Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хондата и градът - част 2

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хондата и градът - част 2

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
    И аз сиу карам Голфа със затворен джам.Единствения ми въздух е този който се прокрадва от шибедаха.
    Дръж пълен пепелник винаги-така манекенките ще си мислят че си човек,който хаби много нерви в огромния си бизнес.Задължително яж чесън на всяко ядене.Слагай си една скилидка чесън в портомонето и ще имаш повече пари от всички гъзари в Син Сити(чалгата+техното).
    Ако някога си оправиш прозореца и вече може да се сваля-научи се да въртиш лоста само с китка-така създаваш зрителна измама, че имаш ел.стъкла.
    ще си направя наръчник на гъзаря с твоите съвети.Благодарско за помощта ,и като дойдеш в Перник звънни по GиSMо ама към 8 вечерта ,че тогава съм в кафенето,да видат сите какъв Убав телефон имам нали че сме Гъзари
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      ще си направя наръчник на гъзаря с твоите съвети.Благодарско за помощта ,и като дойдеш в Перник звънни по GиSMо ама към 8 вечерта ,че тогава съм в кафенето,да видат сите какъв Убав телефон имам нали че сме Гъзари
      Треа го отработиме-като седнеш в кафето-клипваш и аз те набирам.Вместо зелена слушалка -натискаш червена и казваш:"Аз ще го набера тоя марок" и дпкато с единия пръст се правиш че избираш с другия търсиш бутона за безшумен режим.Още при изьказването че ще ме набереш ти ще чуеш силни аплодисменти ,подсвирквания и сирени в цялото кафе.Веднага след аплауза,помахай на новите си фенове.

Коментар

Ииииб*х мааму , вий браточки сте адските гъзета!!! Аре да ма светнета как и аз да са изтупам кат вас такъв готин пич един вид , да съм мноо вървежен искам. Ланци имам , бицепс и трипец кат на Шварценегер , кзавайте кво ми треа още , че да стана като вас?

Коментар

Гледам тука се дават уроци как се става пич и гъзар, а некое съветче за мацка и гъзарка
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
            Ииииб*х мааму , вий браточки сте адските гъзета!!! Аре да ма светнета как и аз да са изтупам кат вас такъв готин пич един вид , да съм мноо вървежен искам. Ланци имам , бицепс и трипец кат на Шварценегер , кзавайте кво ми треа още , че да стана като вас?
            ГОЛФ 3 ц Пернишка регистрация тъмни стъкла ,яко лепенки ...на там zbytsam да продължи

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
              Гледам тука се дават уроци как се става пич и гъзар, а некое съветче за мацка и гъзарка
              А на тебе за какво ти е

Коментар

Правилото на трите С-та: Силикон и Син Сити
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                  Правилото на трите С-та: Силикон и Син Сити
                  E стига бе, днеска се мерих на 4 см от златните 90

п.п.Виждам, че zbytsam е навътре с нещата, та мо'e да каже нещо ново
                  A2 (+)

Коментар

E стига бе, днеска се мерих на 4 см от златните 90

п.п.Виждам, че zbytsam е навътре с нещата, та мо'e да каже нещо ново

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                      Анцунг-Найк или Адидас,а ако искаш да си наистина вървежен гъзар-Евърласт.
                      Дори да имаш ксенон на кулата-демонтираш оригиналния и си слагаш ксенонови крушки-от тия дет са 2,40 -24 броя.
                      От анцунга небрежно да се подава пакет червено БороІБЕЗ БАНДЕРОЛ- Да си мислат че си митничар.А ако искаш да избиеш рибата си сложи в другия джоб цигаре с китайски иероглифи-все едно бачкаш на китайското карго,дето още има далавера и си гъст с мутраците-строители на съвременна България.
                      Задължително иди и си купи два ключа от балканстар на Мерцедес и ги слагай на масата , като пиеш кафе.
                      Принадлежности за маса на кафе
                      1.Два инфра ред ключа от Мерцедес.
                      2.Панел от касетофон - с МП3
                      3.Ключодържател с 19 ключа-да изглежда че си имотен.
                      4.Цигари чвервено Боро без бандерол.
                      5.Запалка китайски Бик

Коментар

Може ли да добавя златен пръстен с голям, по възможност, червен камък на малкото пръстче

п.п. Добре, че сме в кофата, че с тоя спам..
                        A2 (+)

Коментар

ГОЛФ 3 ц Пернишка регистрация тъмни стъкла ,яко лепенки ...на там zbytsam да продължи
                          Нови тасове,събери лепенки от магазините за авточасти,едно по-малко воланче,Табло от катастрофирал Пасат,Най естетичният тунинг е фаровете да се направат леко замръщени с веждички.
                          Топката на скоростния лост се маха и на нейно място се поставя такава със светодиоди.

Коментар

Обувките Маратонки тип боксьорски или такива за борба. Има много готини марки - Адидас, Пума, но има и по-евтини модели без марка, с номерче. Аз си взех 3 чифта такива в различни цветове, вместо 1 чифт за 80 лева примерно. Дънките ми са с елементи по тях - везани абтракции стоят много красиво. Винаги си слагам маратонките над дънките, защото това му е готиното на този тип обувки - стои модно само ако са над дънките. Харесвам фанелки с надписи на известни дизайнерски къщи. По принцип нося впити тениски, но покрай празниците понапълнях малко и сега нося фанели с дълъг ръкав, които пак са по тялото но не са толкова плътни. Очилата са ми тип Американско ченге, но малко по-големи. Много ме кефят - можете да си намерите за 500 лева такива, но ги има и за по 10. Разликата почти не си личи, особено в дискотека като е тъмно, но изглеждат много готино. Якето ми е с пухче на качулката - къса бяла пухенка. В момента много малко хора имат такива и знам от приятелка продавачка че много се търсят точно този тип. Прическата също е важна - вече не си слагам гел като едно време. Вместо това отидох в един фризьорси салон в центъра и те ме постригаха много готино - малко като на венче, но отзаде по-изължено да се получи опашчица, а отпред бритона ми е прав. Супер много ме кефи тая прическа мисля само така да се постригвам за напред.

Коментар

Аз обувам оригиналните жапанки NYKEE о отивам малко да погЪзарея по плОщадо.Дано има още Гъзета останали да ми видят луминесцентното осветление под НИВАта и да чуят бас касата която сковах днес
                              Аре със здраве и успех с гъзарлъка

Коментар

Аз обувам оригиналните жапанки NYKEE о отивам малко да погазарея по плояадо.Дано има още Гъзета останали да ми видят луминесцентното осцветление под НИВАта и да чуят баскасата която сковах днес
                                Аре със здраве и успех с гъзарлъка
                                Казва се ;Айде ,Бацинка!!!

Айде,баце!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X