Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продава се Тойота Ленд Круизър-разсъждения относно цената!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Продава се Тойота Ленд Круизър

Не зная Вие откъде имате тази цени за лебедката,много искам като отидете да ми вземете и на мен такава от 300 паунда,но за Нисан Терано 2,понеже тойотата не е моя.Колкото до пътуването-зависи откъде пътувате,но 1 л.нафта е 1.10 паунда,ако мислите ,че тази кола гори по-малко от 14 с фултайма-лъжете се,минимум 1200 пунда нафта ферибот и магистрали.Колкото до конете и киловатите-2 мотора са 1HD-T и двата са 12клапанни,но единия и то точно '91производство е 123кВ или 167 коня,лошото е ,че покрай многото дискусии по тези теми ги научиха и КАТ -регистраторите.НО Ви желая успех в начинанието,ако намерите лебедка за Терано на такава цена и да е маркова а не china,ще я купя веднага.Поздрави.

Коментар

Колега, нищо лично - дизел за 1.1 паунда има само на острова.
      Надявам се че , не мислиш с един резервоар да се прибереш до БГ, пък и то зареден на макс.
      Тези дето докарват коли , ще ти кажат че има и места по маршрута дето нафтата е .. доста по евтина и предимно там се зарежда цял резервоар.
      Това е , по-логично нали.
      Успех в продажбата.
      sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Бенза из европа не е в паундове, пък с 1 пълнене се минават около 700-800 дори 1000 км. До Бг са 3000 някаде. Демек ще сипеш бенз максимум 4-6 пъти ако се кара кротко. Това са 150 литра на 1000 при 15 харч, което е съмнително за дълъг път, експедиционна машина да не може да мине с я зареждане 800 км е мналко странно смятам, че в пустинята каде ще зареждаш? и пак излиза около 500 паунда горивото, при положение, че цената му не е такава и цяла европа, и прочее... Принципно искат около 800 евро да ти докарат кола от EU с автовоз, ама то не ми е работа, та успех спродажбата...
        П.П. Лебетките са си лебетки, пасват както на нисан така и на тойота, само закрепянето е индивидуално... Ние за таз лебетка от 2000 паунда нищо незнаем, не си казал каква е, колко дърпа, нищо дори по сникмите не се вижда щото си има капаче => може да струва толкоз, но не пречи да има такива и по 300 на парче, тук се продават и лебетки за 300 евро все пак...

Коментар

Мисля че продавача достатъчно ясно разбра, че цената не е пазарната според нас. От тук нататък нещата се превръщат в безкраен спор. Всеки може да си иска цена каквато му е на сърцето. Аз моята 80-тка, която няма грам тунинг по нея не бих я продал и за 40000лв, защото ми е на сърцето

Предлагам да оставим темата и нека от тук нататък да пишат в нея само евентуални клиенти.
          Последно редактирано от sabin; 07-02-08, 10:13.

Коментар

Съгласен, дори предлагам някой модератор да ми махне мненията...

Коментар

А в Япония цените на колите втора упортеба са направо смешни - затова и руснаците ги купуват.
              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
              0899187766

Коментар

Ами и тази няма грам тунинг по нея,просто такава е заръчана-с тези опции.Колкото до евтините коли-не ни ли идва малко далечко?????
                Страната на изгряващото слънце.На русначетата им е лесно,все едно пазаруват от Англия.Лошото е обаче,че плащат доста яки мита-около 10К долари. Таможеное.

Коментар

За джипката нямам мнение - ама лебедка австралийска нова АйрънМан 12000 либри ти уреждам за 1200 лева веднага - тук в България.

