Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още сме февруари а вече се появиха кърлежи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още сме февруари а вече се появиха кърлежи

И аз си бях завъдил, но като ми писна си купих райд, но не спрей, а на пяна, с която правя черти кадето минават, а също така и "капани", които са с 3 месеца давност и им се кефят много да се пъхат вътре, а после мрът, а и занасят със себе си смърт в гнездата. Много ефикасни са и няма проблеми с отмирисването. Нахвърлял съм пд шкафове и навсякаде, а около каналите с пяната и изчезнаха за 1 седмица, за сега да стискам палци няма нови...

Коментар

Кажи нещо за тия капани. Аз взимах някакви, ама са само като мухарките - влизат и залепват. За това другото не съм чувал. Обаче стар пчелен мед, намазан върху хартия върши същата работа. Не съм пробвал със захар и вода, ама сигурно пак така. А да хабя мед за това си е грехота.

Вкъщи е ужас! Ако стана към 4:00 часа и влезна в "холокухнята" има поне 20-ина излезли едри екземпляра. Слава богу че са само от кафявите. Някои се опитват и за хвърчат. Мамка им мутирала!
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Купих ги от Фантастикото в Изток, ако не се бъркам и ти си там, та може и още да има. Пакети по 6 са май или 4, не помня. Пластмасови са със някакъв пълнеж, който привлича хлебарките да се увират вътре, а после като се разходят и се приберът в гнездото умират. Не умират моментално, а занасят и гнездото от утровата и са доста ефикасни, а аз комбинирах и с пяната, която е с приятна миризма, и става невидима, пръсках от нея каде ли не, кадето предположих, че имат пътища

Коментар

С тебешир за хлебарки също става.Не ги убива ами ги замайва а те почват да ходят като дрогирани.3 мъртви е имало за една сутрин у нас.След това не се забелязват.Вечерта се чертае по ъгъла на стаята и се спи спокойно.На следващата сутрин с чехъла и прас-прас ги убиваш.Ей така решихме проблема у нас.
          Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Мерси! Ще пробвам. Имам фантастико на 100м. от работата. Ама не е изток. Цар Симеон и Опълченска.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Преди вкъщи беше ад, но от няколко години домоуправителя ни събира пари(2-3 лева някъде) и вика фирма, която обработва мазетата. После не се появяват бая месеци.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                Преди вкъщи беше ад, но от няколко години домоуправителя ни събира пари(2-3 лева някъде) и вика фирма, която обработва мазетата. После не се появяват бая месеци.
                Това е най-доброто. Обаче в нащия блок са от кол и въже. В нашия вход - 72 апартамента, в другия - още толкова. Военни и полицаи, някой и друг бивш дипломат тук-там.

Не можеш да се разбереш с никой. Някои и входните такси не си плащат. Изобщо глупава история.

Коментар

5 години вече в началото на пролетта напръсквам с Vendona на BASF.Беше около 3 лв.Цяла година няма помен от хлебарки.

Коментар

Тия капани не са ли едни млки пластмасови кутийки пълни с нещо бяло и с процепи? Ако са това , то и аз ги ползвам. Във всяко помещение съм поставил в ъглите по едно и нямам грам хлебарка.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                      Тия капани не са ли едни млки пластмасови кутийки пълни с нещо бяло и с процепи? Ако са това , то и аз ги ползвам. Във всяко помещение съм поставил в ъглите по едно и нямам грам хлебарка.
                      Точно!

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
                        С тебешир за хлебарки също става.Не ги убива ами ги замайва а те почват да ходят като дрогирани.3 мъртви е имало за една сутрин у нас.След това не се забелязват.Вечерта се чертае по ъгъла на стаята и се спи спокойно.На следващата сутрин с чехъла и прас-прас ги убиваш.Ей така решихме проблема у нас.
                        Наркотиците не са ли забранени,дори и за хлебарки
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Райда е супер но до време. Явно гадинките мутират. Преди известо време у нас ги трепеше успещно, но само намаляваха не изчезваха. После спря. Ни пяна ни спрей ни кутийки. Даже се майтапихме в къщи: "пръскаме с Райд а те си вдигат крилцата и се въртят сякаш са на баня и после спокойно си отиват да си снасят яйцата". В магазина на жена ми също спря да се продава, щото вече не са доволни.
                          Сега ползваме един израелски препарат, продукт на Sano, за миене на под който е специален против хлебарки. Изчезнаха тотално. До кога ли обаче.
                          О899 2б2 1З2

Коментар

Това е така, но който не е ползвал кутийките ще им се зарадва поне за 1-2 пъти

Коментар

Абе то атомна бомба не ги трепе ,та ти искаш с RAID .трябва да ги убедиш че в комшията е по хубаво и да ходят там.
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                                Това е така, но който не е ползвал кутийките ще им се зарадва поне за 1-2 пъти
                                Даже и повече, особенно с едновременното им използване и на другите препарати на Райд. Но след време спира за съжеление. М/у другото хлебарките са известни като градски гадинки. Миналата година пренасяхме разни кашони с багаж на вилата където живеят родителите ми и я напълнихме с хлебарки. Лятото беше ужас там, но сега вече изчезнаха, без мерки, ей така от самосебе си.
                                О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X