо злоупотребил с алкохола в местна кръчма.Станал на сутринта и излезнал на подиума където го чакала огромната щанга.
    Навел се,сграбчил я и със всичка сила я изтласкал над главата си.Но алкохолът си казал своето и Данчо залитнал един път назад и после напред и изтървал щангата в публиката.Много хбора пострадали , ан Данчо отнели лиценза.
    Та взех го с Хондата от Княжевио и трескаво му разказах проблема си.Той ме разубеди от първоначални планове и потупвайки ме с ръка по калника отзад,ме посъветва:Добрият стар рекет.Речено-сторено.Изкарах си ланеца от блузата ,навих си ръкавите до раменете-за да се покажат добре разцепени трицепси и бицепси,метнах Дани отзад и с мощен звук се изстреляхме към мостът на Владайската река - сборно място на редица травестити.Слезнах, в стил Винсент Вега от Криминале,сложих си класическият Рейбан и с Щангиста се спряхме при бригадата травестити.Йордан изкрещя с пълно гърло:Ей,боклуци идвайте с мене.Подплашените пичове се спогледаха и мнимо тръгнаха след Даката.Последвах ги.Заведе ги при устието на реката и ми заръча да отскубя 6 метра мрежа от ограда.Направих го , нямах избор ,откърти едната страна на двора на една къща и се завърнах при дружинката.Забелязах как Данчо стоеше излегнал се като на плажа Какао бич,а травеститите се споглеждаха един -друг.Иордан ги беше накарал в типичен гъзарски стиил "Да се строят по красота".Като видя оградата заръча на един от траверсите да хване единия и край и да застане в едната страна на устието,друг направи същото и нагазили до колене с кожените си ботуши,държейки мрежата,запушиха устието и не след дълго извадиха за нас 20 кила прясна владайска пастърва.
    Напъхахме всичката стока в един плик и я продадохме на местмнния гастроном.Вече имахме 150 точки.
    Запалих Хондата и се върнах на Марая.Отпред ме чакаше дамата на моят живот,с още някакво момиче.Като ме видя трескаво ме попита:А можи ли да вземем и колежката?Тъкмо за твоя приятел.Съгласих се ,качихме се 4мата и избрахме дестинация -бар Домби.Меката на стария поп-фолк,ланците,анцунга и всички тънкости на естетиката.
    Слезнахме долу и се настанихме , а Данчо завърза високоинтелектуален разговор , като истински кавалер с дамата на теми :С какво ни зобеше Абаджиев, Кой ми носеше сака в спортни надежди и подобни.Момичето като истинска манекенка попиваше знания и като жури на моден конкурс контрира Данчо с въпроса:"А какво мислиш за избиването на животни".
    По лицето на Иордан се изписа едно :Благодаря ти за този въпрос и той изповяда своята драма пред нас.В казармата му поверили да тренира ято малки соколчета.Той ги приел с охота и ги дарил с цялото си време и любов.Но като всяко красиво нещо и това имало край.Дошъл денят на уволнявката и Данчо се разделил със соколчетата,но те били толкова силно привързани към него , че литнали след автомобила му към Княжево.Дани,притеснен от този факт,подминал Княжево и прудължил докато стигнал раят на Голфаджийте-Перник .Там за да се застрахова , че соколчетата няма да го последват отново ,прекършил крилата им и се върнал в Княжево.С ужас установил , че соколчетата го последвали отново.Иордан грабнал Димитър-най-вярното си соколче и му вдигнал краката-ноктите му били изтрити от тичане след колата.Драма.
    Така в смях и закачки си кмина вечерта .Платихме сметката сбогувахме се с Данчо и неговата половинка и с моята избранница потеглихме към Бистрица и моето убежище с Хондата.По пътя не спрях на полицайте , което ме принуди да паркирам великолепния си мотоциклет в купа сено.За се.са няма да разказвам,защото във форума има и малки читатели и ме е страх да не ме накажат от СЕМ.Събудих се на сутринта-половинката ми е изчезнала,а на вратата се тропаше.Беше кметът с акт в ръка.Грабнах акта и хлопнах вратата.Запознах се с наказанието си.А какво беше то:
    Моята избранница била доста над мойте килограми.Сутринта докато се изнизвала ,облякла връхна дреха-един мой жълт пуловер и отишла на центъра да купи кафе.За съжаление била толкова едра , а и с този жълт пуловер -хората я мислили за такси и махали да я спрат.За това ми е и акта-по подозрение , че съм отворил фирма за таксита без лиценз.

Очаквайте рано сутрин -Хондата и градът -епизод 3-Хондите отвръщат на удара.
    Наздраве на нощната компания Юли,Гоблин ,Х1 и сие .
    Последно редактирано от Станислав_; 06-03-08, 15:51.

До: Хондата и градът - част 2

Специално за тази поредица и материала "Гъзари ли са ендуристите", според мен трябва да се създаде награда за литература на форума, която автоматично да се връчи на Zbytsam, за особено големи заслуги към съвременния малък разказ и създаването на жанра "Българската мото белетристика". Поздравления за грабващият сюжет и великолепния стил. С нетърпение очаквам развитието.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
      Специално за тази поредица и материала "Гъзари ли са ендуристите", според мен трябва да се създаде награда за литература на форума, която автоматично да се връчи на Zbytsam, за особено големи заслуги към съвременния малък разказ и създаването на жанра "Българската мото белетристика". Поздравления за грабващият сюжет и великолепния стил. С нетърпение очаквам развитието.
      Пич , недей изпада в еуфория. Това се върти отдавна из форумите в нета. Даже оригинала не е с Хонда , а с ГоУф...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
        Пич , недей изпада в еуфория. Това се върти отдавна из форумите в нета. Даже оригинала не е с Хонда , а с ГоУф...
        пфффффффффффффффффффф!

