Обява

Свий
Няма добавени обяви.

некоректно отношение

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: некоректно отношение

нека се оправя сам желая му успех.сервиза му е хубав но трудно ще задържи добър екип с отнушението към тях.те неса боклуци та да се даржиш високомерно с тях. кофти е когато виждаш ,че те правят на глупак.

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
      нека се оправя сам желая му успех.сервиза му е хубав но трудно ще задържи добър екип с отнушението към тях.те неса боклуци та да се даржиш високомерно с тях. кофти е когато виждаш ,че те правят на глупак.
      нали знаеш какво правят умните , да речем американците , които не ти харесва бои
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        нали знаеш какво правят умните , да речем американците , които не ти харесва бои
        боят не е решение нали все пак сме цивилизовани хора.

Коментар

Чета и не вярвам, това оффроуд портал ли е или литературен форум всеки втори се е вкопчил в тая граматика все едно е цел номер едно да ограмоти останалия, некой да сбърка некоя запетая и веднага отгоре му като чакали. По принцип мислех да не отговарям и не пиша изобщо в подобни теми ама нещо се издразних, айде чакалите са на ред.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Чак, чакали малко е сконфузващо на пръв/хаха/ поглед, но имат и доза правота, щото трябва да се уважава родната реч, макар и който съди да знае, че и той ще бъде съден, хората не сме създадени да сме си съдници, а да си помагаме 1 друг. В този ред на мисли пак добре, че не му е дал някой картон/щото то си го има, за правопис предупреждение с жълто/. Важното е, че все пак стана ясно, за какво се говори, но има ли начин да се изобличават тези, котио злоупотребяват, това не е лесна тема. Щото тук се пише само от 1 страна и колкото и колегата да е прав /или не/ за високомерното отношение на бившия си шеф, то той ще има как да се защити и то доста добре пред нас, които не сме свидетели пряко на цялата история... Цялата работа е в моралът. А той не се придобива лесно...

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              Чета и не вярвам, това оффроуд портал ли е или литературен форум всеки втори се е вкопчил в тая граматика все едно е цел номер едно да ограмоти останалия, некой да сбърка некоя запетая и веднага отгоре му като чакали. По принцип мислех да не отговарям и не пиша изобщо в подобни теми ама нещо се издразних, айде чакалите са на ред.
              Ами честно казано ми беше малко трудно да прочета мнението на колегата! Една запетая е едно, но такава гавра с българския език е друго! Хайде сега чакалите - да видим картоните!!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                Ха ха я марш да завършиш више
                ми затова ние неграмотните пишем тук във контеинера , кошче, но си ни е добре
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Стига сте се заяждали 1 друг ей, това е картон към всички, макар и да е формален. Постоянно се разправяте и то малко или много на лична основа, разбирай с убиди разни и докачливост. Така пада общото ниво, не го ли разбирате???

Коментар

не се карайте излишно аз споделих това което исках да кажа и понеже другата страна не пожела да отговори нека приключим темата. исках и той да каже своята версия но той нямаше смелоста да се представи и зада небъде едностранно нека модераторите я заключат.нека си запази клиантелата и името пък каквото сабя покаже.

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
                      не се карайте излишно аз споделих това което исках да кажа и понеже другата страна не пожела да отговори нека приключим темата. исках и той да каже своята версия но той нямаше смелоста да се представи и зада небъде едностранно нека модераторите я заключат.нека си запази клиантелата и името пък каквото сабя покаже.
                      аз шефа на боклука , смятам темата за изчерпана ,
                      наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                        Стига сте се заяждали 1 друг ей, това е картон към всички, макар и да е формален. Постоянно се разправяте и то малко или много на лична основа, разбирай с убиди разни и докачливост. Така пада общото ниво, не го ли разбирате???
                        точно това ми беше идеята в предния пост кой разбрал-разбрал, за останалите все ми е тая и без това трудно ще има общ език може би, дано не е така. Мисля и да не правя повече постове в тая тема че става май наливане на масло в огъня а явно човека го боли и иска да сподели а кой прав и кой крив в неговия случай е нещо неясно нали знаете за един е много за друг малко явно не са уцелили кантара двамата ама това си е техен проблем.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Аз мисля, че колегата трябва да каже къде е работил и кой го е прецакал. Длъжен е щом отваря тази тема. Човек, който е неоялен към работницитге си, ще енелоялен и към клиентите си. А ако обвиненията се окажат грешни...да си носи последствията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X