Обява

Свий
Няма добавени обяви.

некоректно отношение

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• некоректно отношение

отварям тази тема с риск можеби да се повтаря ,но нали форума е за това да споделим наши впечатления.
    та наскоро почнах работа в един сервис пробно да видя каке и дали ще се сработим със собственика.в началото идеята на шефа ми се видя добра. аз имам доста голям опит в ремонта на джипове и от работа не се плаша.измина първата седмица и аз получих първите пари и останах страшно разочарован от това ,защото имах големи надежди за този сервиз.шефа преди това ми беше казал ,че иска да оформи добър екип , но стакова заплащане едвали ще оспее. все пак аз не тая лоши чувства към него.ковти се разделихме ,защото и аз не постъпих много коректно с него при напускането си. можеше поне да му се обадя и да го предопредя ,че ще напускам. все пак му желая успех. и нека незабравя ,че света е малак и може пак да се срешнем.днес на раздяла не постъпи много коректно и ме обиди но нека незабравя ,че аз неси поисках парите за останалото време което съм работил при него.нарочно не споменавам имена зада не клеветя излишно. тази тема я отворих предимно за сопствениците на сервизи и тяхните монтьори.бъдете коректни идни с други зада имате добър екип за работа. нека помнят ,че с трици маймуни несе ловят. несе обиждайте.
    японците казват ,че най-доброто им капиталовложение са техните работници.обиколил съм половината земно кълбо ,говоря 4 езика но само при нас българите го има това да се прецакваме един друг.
    УСПЕХ НА ВСИЧКИ . И ДАНО НЯКОИ СИ ВЗЕМАТ БЕЛЕЖКА ОТ ТОВА.

До: некоректно отношение

Аз мисля че се сещам за кого става въпрос
    За напред обаче, колега, се старай да пишеш малко по грамотно! Прочети написаното преди да натиснеш бутона "изпрати".

Коментар

Може и да знаеш четири езика ,но определено българският не ти е силна страна.
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

ок. сори за правописа въпроса е дали схванахте идеята?

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
          Идеята я схванах, но не разбрах подробностите?!!
          Дали е имало предварително уговаряне на заплатата и "шефа" не го е спазил? Или всичко е било - "ти почвай пък ще видим"? Тогава се получава обикновенно голямо разминаване!!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Аз я схванах и не ми пука за правописа.

Твоята гледна точка е такава и аз я знам от теб.Знам твоята истина.
            Много ми се иска в такива случаи да чуя и другата гледна точка-тази на работодателя.Много е важно защото всеки има собствена истина.

Иначе за идеята :"Да не се прецакваме един-друг".Съгласен съм и гласувам с 2 ръце.За триците и маймуните -също.Двама да се замислят четейки изповедта ти,успех ще е.

Успех и на теб.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Отношенията работник-работодател сме дискутирали и в други теми. Тази тема е безкрайна. Всеки си е със своето становище и виждане по въпроса. Пазара на труда е свободен. Ако не някой не му изнася независимо дали работник или работодател е свободен да каже "довиждане" на другия. В твоя случай след като не ти харесва заплащенето си постъпил правилно че си напуснал. Но пък от друга страна негова си е работа как ще "лови маймуните" не твоя.
              Успех за вбъдеще.
              О899 2б2 1З2

