Хей хора, здравейте
по принцип съм мотористка, но спешно си търся големи и по възможност пухени зарчета за огледалото в колата ми...
Обаче проблема е че не мога да намеря никаде такива
Аз съм в София
Ако можете помогнете ми
Ако някой знае каде мога да намеря ще съм му задължена ...
по принцип съм мотористка, но спешно си търся големи и по възможност пухени зарчета за огледалото в колата ми...

Обаче проблема е че не мога да намеря никаде такива
Аз съм в София
Ако можете помогнете ми
Ако някой знае каде мога да намеря ще съм му задължена ...

Меките зарчета за огледало (Fuzzy Dices), за разлика от изброените по-горе екстри (китеник, топка за скоростен лост, светещи диоди за чистачките и т.н.), не се появяват в автомобилите в следствие на тунинг видения на селски експерти в областта, а са наследство от традиция при американските пилоти на изтребители през втората световна война, които ги окачвали в кокпитите на самолетите за късмет. След войната традицията се прехвърля в автомобилите, като дори зарчетата влизат в автомобилната история като първия автомобилен аксесоар на пазара, предназначен специално за окачване на огледалото. И до ден днешен никой собственик на Hot Rod в САЩ не би приел колата си за напълно завършена без въпросните зарчета на огледалото. Споменавани са в много книги, виждат се и в доста филми и клипове -
Коментар