musovir - музовир. мисля че повече няма какво да се обяснява. Странното е че никой освен мен не го ползва. Аз го ползвам в нета от 95 година. Преди това между приятели в казармата, кой от къде е и се роди прякора.
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Ааа Пепи, то мноо дълго бе аз толкова не мога да пиша Та като ученик 7 или 8 клас не помня с още един съученик отидохме да се запишем в оркестър "Ботева чета" само и само да не ходим на училище.
Та, пита ни там отговорника, на какво искаме да свирим и ние в един глас БАРАБАНИИИ. Той никак не се учуди, сигурно сме 101те дето идват за тупаните и за други инструменти не са и чували де, ама тупаните не са като тромпетите много, а само няколко и отдавана заети. Ама ние не та не, тупанджии ще ставаме, и чичката вика айде да ви видя чувството за ритъм и ни даде по едни чинели /тия капаците от тенджери дето се бият един от друг/ Бихме ние бихме и разбрахме, че от нас нищо не става и другите го разбраха де НО като се върнахме и разказахме в клас (от двамата само аз си нямах прякор), и ето...
Но веселото не свършва тук. Почнах да уча в ЦРУ-то и там след едномесечно присъствие или по точно отсъствие ми дадоха червен картон Но там бях с един съученик от основното и той ми донесе прякора, та като си "тръгнах" от ЦРУ-то и отидох в ‘Карола’ само след месец ТОЙ въпросният съученик ме последва заедно със "името" ми. Както и да е, изкласихме и дойде ден да ходя в казармата ВВВУ Долна Митрополия, и там викам - край отървах се от ЧИНЕЛА - и първия ден тамън се строяваме още цивилни и чувам някой вика ЧИНЕЕЕЕЛ ами пак същото момче, просто не ме оставяше да мръдна без "името" си . Фрапиращото беше, че само за месец всички офицери и старшини започнаха да ми викат така, и така си остана. Има и още, ама на вас ви омръзна да четете гледам и затова ще спра.
Последно редактирано от Chinela; 07-02-08, 18:48.
Причина: "Кака" ми редактира граматиката.
Аз пък не съм се регистрирал, ами ме регистрираха! Разбира се по мое желание, просто тогава не знаех как стават тия работи, а и все още съм доста зле с компютрите! Един друг пък ми направи пощенската кутия, и на този дето ми направи услугата да ме регистрира тук, просто му беше най-лесно да ми вземе имената така както са в имейл адреса ми! Само дето не се кефех много че са на латиница имената ми и са с малки букви, ама свикнах вече та не ми прави впечатление!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Стоях и си мислех за ника на един колега от форума какво точно го е накарало да използва това наименование.Който има желание нека сподели,ако модовете решат могат да изтрият темата.
Последно редактирано от Marin Stoyanov; 01-07-08, 21:25.
Привет!
Ами когато се регистрирах hunter беше заето, та за това добавих и едно тире...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар