Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странни никове-Какво означават никовете ви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Странни никове-Какво означават никовете ви?

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
    Какво си нямаш.... ЪЪЪЪ .. оная, горската болест... трите пера ли.... сивия лист ли.. Наздраве!
    Прякори колега, прякори некой ако ми викне по име все едно не става въпрос за мене, а сетих се един виц по тоя въпрос:

Един дядка на смъртно легло болен от дизентерия се сбогува с близките си , най накрая идва ред на сина му и дъртия му казва.
    -Сине искам на надгробния ми камък да пише че съм умрял от Трипер.
    -Що бе Тате като си болен от дизентерия.
    -Защото искам хората да ме запомнят като ебач, а не като лайнар.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Току що видях един интересен ник problemnoto volvo
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Ами аз тук се регистрирах на шега, без да подозирам, че всеки ден ще бъда във форума. Иначе от дете ми викат Светулката - мама, тате, приятели, жена, деца и т.н. та донякъде ника ми е свързан с прякора /firefly - светулка/ Ако можеше бих си сменил ника с истинския прякор, но дали е възможно да кажат модераторите...
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Цвети, твоя линк ми е забранен. Не се вижда "проблемното Волво"
          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
            Избрала е малко неподходящ цвят на фона на бялото... Просто го маркираш с влачене и се забелязва
            [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
              Това е новорегистриран потребител и до него достъп имат само АДМИНИСТРАТОРИТЕ.

Първоначално публикуван от BoYkO Преглед на мнение
              Избрала е малко неподходящ цвят на фона на бялото... Просто го маркираш с влачене и се забелязва
              Не е избрала тя цветът, това е новорегистриран потребител и те са винаги в този цвят.

Коментар

И аз тка се регистрирах на базик.Ника ми h1*=hi означава "здрасти",тая звезда е защото не ми даваше да се регистрирам с толкова къс ник,2 букви
                [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Това е новорегистриран потребител и до него достъп имат само АДМИНИСТРАТОРИТЕ.

Не е избрала тя цветът, това е новорегистриран потребител и те са винаги в този цвят.
                  Разбирам,и се извинявам за неточния ми отговор. И аз съм новак в този форум и още не съм му свикнал напълно.

ПП> Тоест не съм точно новак,а отскоро съм редовен
                  [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Един ден Митков ми вика "намерих страхотен форум за офроуд. регистрирай се и ти" . Е, регистрирах се и аз като Dimitar защото ми е бедна фантазията После се оказа че може да се променя ника ако помолиш администратора да ти го смени и си станах Димитър, както си му е реда.
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                      Един ден Митков ми вика "намерих страхотен форум за офроуд. регистрирай се и ти" . Е, регистрирах се и аз като Dimitar защото ми е бедна фантазията После се оказа че може да се променя ника ако помолиш администратора да ти го смени и си станах Димитър, както си му е реда.
                      Я кажи моля ти се към кой от администраторите да се обърна за да си сменя ника. Преди време питах, но трябваше да се регистрирам наново и после да се прехвърля всичко на новата регистрация ама нещо оплесках нещата. Може ли да се смени ника направо без да се регистрирам на ново и т.н.
                      Only after the last tree has been cut down,
                      Only after the last river has been poisoned,
                      Only after the last fish has been caught,
                      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                        Я кажи моля ти се към кой от администраторите да се обърна за да си сменя ника. Преди време питах, но трябваше да се регистрирам наново и после да се прехвърля всичко на новата регистрация ама нещо оплесках нещата. Може ли да се смени ника направо без да се регистрирам на ново и т.н.
                        Доколкото помня Венци Петров тогава беше пуснал тема, че който иска може да си смени никнейма.
                        Аз писах на Венци, че искам но тогава форума май беше с друг софтуер. Сега незнам дали е възможно.
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X