Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От какво е умрял Наполеон?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: От какво е умрял Наполеон?

Не бързай! Симеон може да умори всеки ; само да пише неграмотно и глей кво става...

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
      От телевизията научавам: Твърдението, че Наполеон е отровен с арсен не е вярно. Френските учени са напраавили сравнителен анализ на детския и посмъртния череп на генерала. По-голямото, но напълно безвредно количиство на арсен във втория череп се дължало на лекарството срещу косопад, съдържащо арсен, което императорът (суета, суета!) е ползвал на Света Елена.
      Умрял бил Наполеон от рак на стомаха.
      Лека му пръс на човека , Цъ,Цъ,Цъ,,,,,,
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Току се връщам към тази интересна тема на Симеон, в която първоначално и аз не загрях номера (видно по-горе).

Днес се сетих за нещо подозрително. Дали пък чрез това с двата черепа не ни будалкат? Дали не се опитват да скрият от обществеността ужасната истина за третия череп на Наполеон? На всичко са способни шъ знайти!

Поздрави!
        Искам България чиста!

Коментар

до тук имам 2 черепа-един за чупене(малко е трудо е дори и когато при опит за предно салто си ударих главата)и един за красота

Коментар

при опит за предно салто си ударих главата
            Аха , сега вече разбирам защо ми се струваше един такъв странен...

П.С. Да не се впрегнеш сега, майтапя се

Коментар

Спасе, кеффф, че преметнах не някое хлапе, а сериозен мъжага! Впрочем, било е самопремятане.
              В Залцбург, пък, има само детски череп на Моцарт. Копэлэто Салиери е гепил голэмия! Държи го у тех си!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                Аха , сега вече разбирам защо ми се струваше един такъв странен...

П.С. Да не се впрегнеш сега, майтапя се
                ъъъ май не сме се виждали още на живо.пък и това стана преди 3 седмици......
                но може и да съм забравил да ги сменя-все пак и най-ранните ми спомени са....глава в земята

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                  Спасе, кеффф, че преметнах не някое хлапе, а сериозен мъжага! Впрочем, било е самопремятане.
                  В Залцбург, пък, има само детски череп на Моцарт. Копэлэто Салиери е гепил голэмия! Държи го у тех си!
                  Ей, тоя Салиери верно голем мръсник... всичко му е обратно, даже е-то...
                  Аз моя детският череп нЕкъде си го загубИх... Ако някой го открие - възнаграждение....
                  Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Въпрос:От какво е умрял Наполеон?
                    Отговор:От заплес.

Коментар

Държа да отбележа, че цялата тема е една голяма манипулация, опитваща се да въведе в заблуждение участниците и гостите на тоя форум!
                      Наполеон е жив, живее в съседния блок, вход Б, на третия етаж. За съжаление явно има здравословни проблеми, предполагам че е грипясал, защото вчера идваха да го вземат с линейка. Беше се изтупал с много модерна бяла ризка, с дълги ръкави. Явно се е обличал набързо, защото ръкавите му се бяха заплели един в друг, на гърба.
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Държа да отбележа, че цялата тема е една голяма манипулация, опитваща се да въведе в заблуждение участниците и гостите на тоя форум!
                        Наполеон е жив, живее в съседния блок, вход Б, на третия етаж. За съжаление явно има здравословни проблеми, предполагам че е грипясал, защото вчера идваха да го вземат с линейка. Беше се изтупал с много модерна бяла ризка, с дълги ръкави. Явно се е обличал набързо, защото ръкавите му се бяха заплели един в друг, на гърба.
                        На "Света Елена" или в "Света Ана" го заточиха?
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          На "Света Елена" или в "Света Ана" го заточиха?
                          В "Св. Екатерина" за мозъчна трепанация...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X