Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странни никове-Какво означават никовете ви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СТРАННИ НИКОВЕ

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    Chinela, да казва от къде идва неговия ник?
    И Золтан може да се нареди в листа

ПП. Аз като че нямам място за обяснения тук - съкратената версия на имената, на най-масовия език, става за универсално регистриране в мрежата. (дано някой не вземе да ми го ползва )
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      И Золтан може да се нареди в листа

ПП. Аз като че нямам място за обяснения тук - съкратената версия на имената, на най-масовия език, става за универсално регистриране в мрежата. (дано някой не вземе да ми го ползва )
      Ау на Золтан историята на ника е интересна нека той разкаже аз я знам.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

До: Странни никове-Какво означават никовете ви?

jordantcho - от Йордан

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
          Ау на Золтан историята на ника е интересна нека той разкаже аз я знам.
          Ааа Золи разкажи! Кога стана Злой, изглеждаш добричък!
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Предния ми ник ~m@g!~ го четяха като мая , и сега вече си е просто името ми - Маги

Коментар

Поради често срещаното име Георги (Жоро), винаги ми е било трудно да се регистрирам в нета. Затова се опитах да "изрисувам" името си (прякора си) с букви.

И ето в този форум се сдобих с нов прякор Йййопо, което много ме кефи.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Blacksmith-ковач.Иначе-Андро.
                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

До: Какво означават никовете ви?

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                  Хит е и колегата "ТРИМАТА"
                  Идва от тримата - Аз, Другото ми Аз и Тъмната ми страна. Не, не съм гледал филма Me, myself and irene (или каквото беше името). Не мисля, че идва и от там.

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                  Поради често срещаното име Георги (Жоро), винаги ми е било трудно да се регистрирам в нета. Затова се опитах да "изрисувам" името си (прякора си) с букви.

И ето в този форум се сдобих с нов прякор Йййопо, което много ме кефи.
                  А защо i-тата не са главни? Тогава щеше да е по-разбираемо.

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                  На мене от доста години ми викаха "Далай Ламата". После за по-кратко стана само Ламата, а аз само добавих годината си на раждане.
                  Аз си мислех, че 69 идва от позата
                  Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                    Идва от тримата - Аз, Другото ми Аз и Тъмната ми страна. Не, не съм гледал филма Me, myself and irene (или каквото беше името). Не мисля, че идва и от там.
                    Абе кажи си просто че не си сам
                    П.П Извиняваи Жоре не се сдържах
                    Последно редактирано от cveti; 04-07-08, 15:04. Причина: цитатът

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                      А защо i-тата не са главни? Тогава щеше да е по-разбираемо.

3-те "iii" при малко повече въображение може да ти заприличат на главно " Ж " ако греша колегата нека ме поправи.
                      Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнение
                        3-те "iii" при малко повече въображение може да ти заприличат на главно " Ж " ако греша колегата нека ме поправи.
                        Поздрави
                        или малко повече диоптери

Коментар

Старият ми ник е малка тривия, която използвам във всички форуми - mr_n00n3, което означава текущия ми ник т.е. "господин никой". Тук един колега си го преведе като mohrun 3, т.е. "блатна кокошка 3", което пък е игра на Phenomedia и е адски забавна. Поздрави.

Коментар

gadeff=ГадеФФ=Радев... В ОТМТ в часовете по литература (осемдесетте години.. ) издавахме "вестник" - някой късаше двойна страница голям формат и пишеше.. простотии, предимно. Има запазени десетина бройки у един приятел, винаги се скъсвам от смях, какви кретенчета сме били. Та, в тези "вестници" се подписвах така... Да не говорим, че една съученичка не можеше да произнася "Р" и казваше нещо като "Г".... И до сега много от приятелите ми викат ГадеФФ. и като ник е готин, 'щото не се среща често.

Е, признавам си, понякога наистина съм голяма гад....
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Ами и аз съм един от тези със странните никове, просто тука се регистрирах на майтап изобщо не ми е минавало през ум че ще си прекарвам доста от времето тук, естественно с доста хора се запознах от този форум и си ми тръгна прякор не че си нямам още няколко ама си ги лепя ей така небрежно да си има.
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                                Ами и аз съм един от тези със странните никове........ не че си нямам още няколко ама си ги лепя ей така небрежно да си има.
                                Какво си нямаш.... ЪЪЪЪ .. оная, горската болест... трите пера ли.... сивия лист ли.. Наздраве!
                                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X