Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зарчета за кола-HELP!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зарчета за кола-HELP!!!

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
    Къде ги видя тия зарчета колега, че имам едно Голфче а искам малко да го тунинговам, един приятел ми е приготвил оригинален китеник за таблото, имам си и снимки на Лепа Брена, абе като го наглася, ше стигне до 150-160 к.с.
    А джи си ем нокиа имаш ли ?
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

Коментар

Аз пък взех една петолевка и ще обиколя да ми я развалят на по 1 стотинка. Бащицата разправя, че било гоуЕм хит през 80-те, да си армираш предното стъкло със стинки.
      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
        А джи си ем нокиа имаш ли ?
        Ше си зема, един приятел си го е направил неговия 290 коня, ного яко е тунингован

Коментар

Ауу майтапа с гоУфетата започна хахахахаха
          И аз се бъзикам, ама в момента верно карам гоУф ІІ хахахахахаха

Коментар

Учудващо е как, дълго изграждани естетически норми, биват низвергнати само в рамките на една смяна на поколенията!
            Не е "китеник", а губер, и не се слага на кое да е табло, а предимно на Москвич. Цветовите комбинации са непреходни- на жълт Москвич се слага губер в истерично зелен цвят. Допуска се свободен избор на зарчета, стига да са големи и ярки. Това празненство на цветове и форми, се допълва от кафяво кученце, поклащащо глава пред задното стъкло. Два антистатика с допълнително монтирани светлоотразители, завършват естетическият ансамбъл. Последен щтрих се явява поклащаща се ръчичка, отправяща дълбоко, философско послание към изпреварваните возила. Нотка на индивидуалност е добавянето на щори, багажник и др.
            Музикалното оформление е според интонационнта среда- за по-духовните се препоръчва класика от късният период на Хисаркия поп. По-семплите натури избират творчеството на сръбско-кафанските нимфи със свръхразвити млечни жлези. Силно препоръчително е музикалните произведения да бъдат социално и емоционално ангажирани!
            Принуден съм, с дълбока покруса и несподелена горест, да отбележа, че упадъкът на съвременното изкуство е засегнал членовете на този форум, известни като финни естети и творчески натури с богата душевност.
            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
            No wahalla.

Коментар

Трамп, разби ме

Не знам за Голфовете и зарчетата, но вчера бях паркирал до една Вектра със залепена дървена иконка на огледалото. Отстрани на иконката оставаха по 2 сантиметра, какво вижда тоя и въобще поглежда ли - сами се сещайте...
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Да не забравяме и пластмасовите капачки от вино, нацепени като маргаритка и поставени на чистачките .
                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
                  Аз пък взех една петолевка и ще обиколя да ми я развалят на по 1 стотинка. Бащицата разправя, че било гоуЕм хит през 80-те, да си армираш предното стъкло със стинки.
                  Хубаво е да са по 2 и 5 стинки.Става по-релефно....На огледалото освен зарчета ще отиват заешка опашка,флагче на Лепа Брена и ключодържател скелетче.От тези дето при движение им се люшкат кокалчетата.На таблото е задължително да има зелено шише от Веро изрязано на триъгълничета в широката част и сложени няколко изкуствени рози в него.На задното освен кученце си трябват и чисто нов шах и футболна топка Танго.На жабката най-различни лъскави и светлоотразителни лепенки.На вратите под прилежно опънат найлон да намигат екзотични каки от стерео картички.На предната решетка емблеми на Мерцедес,Форд,VW...От страни по цялата дължина лайсни от разноцветно тиксо.....и т.н.

Коментар

Да оплакнем очите малкоНа втора снимка има и зарчета.
                    Прикачени файлове

Коментар

Те това е! Перник пак карти миВки .
                      А на предната решетка е добре да има и 1-2 подкови.
                      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                      LZ1YBB

Коментар

На "пухчовците" бих препоръчал това:
                        Прикачени файлове

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:59520348.jpg
Прегледи:1
Размер:55.4 КБ
ID:5287059

Бегачка! Това 666 са конете, да не се бърка с някакъв неосъзнат сатанизъм
                          Последно редактирано от Александър Белов; 24-06-11, 11:23.
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Да допълня нещо, което се пропуска до тук - топката на скоростния лост. Двупластна, от смола, червена в основата и прозрачна в горната част. Вътре в прозрачната част, в зависимост от предпочитанията и професията на водача, лъскаво локомотивче, котвичка до зарчета или друга екзотика.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:rgh1308905457n.jpg
Прегледи:1
Размер:35.4 КБ
ID:5287060
                              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                              LZ1YBB

Коментар

Тоя слага в задния си джоб всички зарчета и губери взети заедно.

http://www.webwombat.com.au/motoring...gold-dream.htm

О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X