Като срешнете Генади энаите че става дума эа менлЭа мен и мотокрос

вчера даже лично лирическия обраэ на Генадй поздрави Гоблин питаи го

Но да се каже че лирическа институция като мен е плагиат ми дава основание да се хвана эа главата

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
          пфффффффффффффффффффф!

Като срешнете Генади энаите че става дума эа менлЭа мен и мотокрос

вчера даже лично лирическия обраэ на Генадй поздрави Гоблин питаи го

Но да се каже че лирическа институция като мен е плагиат ми дава основание да се хвана эа главата
          Генади ми е френд , а тебе не те познавам. А го"у"фа за мотокрос не става. Не се коси - най-добрите плагиати са най-касовите автори.

Коментар

Генади ми е френд , а тебе не те познавам. А го"у"фа за мотокрос не става. Не се коси - най-добрите плагиати са най-касовите автори.
            Френд ли ти е?

я чети тука.Тема пусната вчера понеже си запознат.А горния пост не е опускан никъде батенце.
            Темата е пуснал твоят "френд" и се отнася за Гоблин.
            Я сега като ти е френд да му покажеш на плагиата от къде изплагиатства тая тема.Генади , познат с никове тор и какво ли още не е институцийка батинци.

http://clubs.dir.bg/showflat.php?Cat...sb=5&part=&vc=

Коментар

Френд ли ти е?

я чети тука.Тема пусната вчера понеже си запознат.А горния пост не е опускан никъде батенце.
              Темата е пуснал твоят "френд" и се отнася за Гоблин.
              Я сега като ти е френд да му покажеш на плагиата от къде изплагиатства тая тема.Генади , познат с никове тор и какво ли още не е институцийка батинци.

http://clubs.dir.bg/showflat.php?Cat...sb=5&part=&vc=
              Ама ти наистина се хвана , а?
              Къв Генади , кви пет лева? Не познавам никакъв Генади , просто продължих в твоя дух , а ти го взе на сериозно.
              Гледам , че се впрягаш нещо. Извинявай ако съм те засегнал нещо , но друг път като пускаш майтап ,, трябва и да очакваш и да отговаряш на такъв. А то иначе няма смисъл.
              Аре лек ден!

Коментар

Ама ти наистина се хвана , а?
                Къв Генади , кви пет лева? Не познавам никакъв Генади , просто продължих в твоя дух , а ти го взе на сериозно.
                Гледам , че се впрягаш нещо. Извинявай ако съм те засегнал нещо , но друг път като пускаш майтап ,, трябва и да очакваш и да отговаряш на такъв. А то иначе няма смисъл.
                Аре лек ден!
                Ми викате ми че преписвам и че ме познавате и се хванах за главата.
                В момента си бия 4 тестостерона на ден , Винстрол,Растежен хормон( 8 единици-щото 4 е малко ) Хексболон,Омнадрен и разни други химии, за да поддържам невероятното си тяло на гъзар.Та ми е малко нервно.Като стана дума за мен -яд ме е че съм роден със синьо зелени очи и не мога да си похарча парите за лещи-някак по-газарско е.

Коментар

Ми викате ми че преписвам и че ме познавате и се хванах за главата.
                  В момента си бия 4 тестостерона на ден , Винстрол,Растежен хормон( 8 единици-щото 4 е малко ) Хексболон,Омнадрен и разни други химии, за да поддържам невероятното си тяло на гъзар.Та ми е малко нервно.Като стана дума за мен -яд ме е че съм роден със синьо зелени очи и не мога да си похарча парите за лещи-някак по-газарско е.
                  Бий си мозък, момче!

Коментар

п.п. Не се сдържах!
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                      Бий си мозък, момче!
                      Имам ли 49 см ръце - имам.
                      То как мислиш става това?

4 тестостерона са в цикъл-почнал съм от един.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение

п.п. Не се сдържах!
                        Нормално-влюбваш се-неизбежно е.

Аз съм висок мъж с плътен италиянски тен много широки рамене и големи бицепси.

Само утре сигурно ще се подстригвам гола глава , ама пак ми отива.Оредя ми косата и ще се търкам с чесън по охормения като статуя на Ставри Калинов череп.

Коментар

харесва ми как пишеш.Понягога като ме прихване и аз пиша в подобен стил-после всеки си го разбира според това как е възпитан да гледа на нещата.

Днес прочетох следното и много ми хареса.На Стефан е.

"Освен атомните бомби, нормалните славяни имат още едно оръжие с потресаваща мощност. Хумор и самоирония"

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                            харесва ми как пишеш.Понягога като ме прихване и аз пиша в подобен стил-после всеки си го разбира според това как е възпитан да гледа на нещата.

Днес прочетох следното и много ми хареса.На Стефан е.

"Освен атомните бомби, нормалните славяни имат още едно оръжие с потресаваща мощност. Хумор и самоирония"
                            Да радвам се че ти като истински естет и заслужил носител на ланеца, с който си закичен ме разбираш и самата цел на темата-ирония и самоирония.Дано скоро излезнат ВеРТУ -та с вградено тамагочи и нашите се сдушат и си родат малки.

Коментар

Чудно ми е от какво мотористите се побъркват От дупките ли,от вятъра ли или от бензиновите пари (нали резервоара им е под носът )А може и от многото падания или пък от каските им се запарва мозъка

пп:не се обиждайте
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X