Коментар

отварям тази тема с риск можеби да се повтаря ,но нали форума е за това да споделим наши впечатления.
                та наскоро почнах работа в един сервис пробно да видя каке и дали ще се сработим със собственика.в началото идеята на шефа ми се видя добра. аз имам доста голям опит в ремонта на джипове и от работа не се плаша.измина първата седмица и аз получих първите пари и останах страшно разочарован от това ,защото имах големи надежди за този сервиз.шефа преди това ми беше казал ,че иска да оформи добър екип , но стакова заплащане едвали ще оспее. все пак аз не тая лоши чувства към него.ковти се разделихме ,защото и аз не постъпих много коректно с него при напускането си. можеше поне да му се обадя и да го предопредя ,че ще напускам. все пак му желая успех. и нека незабравя ,че света е малак и може пак да се срешнем.днес на раздяла не постъпи много коректно и ме обиди но нека незабравя ,че аз неси поисках парите за останалото време което съм работил при него.нарочно не споменавам имена зада не клеветя излишно. тази тема я отворих предимно за сопствениците на сервизи и тяхните монтьори.бъдете коректни идни с други зада имате добър екип за работа. нека помнят ,че с трици маймуни несе ловят. несе обиждайте.
                японците казват ,че най-доброто им капиталовложение са техните работници.обиколил съм половината земно кълбо ,говоря 4 езика но само при нас българите го има това - да се прецакваме един друг.
                УСПЕХ НА ВСИЧКИ . И ДАНО НЯКОИ СИ ВЗЕМАТ БЕЛЕЖКА ОТ ТОВА.
                Колега, тури настрана трите езика и обърни внимание на четвъртия, българския. Това, ако го беше изговорил, сякаш всичко е наред. Но и писането трябва да е правилно

Коментар

Прав си колега, наистина можеше и по-малко грешки при писането, но идеята е ясна и ако се досещам правилно за кой говориш, то там си е така и ти не си 1-ви нито ще си последен с подобен проблем. Дано собстерниците на сервизи се досещат, щото повечето забравят да се цапат с масло заедно с работниците си. Това е и основен проблем, щото ако заедно работят /представителната част не е задължително да се върши от шефа особено ако не е много надарен за целта/ ще е доста по-друго. Уви в България този феномен не е от скоро. 1 работи другите гледат и дават акъл.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                    Колега, тури настрана трите езика и обърни внимание на четвъртия, българския. Това, ако го беше изговорил, сякаш всичко е наред. Но и писането трябва да е правилно
                    Еееееее. Вие го подкарахте за правописа,а човека е бил превъзбуден като е писал поста си.Наблегнете на проблема не на правописа.
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

не бе, не разбра правилно , говорим за наи важното нещо в живота работа, ако го беше написал някои които не говори нашия език как ли щяхме да го разберем , то живота и ценостите не са правилното изразяване , а това какво си направил а не колко си прочел или учил , другото е снобщина ,

напиши за кои човека за които става въпрос , нека всеки сам за себе си да прецени

аз не съм от грамотните но по ясно обяснение не съм чел
                      Последно редактирано от Юли; 25-02-08, 22:40.
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        не бе, не разбра правилно , говорим за наи важното нещо в живота работа, ако го беше написал някои които не говори нашия език как ли щяхме да го разберем , то живота и ценостите не са правилното изразяване , а това какво си направил а не колко си прочел или учил , другото е снобщина ,

напиши за кои човека за които става въпрос , нека всеки сам за себе си да прецени

аз не съм от грамотните но по ясно обяснение не съм чел
                        няма да е коректно от моя страна да го оплювам. ако той реши нека сам се представи и изкаже свойта гледна точка

Коментар

Мислиш ли, че той /който и да е/ ще мисли като теб? Или ще се появи да ти каже, че не си прав /което няма как да се изключи бе доводи от 2-те страни/ или ще предпочете да си запази клиентелата.
                          Ти кое мислиш е по-вероятно?

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                            Мислиш ли, че той /който и да е/ ще мисли като теб? Или ще се появи да ти каже, че не си прав /което няма как да се изключи бе доводи от 2-те страни/ или ще предпочете да си запази клиентелата.
                            Ти кое мислиш е по-вероятно?
                            решението е негово. той ме обвини ,че не съм постъпил мъжкарски ,но немисля ,че някои от неговите постъпки са такива.

Коментар

няма да е коректно от моя страна да го оплювам. ако той реши нека сам се представи и изкаже свойта гледна точка
                              не ти казва никои да го плюеш , даже го направи в стихотворен вид
                              за да не изглеждаш неграмотен
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X