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                    Не зная Вие откъде имате тази цени за лебедката,много искам като отидете да ми вземете и на мен такава от 300 паунда,но за Нисан Терано 2,понеже тойотата не е моя.Колкото до пътуването-зависи откъде пътувате,но 1 л.нафта е 1.10 паунда,ако мислите ,че тази кола гори по-малко от 14 с фултайма-лъжете се,минимум 1200 пунда нафта ферибот и магистрали.Колкото до конете и киловатите-2 мотора са 1HD-T и двата са 12клапанни,но единия и то точно '91производство е 123кВ или 167 коня,лошото е ,че покрай многото дискусии по тези теми ги научиха и КАТ -регистраторите.НО Ви желая успех в начинанието,ако намерите лебедка за Терано на такава цена и да е маркова а не china,ще я купя веднага.Поздрави.
                    в КАТ не работят с данни прочетени из форумите, а гледат какво пише в документите /талона/... 1200GBP за докарване на кола от Англия... Лично се наемам да докарвам коли на ход при такова заплащане... Разстоянието е приблизително 3000км, дори да харчи 20л/100км, да платя застраховка, пътни такси и самолетен билет до там, пак ще ми остане някой лев...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                      в КАТ не работят с данни прочетени из форумите, а гледат какво пише в документите /талона/... 1200GBP за докарване на кола от Англия... Лично се наемам да докарвам коли на ход при такова заплащане... Разстоянието е приблизително 3000км, дори да харчи 20л/100км, да платя застраховка, пътни такси и самолетен билет до там, пак ще ми остане някой лев...
                      Уважаеми колега,в талона на колата НИЩО не пише за киловати или коне.Вече публикувах оригиналния талон на тази тойота,на графата мощност в киловати има едно голямо НИЩО.Колкото до разстоянията аз пазарувам от Екситърсамо там са ми 360 мили,ползвайки и тунела си стават точно 1270 паунда,понеже и сърбите те дръгнат с120 евро допълнителна застрахоека а и самолетния билет си е в цената.Единствено в Люксембург нафтата е на хубава цена и след това в Словения на Марибор.В Хърватска някои бензинджийници също продават на християнски цени.Тази кола като я набримчиш в момента си гори около 15 а градско 17-18.Просто си върви но...и гори.

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                        Ами и тази няма грам тунинг по нея,просто такава е заръчана-с тези опции.Колкото до евтините коли-не ни ли идва малко далечко?????
                        Страната на изгряващото слънце.На русначетата им е лесно,все едно пазаруват от Англия.Лошото е обаче,че плащат доста яки мита-около 10К долари. Таможеное.
                        Ами нали се чудеше защо руснаците карали доста с десен волан.Това е причината ,не защото им харесва повече , а защото ги купуват ,,без пари'' !
                        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                        0899187766

Коментар

До: Продава се Тойота Ленд Круизър-разсъждения относно цената!

Само да питам като е толкова на далавера тая колица защо не е продадена. Няма непродадена кола. Ако една кола не се продава за месец има нещо нередно с цената.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            Само да питам като е толкова на далавера тая колица защо не е продадена. Няма непродадена кола. Ако една кола не се продава за месец има нещо нередно с цената.
                            Колега, свърши времето на бързите продажби.Онези години няма да се върнат.Тогава хората имаха спестени пари, а нямаше избор и пазара беше гладен.Днес вече не е така.Изгодна кола е нещо много относително.
                            Аз съм продавал коли още с немски номера, но все по рядко се случва за един месец да продадеш колата.Може и да имаш шанс, но това е просто шанс.Ако колата е на изгодна цена, то губешият е Клиента, нищо че дава по-малко като сума в началото.После става интересно.
                            Да попаднеш на закъсал за пари, е шанс, който трябва да те огрее точно теб.Изгодни коли се продават само поради тези 2 причини.
                            Качеството има цена и не се продава на всяка цена, нито е по зжоба на стиснати тарикати.
                            Без да си изгубил години в някой занаят , отстрани е лесно.
                            Лошото е , че хората са много зле информирани и предимно ги интересува цената.Така е днес, за това има море от търговци и коли за скрап.Само който е наясно какво иска, и разбира от материята , може да намери качественото сред боклуците.Това , е дълга тема за която имам много какво да Ви пиша..
                            Мислете първо за живота си, когато търсите кола за Вас и семейството.

Бъдете здрави.
                            СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

изгодна не значи задължително най-ниската на пазара...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                                Мисля че продавача достатъчно ясно разбра, че цената не е пазарната според нас. От тук нататък нещата се превръщат в безкраен спор. Всеки може да си иска цена каквато му е на сърцето. Аз моята 80-тка, която няма грам тунинг по нея не бих я продал и за 40000лв, защото ми е на сърцето

Предлагам да оставим темата и нека от тук нататък да пишат в нея само евентуални клиенти.
                                Незнам продавачът,важно в случаят е, посредникът да е разбрал ,че цената не е актуална.Иначе продавачът е разбрал ,че го товарят,като е помолил за корекция на цената от 35К на 30К./Посредникът не бил разбрал,продавачът бил видял/
                                Да не давам в устата на другите въпроса с цената,само ще кажа ДА ,колата си струва ,ама с лява дирекция,НЕ,не е произведена в годината на обозначението,всеки има възможност в гугъл и може да види в руския VIN декодер.
                                Защо ли изобщо се занимавам?
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X