Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още сме февруари а вече се появиха кърлежи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още сме февруари а вече се появиха кърлежи

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Даже и повече, особенно с едновременното им използване и на другите препарати на Райд. Но след време спира за съжеление. М/у другото хлебарките са известни като градски гадинки. Миналата година пренасяхме разни кашони с багаж на вилата където живеят родителите ми и я напълнихме с хлебарки. Лятото беше ужас там, но сега вече изчезнаха, без мерки, ей така от самосебе си.
    Защото е доказано , че хлебарките живеят в там , където температурата е постоянна , а влажността - висока. А какво по-добро място за това от градската канализация...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      Наркотиците не са ли забранени,дори и за хлебарки
      Тебешир бе.Той за това е направен да ги трови.Като казавам дрогирани имам предвид че стават много мудни.Ходят бавно,бавно колкото да ги сплескаш.
      Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

абе мислих аз да си зема неква улична котка за извесно време в нас, че да се позанимае с хлебарките, ама прецених, че тъй като се ровят в контейнерите, едвали са по чисти...

Коментар

Чувал съм за разни жабоци, дето вършат тая работа. Даже ги продавали по магазините. Справяли се перфектно през ноща, а през деня се скътавали някъде и спели.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Чувал съм за разни жабоци, дето вършат тая работа. Даже ги продавали по магазините. Справяли се перфектно през ноща, а през деня се скътавали някъде и спели.
            =)) интересно, само дето ако случаино ги настъпиш нощеска, ще се разплескат по зле и от оядена хлебарка

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
              =)) интересно, само дето ако случаино ги настъпиш нощеска, ще се разплескат по зле и от оядена хлебарка
              Така де, и на мен не ми се нрави идеята да ми скачат жаби из къщи.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако всичко друго не работи пробвайте ГЛОБОЛ. Аз го купих от Метро. Найстина умират!
                Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                Drag Grand Canyon Daily
                Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                LZ1JYM

Коментар

Такаааа... Днес беше един чудесен "типичен" зимен ден. Около час след като си сложих мартеница, видях още един щъркел. Този път по пътя за Мездра. След което цял се мотах по скалите на Боженица... само по тениска... и пак ми беше горещо. Между другото навсякъде щъкаха доста жизнеспособни гущери.
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Спарки , откъде ти идват на ум тези уникални идеи

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                      Спарки , откъде ти идват на ум тези уникални идеи

Не бе, не са мои идеите. И аз много се смях като чух. Наистина има хора дето са си пуснали по един-два жабока из къщи.

И по дискавъри даваха даже. А ако питаш в някой по-голям зоомагазин сигурно даже ще ти дадат изчерпателна информация.

Коментар

...Тъпото е че немога да разбера откъде влизат вкъщи... В мазето ме е страх да влизам, че сигурно е като в Индиана Джоунс.
                        Мисля, че номерът на хлебарките е да влизат отвсякъде, даже когато няма откъде. А за мазето - късметлия си. И мен ме е страх да влизам в моето, макар че там няма нито една хлебарка. Плъховете ги изяждат мигновено.

Поздрави!
                        Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                          А за мазето - късметлия си. И мен ме е страх да влизам в моето, макар че там няма нито една хлебарка. Плъховете ги изяждат мигновено.

Поздрави!
                          Еми това е решението.Взимате си по един плъх и той изяжда хлебарките.
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

А в мазето си влизайте смело.........с пушка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X