Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зарчета за кола-HELP!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зарчета за кола-HELP!!!

Хей хора, здравейте
    по принцип съм мотористка, но спешно си търся големи и по възможност пухени зарчета за огледалото в колата ми...
    Обаче проблема е че не мога да намеря никаде такива
    Аз съм в София
    Ако можете помогнете ми
    Ако някой знае каде мога да намеря ще съм му задължена ...

До: Зарчета за кола-HELP!!!

Ами питай в някой Голфаджийски форум
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Само едно не мога да разбера. Защо са ти спешно?

Коментар

хихи и може би ще трябва да са розови
        съжалявам но това ми напомня как преди време някои хора с тапицираха таблото на ладата с къдрав губер
        Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
          преди време някои хора с тапицираха таблото на ладата с къдрав губер
          Задължително оранжево-кафяв

А за зарчета може да има в някой магазин за детски играчки
          A2 (+)

Коментар

Класика!Ако намериш такива,поръчай и за мен.И топка за скоростите,прозрачна вътре със зарче,а може и бутика,кораб...
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

От мен имаш подарък едни светещи пръскалки за чистачките!

Коментар

E Севдо, зарчета, светещи пръскалки, сега някой ще каже,
                че дава и спойлер "пейка"...тази кола много мощна ще стане
                A2 (+)

Коментар

дамата очевидно иска да направи майтапчийски подарък на някого, а помощ - никаква :Р
                  http://www.thehotrodgirl.com/fuzzydice.html
                  Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

От: Зарчета за кола-HELP!!!

`Ми тя темата доста "прашасала" вече, ама я малко да я поизтупаме... Меките зарчета за огледало (Fuzzy Dices), за разлика от изброените по-горе екстри (китеник, топка за скоростен лост, светещи диоди за чистачките и т.н.), не се появяват в автомобилите в следствие на тунинг видения на селски експерти в областта, а са наследство от традиция при американските пилоти на изтребители през втората световна война, които ги окачвали в кокпитите на самолетите за късмет. След войната традицията се прехвърля в автомобилите, като дори зарчетата влизат в автомобилната история като първия автомобилен аксесоар на пазара, предназначен специално за окачване на огледалото. И до ден днешен никой собственик на Hot Rod в САЩ не би приел колата си за напълно завършена без въпросните зарчета на огледалото. Споменавани са в много книги, виждат се и в доста филми и клипове - http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U , което пък обяснява и наличието на сайтове като постнатия по-горе от колегата ivanik1978. `Айде наздраве на всички!
                    088/при нужда от помощ, или компания за бира/7908759

Коментар

Да закачиш зарчета на огледалото, без да си сложил кученце с поклащаща се глава на задното стъкло, си е чиста проба декадентсво.
                      There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                      No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от The Namesake Преглед на мнение
                        `Ми тя темата доста "прашасала" вече, ама я малко да я поизтупаме........
                        .... и редовно присъстващ символ в олд-скул татуировките.
                        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Какво прашасала...Ми ти направо ексхумация й направи на темата. Колежката сигурно отдавна ги е заклатила. Зарчетата де.
                          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                          LZ1YBB

Коментар

Днес влизам с един приятел в магазин за авточасти и точно пред мен се мандахерцат 20 чешита зарчета. Веднага се присетих за темата та се зазяпах. Тоя стои зад гърба ми и се хили. Викам - А си споменал губер а си изял шамар зад врата. Тоя - Няма бе ама знам къде продават кученца за задното стъкло.....
                            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Къде ги видя тия зарчета колега, че имам едно Голфче а искам малко да го тунинговам, един приятел ми е приготвил оригинален китеник за таблото, имам си и снимки на Лепа Брена, абе като го наглася, ше стигне до 150-160 к.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X