Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още сме февруари а вече се появиха кърлежи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още сме февруари а вече се появиха кърлежи

Днес след разходка на кучето си му открих кърлеж. То в квартала отдавна си ги има ама се появяват чак към април месец, а сега сме фефруари.
    О899 2б2 1З2

До: Още сме февруари а вече се появиха кърлежи

А аз видях божи кравички. Не тичат още, ходят бавно, ама са излезли.
    Кво ли ни чака това лято ...

Коментар

К'во стана с това време??? Изроди се. Пролетта започва от февруари. Зимата няма и 2 месеца. Тамън сколасах да отида другата седмица да покарам ски, а то ....снегът се стопи.
      О899 2б2 1З2

Коментар

Аз пък тая събота видях два щъркела докато отивах към Средец, а още не е дошло време даже да се слагат мартениците...
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Айде бе?Да не са някои останали?Те си ходят заедно.Рано е.Но не оспорвам.Учудвам се.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan ivanov Преглед на мнение
            Айде бе?Да не са някои останали?Те си ходят заедно.Рано е.Но не оспорвам.Учудвам се.
            За чудене си е... аз щях да изхвърча в канавката докато ги зяпам...
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

През деня е доста топло за фвруари аз съм долу-горе зиморничева но вчера бях по къс ръкав , което наистина знамчи че е било доста топло . И не ми се мисли лятото какви ли ще са температурите ?

Коментар

да ти *** и аномалиите, хлебарките зеха да щъкат вкъщи

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                  да ти *** и аномалиите, хлебарките зеха да щъкат вкъщи
                  Че те вкъщи и зимата си щъкат. Няма оправия с тия гадове, освен ако не си в къща.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Че те вкъщи и зимата си щъкат. Няма оправия с тия гадове, освен ако не си в къща.
                    Има. RAID , трепе ги до крак!

Коментар

Като ги тресна с RAID масива по главата и няма мърдане
                      Warp. Timewarp.
                      Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
                      LZ1VAS

Коментар

незнам, други зими се се крият в некви дупки, а тая излезнаха рано на паша.На времето си гледах костенурки в аквариум (ония водните) и каквато черна многокрака бързонога твар уловях, им я пусках в басеина и те си се занимаваха да хрупат на припек под 40 ватовата лампа, хем пари не давах за ядене на живинките с черупките, хам се имах цел да ловя гнусните насекоми

Без да искам вчера погубих една хлебарка...ставам нощеска и полу заспал се довлачвам до ключа за лампата, и ударих го ей така, със злоба, че да знае кой е шефа(много проблеми ми правеше преди време-аз щракам, то не свети...ма научих го аз него), и осетих аз, че нещо лепкаво ми се е намазало на ръката, пък и тупна нещо на земята...

Коментар

Мда. RAID-а ги трепе. Ама за да напръскам навсякъде трябва да се изнесем поне за 3 дена да се отмирише.

Некъф ужас е в къщи. Микровълновата печка им е особено уютна. Ако я разглобя сигурно ще се хвана за главата.

Тъпото е че немога да разбера откъде влизат вкъщи. А със 100 съседа няма начин да се разбера да напръскаме навсякъде. Иначе файда няма, или е временна. В мазето ме е страх да влизам, че сигурно е като в Индиана Джоунс.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Мда. RAID-а ги трепе. Ама за да напръскам навсякъде трябва да се изнесем поне за 3 дена да се отмирише.

Некъф ужас е в къщи. Микровълновата печка им е особено уютна. Ако я разглобя сигурно ще се хвана за главата.

Тъпото е че немога да разбера откъде влизат вкъщи. А със 100 съседа няма начин да се разбера да напръскаме навсякъде. Иначе файда няма, или е временна. В мазето ме е страх да влизам, че сигурно е като в Индиана Джоунс.
                            Не си казал , ето помощ - налей по малко отработено двигателно масло във всички канали - бани , мивки и т.н. И проблемът с хлебарките се решава.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                              Не си казал , ето помощ - налей по малко отработено двигателно масло във всички канали - бани , мивки и т.н. И проблемът с хлебарките се решава.
                              Не става. Отдушници, комини и т.н. си остават. Аз имам чувството че през отдушниците щъкат тия гадини. В кухнята на абсорбатора съм сложил клапан, и е отворено само като е пуснат. Обаче има още 3 - в банята, тоалетната и мокрото помещение. А там клапи няма как да сложа, щото нямам вентилатори, а и не ми трябват.

До няколко месеца се очертава лек ремонт, и така и така ще се изнесем за няколко дена, ще взема да напръскам с RAID навсякъде, където се сетя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X