Днес след разходка на кучето си му открих кърлеж. То в квартала отдавна си ги има ама се появяват чак към април месец, а сега сме фефруари
.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още сме февруари а вече се появиха кърлежи
Свий
X
-
До: Още сме февруари а вече се появиха кърлежи
К'во стана с това време??? Изроди се. Пролетта започва от февруари. Зимата няма и 2 месеца. Тамън сколасах да отида другата седмица да покарам ски, а то ....снегът се стопи.
О899 2б2 1З2
Коментар
-
Аз пък тая събота видях два щъркела докато отивах към Средец, а още не е дошло време даже да се слагат мартениците...
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
За чудене си е... аз щях да изхвърча в канавката докато ги зяпам...Първоначално публикуван от ivan ivanov Преглед на мнениеАйде бе?Да не са някои останали?Те си ходят заедно.Рано е.Но не оспорвам.Учудвам се.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Че те вкъщи и зимата си щъкат. Няма оправия с тия гадове, освен ако не си в къща.Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнениеда ти *** и аномалиите
, хлебарките зеха да щъкат вкъщи
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Има. RAID , трепе ги до крак!Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЧе те вкъщи и зимата си щъкат. Няма оправия с тия гадове, освен ако не си в къща.

Коментар
-
незнам, други зими се се крият в некви дупки, а тая излезнаха рано на паша
.На времето си гледах костенурки в аквариум (ония водните) и каквато черна многокрака бързонога твар уловях, им я пусках в басеина
и те си се занимаваха да хрупат на припек под 40 ватовата лампа, хем пари не давах за ядене на живинките с черупките, хам се имах цел да ловя гнусните насекоми
Без да искам вчера погубих една хлебарка...ставам нощеска и полу заспал се довлачвам до ключа за лампата, и ударих го ей така, със злоба, че да знае кой е шефа(много проблеми ми правеше преди време-аз щракам, то не свети...ма научих го аз него
), и осетих аз, че нещо лепкаво ми се е намазало на ръката, пък и тупна нещо на земята...
Коментар
-
Мда. RAID-а ги трепе. Ама за да напръскам навсякъде трябва да се изнесем поне за 3 дена да се отмирише.
Некъф ужас е в къщи. Микровълновата печка им е особено уютна. Ако я разглобя сигурно ще се хвана за главата.
Тъпото е че немога да разбера откъде влизат вкъщи. А със 100 съседа няма начин да се разбера да напръскаме навсякъде. Иначе файда няма, или е временна. В мазето ме е страх да влизам, че сигурно е като в Индиана Джоунс.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Не си казал , ето помощ - налей по малко отработено двигателно масло във всички канали - бани , мивки и т.н. И проблемът с хлебарките се решава.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеМда. RAID-а ги трепе. Ама за да напръскам навсякъде трябва да се изнесем поне за 3 дена да се отмирише.
Некъф ужас е в къщи. Микровълновата печка им е особено уютна. Ако я разглобя сигурно ще се хвана за главата.
Тъпото е че немога да разбера откъде влизат вкъщи. А със 100 съседа няма начин да се разбера да напръскаме навсякъде. Иначе файда няма, или е временна. В мазето ме е страх да влизам, че сигурно е като в Индиана Джоунс.
Коментар
-
Не става. Отдушници, комини и т.н. си остават. Аз имам чувството че през отдушниците щъкат тия гадини. В кухнята на абсорбатора съм сложил клапан, и е отворено само като е пуснат. Обаче има още 3 - в банята, тоалетната и мокрото помещение. А там клапи няма как да сложа, щото нямам вентилатори, а и не ми трябват.Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеНе си казал , ето помощ - налей по малко отработено двигателно масло във всички канали - бани , мивки и т.н. И проблемът с хлебарките се решава.
До няколко месеца се очертава лек ремонт, и така и така ще се изнесем за няколко дена, ще взема да напръскам с RAID навсякъде, където се сетя.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
аз съм долу-горе зиморничева но вчера бях по къс ръкав , което наистина знамчи че е било доста топло . И не ми се мисли лятото какви ли ще са температурите ?
Коментар