Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продава се Тойота Ленд Круизър-разсъждения относно цената!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Продава се Тойота Ленд Круизър

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Уважаеми колега, тук пишат доста хора които са много наясно и с пазара и с цените и с автомобилите.

Не бих коментирал обява за продажба, тук това не е прието. Но вие сам поискахте и затова смятам е учтиво да ви отговоря. Та на въпросът:

Колата е с десен волан. За да я купи някой с десен волан цената и трябва да е приблизително наполовина от актуалните оферти за подобен автомобил. В случая 30 000лв. си е добра цена но не и за автомобил с десен волан.

Точно тази Тойота е култов модел но при нея понятието обръщане на волана не съществува повярвайте ми... или ще струва доста повече от колата. А ако някой тръгне да си купува автомобил за 30 000лв. едва ли ще е готов на подобни компромиси...

Тойота 80 за последно е произвеждана през 1997 година. Няма никакъв начин продаваният от вас автомобил да е произведен след тази дата. А при това положение и при посочената от вас дата това се предполага че е датата на първа регистрация. Което веднага ме навежда на мисълта че автомобилът е много стоял някъде...

Поне по снимките общото състояние на автомобила въобще не впечатлява... а за 30 000 въобще не става...

Надявам се горното да не ви разочарова - но все пак вие сам поискахте мнение и то ви бе дадено...
    Уважаеми колега,много Ви моля по компетентност да ми отговорите като собственик на подобен уникат какво масло ползва ТЛК80 в раздатъка и диференциалите.На мен лично ми замириса на обикновено диференциално масло 80W90 при ревизията на дифивете,но възможно е и да са го сменили в Англия оригиналното.За скоростите и хидравличния усилвател вече разбрахме, че е Дексрон 2 .И какъв тюнинг се правел на автоматичната кутия,който намалявал разхода на гориво а повишавал неузнаваемо КПД-то и?.Благодаря Ви .

Коментар

offtopic:

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
      ...но възможно е и да са го сменили в Англия оригиналното...
      Освен ако колата не е на едни 30.000-40.000км., не съм погледнал детайлно обявата, но се съмнявам , силно препоръчилтено е оригиналните (от завода) масла да са подменени...

Коментар

До: Продава се Тойота Ленд Круизър-разсъждения относно цената!

Прочетох всичко до тук и нищо ново някой домъкне нещо за продажба и хоп го изсипе тук понеже чул,разбрал-недоразбрал,че форума е основно оффроад и се почва една безмислена дискусия на тема ,цена и качества на даденотО МПС.Нямам нищо против продажбите,но се обръщам към модераторите,ако може да има контрол в/у продажбите и най вече върху АВТОДЖАМБАЗИТЕ, а тук се срещат такива ,които си мислят,че това е мобиле.бг и ще намерят балами за скраповете им.пс нищо лияно към въпросната обява.
        ПАВКО
        0888802068

Коментар

Аз така и не разбрах защо още не е купена за тия пари .

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            и аз неразбрах , но маи че мястото за урравление не е там дето трябва
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

МНогоуважаеми колеги,аз НИКОГА не съм се занимавал с АВТОДЖАМБАЗЛЪК,просто помагам на съсед,който желае да продаде автомобила си,но ако не си вземе НЕГОВАТА цена,ще си го кара-ето това е .Аз лично си имам Терано,което вероятно ще обявя през пролетта,понеже ТЛК80 ми легна много на сърце и ще търся точно такава джипня.Поздраеи.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                offtopic:

Освен ако колата не е на едни 30.000-40.000км., не съм погледнал детайлно обявата, но се съмнявам , силно препоръчилтено е оригиналните (от завода) масла да са подменени...
                Имах предвид препоръчителната формула.

Коментар

МНогоуважаеми колеги,аз НИКОГА не съм се занимавал с АВТОДЖАМБАЗЛЪК,просто помагам на съсед,който желае да продаде автомобила си,но ако не си вземе НЕГОВАТА цена,ще си го кара-ето това е .Аз лично си имам Терано,което вероятно ще обявя през пролетта,понеже ТЛК80 ми легна много на сърце и ще търся точно такава джипня.Поздраеи.
                  Колега,а би ли поел някаква гаранция в/у ТЛК на съседа ти?,Ако ти прави впечатление все пак тук се е изградило някакво доверие м/у съфорумниците и са на почит чистите сделки.
                  ПАВКО
                  0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Щот хората не разбират , за това !
                    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                      ти пък - кой си играе да сменя масло в диференциял? повечето не го сменят и на двигателя за 30.000-40.000км
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Темата произлиза от тук: Продава се Тойота Ленд Круизър
                        Доста странно ми се вижда,че в най-сериозния офроуд форум на България интереса към този изключителен автомобил е толкова вял.Почти30 души се обадиха от МОБИЛЕ бг И ПОНЕ 15 ОТ ДРУГИ САЙТОВЕ,дори и от руския офроуд форум звъннаха две момчета,според Вас каква е причината?Все пак тук сте само добре подготвени хора със задълбочени познания в тази автомобилна ниша.Ще Ви бъда задължен,ако ми отговорите и ако не сметнете писанията ми за СПАМ.Благодаря.
                        1 съвет от мен!-Не е важно колко човека ще се обадят-важно е 1 да се обади и да я купи.Защо те дразни това че никой не пита за тази кола-все пак е на "съседа"

Коментар

Ами колега обявявай нисана за продажба и направо взимай тази мити "джипня" тойотка дет толкоз ти е легнала на сърцето и да се свършва с тази сага

Коментар

Първоначално публикуван от peppy
                            Преди известно време направих друга тема Продава се Тойота Ленд Круизър-разсъждения относно цената! и Ви помолих там да си разсъждавате. Сега го правя за втори път, при още един спам в тази тема ще я изтрия цялата
                            Е той пише там, аз да му отговарям тук ли???

Заключи я другата ако искаш да седи само като обява, ако има телефон за връзка не виждам проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X