Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странни никове-Какво означават никовете ви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СТРАННИ НИКОВЕ

Ами "hf hpe" или нещо такова беше
    sigpic

Коментар

Chinela, да казва от къде идва неговия ник?
      LZ1PER

Коментар

musovir - музовир. мисля че повече няма какво да се обяснява. Странното е че никой освен мен не го ползва. Аз го ползвам в нета от 95 година. Преди това между приятели в казармата, кой от къде е и се роди прякора.
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
          Chinela, да казва от къде идва неговия ник?
          Ааа Пепи, то мноо дълго бе аз толкова не мога да пиша Та като ученик 7 или 8 клас не помня с още един съученик отидохме да се запишем в оркестър "Ботева чета" само и само да не ходим на училище.
          Та, пита ни там отговорника, на какво искаме да свирим и ние в един глас БАРАБАНИИИ. Той никак не се учуди, сигурно сме 101те дето идват за тупаните и за други инструменти не са и чували де, ама тупаните не са като тромпетите много, а само няколко и отдавана заети. Ама ние не та не, тупанджии ще ставаме, и чичката вика айде да ви видя чувството за ритъм и ни даде по едни чинели /тия капаците от тенджери дето се бият един от друг/ Бихме ние бихме и разбрахме, че от нас нищо не става и другите го разбраха де НО като се върнахме и разказахме в клас (от двамата само аз си нямах прякор), и ето...
          Но веселото не свършва тук. Почнах да уча в ЦРУ-то и там след едномесечно присъствие или по точно отсъствие ми дадоха червен картон Но там бях с един съученик от основното и той ми донесе прякора, та като си "тръгнах" от ЦРУ-то и отидох в ‘Карола’ само след месец ТОЙ въпросният съученик ме последва заедно със "името" ми. Както и да е, изкласихме и дойде ден да ходя в казармата ВВВУ Долна Митрополия, и там викам - край отървах се от ЧИНЕЛА - и първия ден тамън се строяваме още цивилни и чувам някой вика ЧИНЕЕЕЕЛ ами пак същото момче, просто не ме оставяше да мръдна без "името" си . Фрапиращото беше, че само за месец всички офицери и старшини започнаха да ми викат така, и така си остана. Има и още, ама на вас ви омръзна да четете гледам и затова ще спра.
          Последно редактирано от Chinela; 07-02-08, 18:48. Причина: "Кака" ми редактира граматиката.

Коментар

Аз пък не съм се регистрирал, ами ме регистрираха! Разбира се по мое желание, просто тогава не знаех как стават тия работи, а и все още съм доста зле с компютрите! Един друг пък ми направи пощенската кутия, и на този дето ми направи услугата да ме регистрира тук, просто му беше най-лесно да ми вземе имената така както са в имейл адреса ми! Само дето не се кефех много че са на латиница имената ми и са с малки букви, ама свикнах вече та не ми прави впечатление!
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Какво означават никовете ви?

Стоях и си мислех за ника на един колега от форума какво точно го е накарало да използва това наименование.Който има желание нека сподели,ако модовете решат могат да изтрият темата.
              Последно редактирано от Marin Stoyanov; 01-07-08, 21:25.
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

До: Какво означават никовете ви?

Авиационен термин. "Форсаж"

Коментар

Щот така си ходя от детската градина. Питай ме що. Ми не знам, така си ходя.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Щот така си ходя от детската градина. Питай ме що. Ми не знам, така си ходя.
                    Брей,че от много малък си имаш прякор
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

На мене от доста години ми викаха "Далай Ламата". После за по-кратко стана само Ламата, а аз само добавих годината си на раждане.

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                        Брей,че от много малък си имаш прякор
                        Аха, кво да прайш.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Има вече една тема за никовете:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=25974
                          LZ1GYY
                          0898 436 956

Коментар

Прякор в Рода ни а поне съм най малкият от братовчедите зайци се пиша и 1234 е незнам дъщерите ми дали це продължът с 123456
                            Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

До: Странни никове-Какво означават никовете ви?

Привет!
                              Ами когато се регистрирах hunter беше заето, та за това добавих и едно тире...
                              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                              .................................................................................................
                              Е. Абу

Коментар

До: Странни никове-Какво означават никовете ви?

Еееех...
                                Аз пък след много колебания из нета стигнах до името си. Хубаво е да си д'рво.

Сега в сериозните медии съм Ясен или fraxinus, което значи пак същото. Какво да прави човек, понякога му вземат името.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X